Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νέοι όροφοι και κάτι παραπάνω.

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε καλά όπως είμαι και εγώ.
Λοιπόν επειδή θέλω να σας πω και κάτι άλλο θα πάω κατευθείαν στο θέμα μας δηλαδή στους...Νέους Ορόφους :)♥

Νέοι Όροφοι:

Οι νέοι όροφοι λοιπόν είναι από το Voile και το Golden Sands πάμε να δούμε και 2 φωτογραφίες που θα σας έχουν έρθει σίγουρα στα μηνύματα.



Εμένα μου αρέσουν πολύ :)είναι αρκετά ωραία και ιδιαιτέρως με εντυπωσίασαν περισσότερο τα ρούχα από το Voile.
Τέλος πάντων εκείνο που ήθελα να σας πω ήταν σχετικά με την εφημερίδα.Από όσα είδα έχουν μαζευτεί αρκετές συμμετοχές και οι περισσότερες διάλεξαν την διαφήμιση για την κούκλα τους μόνο 1 κοπέλα διάλεξε συνέντευξη και καμία δεν διάλεξε διαφήμιση για το Club της για αυτόν τον λόγω θα σας επιτρέψω να διαλέξετε άλλη 1 ή άλλες 2 κατηγορίες ανάλογα με αρεσκεία σας(Τις κατηγορίες μπορείτε να τις βρείτε στην προηγούμενη ανάρτηση μου). Δυστυχώς όμως θα σας βασανίσω λίγο (κατά κάποιων τρόπο δηλαδή)διότι θα πρέπει να γράψετε από την αρχή την επιλογή σας μαζί με τις νέες κατηγορίες ή την κατηγορία που επιλέξατε σε αυτήν την ανάρτηση και τα αποτελέσματα μπορούν να βγουν την Τρίτη(γιατί πάω εκδρομή και δεν έχω πολλά μαθήματα)ή και μια από αυτές τις ημέρες της εβδομάδας(γιατί κάνουμε πρόβες για το θεατρικό μας με σχέση τον Ελληνικό κινηματογράφο δηλαδή θα ανεβάσουμε αποσπάσματα από τις πιο γνωστές ελληνικές ταινίες όπως:Η νεράιδα και το παλικάρι,Βροντάκιδες και Φουρτουνάκιδες(συγνώμη αν μπέρδεψα τον τίτλο)τα κίτρινα γάντια και τέλος θα προσθέσουμε και κάτι χορούς όπως χασαποσέρβικο και τέτοια άρα δεν θα έχω πολλά μαθήματα)
Ουφφ...κουράστηκα λίγο...
Τέλος πάντων.
Αυτά για σήμερα.
Τα λέμε την επόμενη φορά.
Αντίο πολλές αγκαλίτσες και εννοείτε πολλά φιλάκια :*♥
enxhi-aliaj
χχχχχ

(Σας αρέσει το νέο μου Graphic σχεδιασμένο από την μικρή μου κουκλίτσα ThewniLove111(όχι ότι εσείς δεν είστε κουκλίτσες και δεν σας αγαπάω άλλα ας της κάνουμε την χάρη)
Και πάλι πολλά φιλιά αγγελούδια μου♥♥♥




Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Γκάλοπ χΔ

Αγαπητοί αναγνώστες/στριες του Blog,

Μιας και δεν βγαίνουνε πολύ συχνά δωρεάν πράγματα είπα να κάνω ένα γκάλοπ (δηλαδή ψηφοφορία) για το ποιο χρώμα αρέσει σε πλεοψηφία.
Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να οι συμμετοχές:

1. Μαύρο
2. Άσπρο
3. Φούξια
4. Γαλάζιο
5. Μπλε
6. Ροζ
7. Τιρκουάζ
8. Γαλαζοπράσινο
9. Πορτοκαλί
10. Κόκκινο
11. Κίτρινο
12. Πράσινο
13. Γκρι
14. Μωβ
15. Χρυσό
16. Καφέ

Αυτά
Απλά γράψτε το νουμεράκι και  την Κυριακή (μπορεί και νωρίτερα) θα ανακοινώσω το αποτέλεσμα

Φιλιά,
Anii (Ani4ever123)

Καλοκαιρινό ποσό...

Γεια σας...σήμερα μου ήρθε μήνυμα στο stardoll για το καλοκαιρινό ποσό, όπως και κάθε χρόνο...άλλα φέτος είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη...θα δείτε σε λίγο γιατί..τώρα δείτε το μήνυμα απλά:


Τώρα να το ποσό και τα δώρα:


Ποιο είναι το άσχημο? Απλό! Όπως θα είδατε πρέπει να πληρώσεις 9-10 ευρώ για 3 μήνες ss, 400sd και 400sc...ενώ παλιά με τόσα χρήματα αγόρασες τα διπλάσια! Απογοητευμένα φιλάκια, Seetjade01...

