Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Οργάνωση CCwE#3

Μία εβδομάδα έμεινε για τα Χριστούγεννα και πιστεύω ότι τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να αποφασίσετε πώς θέλετε να ξοδέψετε τη γιορτινή περίοδο. Φυσικά τα σχέδια σας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Εγώ θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να οργανώσετε καλύτερα τις σκέψεις σας :)


Πρώτα απ' όλα σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια από τα εξής:
 1. Να βρεθείτε με κάποιον που σπάνια βλέπετε, αλλά θέλετε να διατηρήσετε σχέσεις 
 2. Να βρεθείτε με τους φίλους σας πριν φύγουν/ φύγετε
 3. Να κάνετε επανάληψη ή να καλύψετε κάποια κενά
 4. Να αφιερώσετε μία μέρα αποκλειστικά για τον εαυτό σας
 5. Να πάρετε δώρα
Πιο αναλυτικά:
(1) Πάντα υπάρχουν αυτά τα άτομα που εκτιμάμε και μας εκτιμούν αλλά δεν βλέπουμε τόσο συχνά. Κανονίστε μία μέρα αυτής των διακοπών να βρεθείτε και να συζητήσετε τα νέα σας!
(2) Μην χάσετε επαφή με τους φίλους σας κατά τη γιορτινή περίοδο σε περίπτωση που φύγετε ή φύγουν για διακοπές. Κανονίστε να βγείτε πριν φύγετε/ φύγουν και κάντε τη βόλτα σας Christmas themed (με θέμα τα Χριστούγεννα) για να μπείτε το πνεύμα των εορτών! 
(3) Μπορεί να σας φαίνεται αστείο να ξοδέψετε τις γιορτές σας διαβάζοντας, αλλά δείτε το σαν μία ευκαιρία να βελτιωθείτε. Ακόμα και μία ώρα να αφιερώσετε θα σας βοηθήσει. Φυσικά μπορεί να μην το χρειάζεστε, ιδιαίτερα αν δεν είστε σε μικρή τάξη. 
(4) Μπορεί το πρόγραμμα σας μέχρι τώρα να μην ήταν τόσο κουραστικό, αλλά ανεξάρτητα από αυτό και από το αν είστε εσωστρεφείς η εξωστρεφείς τύποι είναι καλό να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας όποτε έχετε την ευκαιρία.
(5) Εάν σας αρέσει να δίνετε δώρα θα ήταν καλό να αποφασίσετε τι θα δώσετε και να τα πάρετε πριν την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. (στην προηγούμενη ανάρτηση έχουμε ιδέες για δώρα)

Να περάσετε καλά αυτές τις γιορτές! Μην αγχώνεστε με ασήμαντα πράγματα. Κανονίστε και φτιάξτε το πρόγραμμα σας νωρίς όσον αφορά τις  βόλτες σας με άλλα άτομα και γενικά απολαύστε το χριστουγεννιάτικο κλίμα και ξεκουραστείτε! 

Μην ξεχνάτε να προγραμματίζεστε, αλλά να τολμάτε και να απολαμβάνετε πράγματα της στιγμής, γιατί αυτά είναι και τα πιο ευχάριστα! 

xoxo
zouzou_10

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Δώρα για φίλους & οικογένεια CCwE#2

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Αρκετά άτομα έχουν ήδη αρχίσει να προγραμματίζονται για τις γιορτές. Σήμερα θα σας βοηθήσω να βρείτε ή να φτιάξετε δωράκια που μπορεί να θέλετε να δώσετε στην οικογένεια ή στους φίλους σας. 

Μερικές Συμβουλές:
 • Εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε δώρα, μην το αφήσετε τελευταία στιγμή!
 • Τα δώρα που θα κάνετε δεν χρειάζεται να είναι ακριβά! Κάτι συμβολικό αρκεί και με το παραπάνω. 
 • Μην κάνετε δώρα για να πάρετε. Κάποιοι μπορεί να μην το έχουν σκεφτεί ή να μην το περιμένουν. Κάντε δώρα από την καρδιά σας και μόνο αν χαίρεστε να δίνετε περισσότερο από το να παίρνετε.
 • Μπορεί για τα στενά σας πρόσωπα να είναι πιο δύσκολο να βρείτε. Μην αποθαρρύνεστε, θα το εκτιμήσουν και θα χαρούν μόνο με το γεγονός ότι τους σκεφτήκατε. Παρακάτω θα δούμε ιδέες δώρων για εκείνη και για εκείνον (για κορίτσια και για αγόρια).
Με κόκκινο είναι τα δώρα που προορίζονται για κοπέλα και με μωβ και για τους δύο
   
