Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Νέο ΗΒ

Γεια σας ,σήμερα σας έχω το hb της ημέρας .Είναι ένα κολιέ από το μαγαζί Epiphany ,το οποίο κάνει 14 sd .Να και μια pic...



Πως σας φαίνεται ?Εμένα μου αρέσει πολύ ,διότι είναι αρκετά πρωτότυπο και είναι και σε καλή τιμή .Το μόνο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κολιέ ,είναι ότι είναι υπερβολικά μεγάλο ,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδυαστεί και τόσο εύκολα .

Του βάζω :

Και κάτι ακόμα :Από σήμερα αποφάσισα σε κάθε μου ανάρτηση να σας κάνω και μια ερώτηση η οποία θα έχει σχέση με κάποιο hb ,ή με κάποιο νέο του stardoll ,καθώς έχω ακούσει διάφορα παράπονα και θα ήθελα να κάνω τις αναρτήσεις μου ακόμα πιο ενδιαφέρουσες =)) .

Σημερινή ερώτηση :Πως σας φαίνονται οι νέες αλλαγές στο chat του stardoll ?
(Περιμένω σχόλια ) .

Τα λέμε
Φιλάκια ,
amaira

Γύρισα με τα αποτελέσματα...

Γεια σας παίδες.
Τι κάνετε?
Ελπίζω καλά.
Ήρθα με τα αποτελέσματα που θα είναι δυσάρεστα για κάποια από της διαγωνιζόμενες.
Και αυτή που αποχωρεί είναι η...xrusa2004
Δεν πειράζει χρυσά μου θα υπάρχει και άλλη φορά.
Για τον επόμενο γύρο θα πρέπει να κάνετε ένα σκηνικό με θέμα το φθινόπωρο.
Ανακινόνω από τώρα πως έχουν μείνει μόνο 5 κορίτσια και η 2 που θα έχουν τους περισσότερους ψήφους θα αποχωρίσουν διότι αύριο είναι 31 και ο Οκτώβριος τελειώνει... 


Αυτά για σήμερα.
Πολλά Φιλιά.
   enxhi-aliaj
(σε λίγο και με νέα πικ)

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πήρα πίσω την κούκλα μου!

Γειά σας κοριτσάκια μου!Τι κάνετε; Πήρα πίσω την κούκλα μου από την κακιά την Tinkerantonella.Για όσες δεν ήξεραν την υπόθεση!
Η κούκλα με το όνομα Tinkerantonella πρίν δύο μήνες μου έλεγε :''πούλησε μου τον λογαριασμό και δικά σου 1000 stardollars μαζί με την κούκλα μου''. Εγώ φυσικά δεν την πίστευα.......δεν της έδινα σημασία και πριν από λίγες μέρες μου χάκαρε τον λογαριασμό g-mail και μετά τη κούκλα stardoll.Αυτή προσπαθούσε να πάρει εκδίκηση που της έλεγα οχι και έβαψε την κόυκλα μου χάλια έγραφε κακά σχόλια και πολλά άλλα!ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
(Πατηστε επάνω για μεγαλύτερο)

























Eυχαριστώ πολύ όσες με στήριξαν και ....................

''Στεναχωρήθηκα που δεν με πίστεψες''(Σε κάποια που δεν με πίστεψε όταν της το έλεγα από την κούκλα μου με όνομα blair.anto)

Καλή παρέλαση!
Κisses
blair.anto0001
(Σου χακαραν την κούκλα!Πες μας την ιστορία σου στα σχολια)
*Ξέρει κανένας να κάνει graphic σαν τις Νάντιας(amaira);
**Καλά τις τα είπες ArtemisLove11
;