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

I'm back! ^^

Γεια σας κουκλίτσες μοοουυυ!! Όπως θα καταλάβατε δεν μπορούσα να γράφω για προσωπικούς λόγου -ναι πάλι προβλήματα έχει αυτή...-. Τέλος πάντων...now..I'm back! Και με το πρώτο νέα του αγαπητού μας stardoll θα σας ενημερώσω! Αααα..ξέχασα...Seetjade01 εδώώώ!! -.^ See you soon! :*

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Και...ναι γύρισα πάλι με νέους ορόφους και πολλά πολλά νέα^^

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά όπως είμαι και εγώ άλλωστε απλά είμαι λίγο αρωστούλα(γρίπη τίποτα το ιδιαίτερο ΧΔ^^)
Πρώτα πρώτα όμως πριν πάμε στο θέμα μας ήθελα να σας ζητήσω πολλά συγνώμη επειδή δεν έχω γράψει τώρα τελευταία διότι όπως ξέρετε όλοι είναι τα μαθήματα αυτά που μας απασχολούν  και αφού είναι το τέλος του σχολείου πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι...σωστά?Εκτός από αυτά είχα και πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες όπως οι βιβλιοδρομίες.
Να μην ασχολούμαστε όμως με τα δικά μου τώρα επειδή έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε όπως είναι να σας δείξω τα τελευταία 6 μαγαζιά που δεν έχω γράψει.

Νέα μαγαζιά:
 Τα νέα μαγαζιά λοιπόν είναι από διάφορες κατηγορίες και είναι τα εξής:Antidote,Polished,Splendid,Pop Shop,Millionaire Mansion καιYoung Hollywood
Ουυφφ...πάρα πολλά είναι κουράστηκα άλλα θα συνεχίσω.Τώρα πάμε να δούμε τις φωτογραφίες των 6 αυτών μαγαζιών που σίγουρα θα σας έχουν έρθει στα μηνύματα.Ντα...Ντα..Ντα...Νταμμ...







Εμένα προσωπικά μου αρέσουν όλα
είναι όλα πολύ ωραία και του στυλ μου 
παρόλο που κάποια ρούχα 
κοστίζουν σαν τα μαλλιά της κεφαλής.

Τώρα το άλλο θέμα έχει να κάνει με το βίντεο το οποίο το ανέλαβα εγώ γιατί η zouzou_10 δεν θα γράψει για λίγο καιρό.Άρα αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι δεν μπορώ να κάνω το βίντεο γιατί του κινητού μου η οθόνη έχει χαλάσει και την πήγα σε έναν ειδικό να την φτιάξει,η κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μου μηχανής έχει μόνο 1-2 λεπτά διότι έχω μέσα πολλές φωτογραφίες.Τώρα θα πείτε εσείς να τις ρίξω στον υπολογιστή και μετά να τις σβήσω ναι άλλα δεν μπορώ γιατί τις χρειάζομαι για το σχολείο και πρόγραμμα στο Youtube δεν χρησιμοποιώ.Έτσι σκέφτηκα να το κάνω γραπτά σαν εφημερίδα για να μην σας στεναχωρήσω.
Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να γράψετε στα παρακάτω σχόλια το όνομα της Doll σας και κάποια άλλα κορίτσια  θέλω  το όνομα ενός Club που θα είναι δικό τους.
Προσοχή: Αυτές που έχουν γράψει για το Club τους δεν γίνεται να γράψουν και για την Doll τους το ίδιο ισχύει και για τα άλλα κορίτσια.
Επίσης θα χρειαστώ και 1 κορίτσι στο οποίο θα πάρω συνέντευξη.
Προσοχή:Τα Clubs πρέπει να έχουν πάνω από 50 μέλη τα  κορίτσια και η κοπέλα που θα πάρω συνέντευξη πρέπει να είναι πάνω από το 20 επίπεδο και να έχουν καλές σουίτες.Εγώ μόλις δω ότι έχουν μαζευτεί αρκετές συμμετοχές θα βάλω ψηφοφορία για να το κάνουμε δίκαιο άλλα θα κάνουν και οι άλλοι επειδή αυτό θα γίνεται κάθε μήνα.Κάτι τελευταίο που θέλω να προσθέσω είναι ότι όλοι μπορούν να συμμετέχουν και πως όταν γράψετε το όνομα σας θα βάλετε και δίπλα την κατηγορία που επιλέξατε
Π.χ
1)enxhi-aliaj επιλέγω την κατηγορία διαφήμιση για την Doll μου(Είμαι πάνω από το 20 επίπεδο)
2)enxhi-aliaj επιλέγω την κατηγορία Club και το δικό μου Club λέγεται enxhi-aliaj(αυτό είναι το όνομα του δικού μου Club εσείς πρέπει να γράψετε του δικού σας) (έχει πάνω από 50 μέλη)
3)enxhi-aliaj επιλέγω την κατηγορία συνέντευξη(είμαι πάνω από το 20 επίπεδο)

