Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση CCwE#1

ΓΕΝΙΚΑ:
Την περίοδο των Χριστουγέννων κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου και το άσπρο. Οι συνδυασμοί άλλων χρωμάτων (πορτοκαλί, χρυσό κ.α.) συνηθίζονται τα τελευταία χρόνια. Συνηθισμένα διακοσμητικά αντικείμενα είναι οι κάλτσες (stockings), οι μπάλες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης. 

Stardoll:
Κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου το Stardoll έχει πολλά γιορτινά αντικείμενα. Μπορείτε να τα βρείτε στο StarPlaza (πιο εύκολα με την αναζήτηση) και στο StarBazaar. Τα Broadcasts θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα αντικείμενα αυτά σε πιο οικονομικές τιμές ή ακόμα και σε starcoins. Επιπλέον, πολλοί StarDesigners έχουν γιορτινά σχέδια στα Bazaar τους. 

Έξω από τον εικονικό κόσμο:
Φυσικά πολλά καταστήματα διαθέτουν γιορτινά προϊόντα ήδη αυτό τον μήνα του Νοεμβρίου. Εάν δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα στη διακόσμηση, μπορείτε να ψάξετε για DIY κατασκευές στο διαδίκτυο. Παρακάτω σας έχω κάποιες από τις πιο απλές κατασκευές. 

  • ΜΠΑΛΕΣ:
Μπορείτε σε ορισμένες από τις μπάλες του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να γράψετε ευχές! Μπορείτε επίσης να φτιάξετε γυαλιστερές μπάλες προσθέτοντας στρας ή γκλίτερ. Εάν έχετε διάφανες μπάλες, μπορείτε να βγάλετε το πάνω μέρος και να βάλετε μέσα σε αυτές μπαλάκια από βαμβάκι. Εάν έχετε κάποια γυάλα (ή χριστουγεννιάτικο πιάτο/ κουτί) μπορείτε μέσα σε αυτή να τοποθετήσετε μπάλες και να ανακατέψετε μικρά γλυκά (treats) για τους επισκέπτες :) 

  • ΚΟΛΛΑΖ:
Μπορείτε να φτιάξετε κολλάζ με τις αναμνήσεις σας απ'όλον τον χρόνο που πέρασε και να το κρεμάσετε στο δωμάτιό σας. Για να το κάνετε αυτό απλά εκτυπώστε κάποιες από τις φωτογραφίες σας και κολλήστε τες όπως εσείς επιθυμείτε πάνω σε χαρτόνι.

TIP: Χρησιμοποιήστε πρώτα χαρτόνι από κούτα και από πάνω το χαρτόνι της επίλογής σας.


🎄Για να κάνετε το σπίτι σας πιο γιορτινό μπορείτε να βάλετε μικρές κουβέρτες στις γιορτινές αποχρώσεις στο σαλόνι ή το κρεβάτι σας. Εκμεταλλευτείτε τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και περάστε ποιοτικό χρόνο με τις φίλες/ τους φίλους σας, την κοπέλα/ το αγόρι σας, την οικογένεια σας!! 🎄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

;