Δώρα:
 • Κόσμημα (π.χ. βραχιόλι/ βραχιόλι φιλίας, κρεμαστό,δαχτυλίδι)
 • Μπλούζα με στάμπα της επιλογής σας
 • Γάντια ή κάτι άλλο για τον χειμώνα
 • Σημειωματάριο 
 • Προϊόντα μακιγιάζ
 • Ηλεκτρονικό Παιχνίδι 
 • Ρολόι (το βάζω ξεχωριστά από τα κοσμήματα γιατί είναι ένα ωραίο δώρο και τα αγόρια)
 • Δωροεπιταγή για κάποιο μαγαζί
 • Δωροεπιταγή για iTunes (αν έχουν κάποιο προϊόν της apple & χρησιμοποιούν εφαρμογές, ακούν μουσική)
 • Ακουστικά 
 • Καλάθι για "Movie Night". Σε αυτό μπορείτε να βάλετε σνακς, ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες, μαλακή κουβέρτα φυσικά μια ταινία και ό,τι αν επιθυμείτε!
 • Καλάθι Χαλάρωσης. Εάν έχετε κάποιον πολυάσχολο φίλο ή φίλη μπορείτε να βάλετε σε ένα καλάθι bath bomb, μικρά κεριά, μάσκα προσώπου, κρέμα σώματος. Κάτι τέτοιο, όμως, μπορεί να είναι σχετικά ακριβό
 • Βιβλίο
Σε περίπτωση που ψάχνετε για ένα πιο προσωπικό δώρο, υπάρχει περίπτωση να σας βγει λίγο πιο ακριβό και θα έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα του ατόμου. Παραδείγματα:
 • Εάν τoυς αρέσει το σχέδιο μπορείτε να τους πάρετε ένα μηχανικό μολύβι, χρωματιστά στυλό, ένα ωραίο μπλοκ στο οποίο να έχετε φτιάξει το εξώφυλλο με τα ενδιαφέροντα/ τα αστεία που σας συνδέουν.
 • Εάν ασχολούνται με τον αθλητισμό μπορείτε να βρείτε μια ωραία τσάντα (για γυμναστήριο, στίβο κτλ) ή μία πετσέτα. -Το παράδειγμα είναι πολύ γενικό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο φτηνό που να ταιριάζει σε πολλά αθλήματα-
>>> Εάν τους αρέσει μία σειρά βιβλίων ή ταινιών μπορείτε να ψάξετε πώς να φτιάχνετε DIY αντικείμενα από τη συγκεκριμένη σειρά!

   
Άλλα δώρα θα μπορούσαν να είναι κουραμπιέδες, μελομακάρονα ή άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκά που εσείς έχετε φτιάξει, ένα απόγευμα αφιερωμένο στο συγκεκριμένο άτομο, ζεστή σοκολάτα ή ακόμη και ένα στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο τους! :) 

Ελπίζω να σας βοήθησα. 

xoxo
zouzou_10 

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση CCwE#1

ΓΕΝΙΚΑ:
Την περίοδο των Χριστουγέννων κυριαρχούν οι αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου και το άσπρο. Οι συνδυασμοί άλλων χρωμάτων (πορτοκαλί, χρυσό κ.α.) συνηθίζονται τα τελευταία χρόνια. Συνηθισμένα διακοσμητικά αντικείμενα είναι οι κάλτσες (stockings), οι μπάλες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης. 

Stardoll:
Κατά τη διάρκεια της γιορτινής περιόδου το Stardoll έχει πολλά γιορτινά αντικείμενα. Μπορείτε να τα βρείτε στο StarPlaza (πιο εύκολα με την αναζήτηση) και στο StarBazaar. Τα Broadcasts θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα αντικείμενα αυτά σε πιο οικονομικές τιμές ή ακόμα και σε starcoins. Επιπλέον, πολλοί StarDesigners έχουν γιορτινά σχέδια στα Bazaar τους. 

Έξω από τον εικονικό κόσμο:
Φυσικά πολλά καταστήματα διαθέτουν γιορτινά προϊόντα ήδη αυτό τον μήνα του Νοεμβρίου. Εάν δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα στη διακόσμηση, μπορείτε να ψάξετε για DIY κατασκευές στο διαδίκτυο. Παρακάτω σας έχω κάποιες από τις πιο απλές κατασκευές. 

 • ΜΠΑΛΕΣ:
Μπορείτε σε ορισμένες από τις μπάλες του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να γράψετε ευχές! Μπορείτε επίσης να φτιάξετε γυαλιστερές μπάλες προσθέτοντας στρας ή γκλίτερ. Εάν έχετε διάφανες μπάλες, μπορείτε να βγάλετε το πάνω μέρος και να βάλετε μέσα σε αυτές μπαλάκια από βαμβάκι. Εάν έχετε κάποια γυάλα (ή χριστουγεννιάτικο πιάτο/ κουτί) μπορείτε μέσα σε αυτή να τοποθετήσετε μπάλες και να ανακατέψετε μικρά γλυκά (treats) για τους επισκέπτες :) 

 • ΚΟΛΛΑΖ:
Μπορείτε να φτιάξετε κολλάζ με τις αναμνήσεις σας απ'όλον τον χρόνο που πέρασε και να το κρεμάσετε στο δωμάτιό σας. Για να το κάνετε αυτό απλά εκτυπώστε κάποιες από τις φωτογραφίες σας και κολλήστε τες όπως εσείς επιθυμείτε πάνω σε χαρτόνι.

TIP: Χρησιμοποιήστε πρώτα χαρτόνι από κούτα και από πάνω το χαρτόνι της επίλογής σας.


🎄Για να κάνετε το σπίτι σας πιο γιορτινό μπορείτε να βάλετε μικρές κουβέρτες στις γιορτινές αποχρώσεις στο σαλόνι ή το κρεβάτι σας. Εκμεταλλευτείτε τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και περάστε ποιοτικό χρόνο με τις φίλες/ τους φίλους σας, την κοπέλα/ το αγόρι σας, την οικογένεια σας!! 🎄

;