Αυτά λοιπόν για σήμερα
Ελπίζω να σας άρεσε η σημερινή μου ανάρτηση παρόλο που ήταν λίγο υπερβολικά μεγάλη.
Τα λέμε την επόμενη φορά.
Πολλά Φιλάκια :***
Bye Bye
enxhi-aliaj
χχχχχ









Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Αντίο προς το παρόν

Παιδιά αφήνω το Stardoll για κανένα μήνα!
Δε θα προλαβαίνω να σας γράφω, σόρυ.

Το καλοκαίρι θα επιστρέψω με πολλές εκπλήξεις!

Το βίντεο το αναλαμβάνει η enxhi-aliaj αγαπητή writer, η οποία προσφέρθηκε να το αρχίσει και να το τελειώσει. Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα!

Σας ευχαριστώ κι εσάς που παρακολουθείτε το αξιόλογο blog της koninalove1 ;)

Τα λέμε το καλοκαίριι,
zouzou_10

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Νέοι όροφοι^^

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε καλά.
Απογοητεύτηκα λιγάκι για τα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης άλλα δεν πειράζει έτσι και αλλιώς εγώ θα κρατήσω την εικόνα δεν έκανα και κανένα έγκλημα έτσι δεν είναι???
Πάμε όμως στο θέμα μας.
Νέοι όροφοι:

Οι σημερινοί νέοι όροφοι είναι από τα μαγαζιά Rio και Archive.
Ορίστε και 2 φωτογραφίες που σίγουρα θα σας έχουν έρθει στα μυνήματα:


 
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν άλλα αυτήν την στιγμή δεν έχω λεφτά.
 
Εσάς σας αρέσουν?
Περιμένω σχόλια.
 
Αυτά για σήμερα.
Τα λέμε την επόμενη φορά.
Πολλά Φιλιά.
enxhi-aliaj
χχχχχ
♥♥♥
 
 
 

 

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ακύρωση :/

Δυστυχώς το βίντεο δεν γίνεται να είναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα, γιατί οι συμμετοχές είναι λίγες και το μόνο που έχουμε είναι σουίτες. Το καλοκαίρι όμως σας υπόσχομαι συχνά βίντεο για όλα που σας ενδιαφέρουν ΑΡΚΕΙ να με βοηθήσετε από τη μεριά σας!

Με συγχωρείτε :'(
Διαγράφω την προηγούμενη ανάρτηση κι από αύριο στο θέμα μου!

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Video στο YouTube

Γεια σας! Τι κάνετε?
Λοιπόν ετοιμάζω ένα νέο βιντεάκι για τα blogs που είμαι writer & κυρίως για το blog μου. Θέλω λοιπόν να μου πείτε οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για το Stardoll.

Το βίντεο θα αποτελείται από:
  • Ερωτήσεις από τα μέλη του Stardoll
  • Αφιέρωση σε ένα διάσημο -στο stardoll- πρόσωπο
  • Στήλη : "Πώς να βγεις NCG της Ελλάδας"
  • 10 τυχαίες ερωτήσεις για το Stardoll το Πάσχα
  • 5 καλύτερες σουίτες από απλά (όχι διάσημα) μέλη του Stardoll
  • Καλύτερες Πασχαλινές Σουίτες
  • Πασχαλινά Αντικείμενα στο Bazaar
  • Αφιέρωση σε ένα όχι και τόσο διάσημο πρόσωπο
  • Διάφορες διαφημίσεις
  • Διαγωνισμός με Πραγματικό ΔώΡο!!
Φυσικά θα περιλαμβάνει τις Ενότητες, τα Περιεχόμενα και κάποιες μικρές εκπλήξεις!

Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Το βίντεο θα αρχίσει αύριο και πρέπει να δημοσιευτεί το αργότερο την Κυριακή. Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε σε οποιοδήποτε θέμα θα σας είμαι ευγνώμων! Γράψτε στα σχόλια ή στείλτε μήνυμα στο Stardoll :-)




Φιλιά
zouzou_10

;