Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νέα κούκλα...

Γεια σας.Τι κάνετε...?Λοιπόν έχουμε νέα κούκλα στο Stardoll είναι μόνο για Super Star :( Δεν ξέρω γιατί το Stardoll δεν βάζει κούκλα τουλάχιστον μια να μην είναι για τις Super Star...τελός πάντον... να τη








Λίγα πράγματα για την Britney Spears...



Britney Spears Jean (γεννημένες 2 Δεκεμβρίου 1981) είναι ένας Αμερικανός καλλιτέχνης καταγραφής και διασκεδαστής. Γεννήθηκε στην McComb, Μισισιπή και μεγάλωσε στηKentwood, Louisiana , Spears ξεκίνησε την εκτέλεση ως παιδί, προσγείωση ενεργώντας ρόλους σε θεατρικές παραγωγές και τηλεοπτικές εκπομπές. Υπέγραψε με Jive Records το 1997 και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της ... Baby One More Time το 1999. Κατά τη διάρκεια της πρώτης δεκαετίας της εντός της μουσικής βιομηχανίας, έγινε πρωταγωνιστεί στην mainstream λαϊκή μουσική και το λαϊκό πολιτισμό, που ακολουθείται από μια πολύς-κοινοποιημένη προσωπική ζωή. λευκώματά της τα δύο πρώτα της καθιερωθεί ως ένα pop icon και έσπασε ρεκόρ πωλήσεων, ενώ το τραγούδι του τίτλου " ... Baby One More Time "και" Ωχ! ... I Did It Again "έγινε διεθνής αριθμός-ένα χτυπά. Spears πιστώθηκε με επηρεάζουν την αναβίωση τωνteen pop στα τέλη της δεκαετίας του 1990.
Το 2001, θα κυκλοφορήσει το στούντιό της το τρίτο άλμπουμ της Britney και να επεκταθεί το εμπορικό σήμα της, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Crossroads . Υπέθεσε δημιουργικό έλεγχο του άλμπουμ της studio τέταρτο, In the Zone κυκλοφόρησε το 2003, η οποία απέδωσε chart-topping singles " Me Ενάντια στο Music "," τοξικό "και" Everytime ". Μετά την κυκλοφορία δύο άλμπουμ την κατάρτιση, τη Spears έμπειρο προσωπικό αγώνες και την καριέρα της πήγε κάτω από παύση. Το άλμπουμ της studio πέμπτη, Blackout , κυκλοφόρησε το 2007 και παρά τη λήψη λίγη προώθηση, που γέννησε hits " Gimme More "και το" Piece of Me ". Το 2008, σε νοσοκομείο της ακανόνιστη συμπεριφορά και την ανάγκασε να τοποθετηθεί σε έναconservatorship . Το ίδιο έτος, της στούντιο το έκτο άλμπουμ Circus κυκλοφόρησε, με την παγκόσμια chart-topping οδηγήσει single " Womanizer ". Αφού ξεκινήσουν The Circus Starring Britney Spears , θα κυκλοφορήσει το greatest hits Ξεχωρίζει τη συλλογή , την οποία χαρακτήρισε ΗΠΑ και του Καναδά αριθμός-ένα ενιαίο « 3 ». Το 2011, Spears επέστρεψε με το άλμπουμ της έβδομης studio, με τον τίτλο Femme Fatale , το οποίο σήμερα έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Μάρτη, 2011, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής single " Θα κρατήσει εναντίον Me "το οποίο έχει γίνει η τέταρτη αμερικανική Spears αριθμός»-ένα και μόνο. 
Spears έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, κάνοντας έναν της από τις μεγαλύτερες πωλήσεις καλλιτέχνες μουσικής στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής . Σύμφωνα με την καταγραφή Industry Association of America (RIAA), αυτή είναι η όγδοηυψηλότερες πωλήσεις θηλυκό καλλιτέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 32 εκατομμύριαπιστοποιηθεί άλμπουμ. [4] Spears είναι επίσης αναγνωριστεί ως το καλύτερο σε πωλήσεις θηλυκός καλλιτέχνης της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, καθώς και την πέμπτη συνολικά. Ήταν ταξινομημένο η 8η καλλιτέχνιδα της δεκαετίας του 2000 από το Billboard . Τον Ιούνιο του 2010, Spears κατετάγη έκτος στην Forbes κατάλογο των 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες και επιρροή στον κόσμο? είναι επίσης η τρίτη πιο αναφέρεται μουσικός στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Forbes . 





Φιλάκια


1 σχόλιο:

  1. plz plz plz plz plz ti thelo para poli aftin ti zaketa sas parakalo tha mou ti diksete pou i na mou to parete plz plz babythanialove

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;