Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Οργάνωση CCwE#3

Μία εβδομάδα έμεινε για τα Χριστούγεννα και πιστεύω ότι τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να αποφασίσετε πώς θέλετε να ξοδέψετε τη γιορτινή περίοδο. Φυσικά τα σχέδια σας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Εγώ θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας :)


Πρώτα απ' όλα σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια από τα εξής:
  1. Να βρεθείτε με κάποιον που σπάνια βλέπετε, αλλά θέλετε να διατηρήσετε σχέσεις 
  2. Να βρεθείτε με τους φίλους σας πριν φύγουν/ φύγετε
  3. Να κάνετε επανάληψη ή να καλύψετε κάποια κενά
  4. Να αφιερώσετε μία μέρα αποκλειστικά για τον εαυτό σας
  5. Να πάρετε δώρα
Πιο αναλυτικά:
(1) Πάντα υπάρχουν αυτά τα άτομα που εκτιμάμε και μας εκτιμούν αλλά δεν βλέπουμε τόσο συχνά. Κανονίστε μία μέρα αυτής των διακοπών να βρεθείτε και να συζητήσετε τα νέα σας!
(2) Μην χάσετε επαφή με τους φίλους σας κατά τη γιορτινή περίοδο σε περίπτωση που φύγετε ή φύγουν για διακοπές. Κανονίστε να βγείτε πριν φύγετε/ φύγουν και κάντε τη βόλτα σας Christmas themed (με θέμα τα Χριστούγεννα) για να μπείτε το πνεύμα των εορτών! 
(3) Μπορεί να σας φαίνεται αστείο να ξοδέψετε τις γιορτές σας διαβάζοντας, αλλά δείτε το σαν μία ευκαιρία να βελτιωθείτε. Ακόμα και μία ώρα να αφιερώσετε θα σας βοηθήσει. Φυσικά μπορεί να μην το χρειάζεστε, ιδιαίτερα αν δεν είστε σε μικρή τάξη. 
(4) Μπορεί το πρόγραμμα σας μέχρι τώρα να μην ήταν τόσο κουραστικό, αλλά ανεξάρτητα από αυτό και από το αν είστε εσωστρεφείς η εξωστρεφείς τύποι είναι καλό να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας όποτε έχετε την ευκαιρία.
(5) Εάν σας αρέσει να δίνετε δώρα θα ήταν καλό να αποφασίσετε τι θα δώσετε και να τα πάρετε πριν την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. (στην προηγούμενη ανάρτηση έχουμε ιδέες για δώρα)

Να περάσετε καλά αυτές τις γιορτές! Μην αγχώνεστε με ασήμαντα πράγματα. Κανονίστε και φτιάξτε το πρόγραμμα σας νωρίς όσον αφορά τις  βόλτες σας με άλλα άτομα και γενικά απολαύστε το χριστουγεννιάτικο κλίμα και ξεκουραστείτε! 

Μην ξεχνάτε να προγραμματίζεστε, αλλά να τολμάτε και να απολαμβάνετε πράγματα της στιγμής, γιατί αυτά είναι και τα πιο ευχάριστα! 

xoxo
zouzou_10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

;