Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Νέα κούκλα...!!!

Έχουμε νέα κούκλα μόνο για τις Super Stars.



Λίγα πράγματα για την Kaley Cuoco


Kaley Christine Cuoco (προφέρεται / keɪli ː kwoʊkoʊ / Kay-lee KWOH-Koh ? γεννημένος 30 του Νοεμβρίου 1985 σε Camarillo, Καλιφόρνια ) είναι μια αμερικανική ταινία και τηλεοπτική ηθοποιός και τραγουδιστής. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Bridget Hennessy για την κωμική σειρά απλή κανόνες αριθ. 8 , Billie Jenkins σχετικά με το υπερφυσικό δράμα Charmed , και Πένυ για την κωμική σειρά The Big Bang Theory .


Cuoco άρχισε διαμόρφωση και να ενεργήσει στην ηλικία των 6. Ο ρόλος της πρώτη σημαντική ήταν το 1992 κινηματογράφο TV κινούμενη άμμο: Δεν Escape. Ο ρόλος της ως Maureen McCormick στον κινηματογράφο TV 2000 Growing Up Brady επέστησε την προσοχή της πολύ, καθώς και ένα ρόλο για το CBS sitcom γυναικείο άτομο . Το 2004, εκτός από το ρόλο της στις 8 απλοί κανόνες όπου έπαιξε έναν έφηβο, που είχε με πρωταγωνιστή τους ρόλους στο NBCminiseries 10,5 , σχετικά με την οικογένεια ABC αρχική ταινία Εγκλήματα της μόδας , καθώς και στην ανεξάρτητη ταινία που συζητούν Robert Lee .  Το 2000 πρωταγωνίστησε στο Disney Channel Original Movie Alley Cats Strike .
Cuoco ονομάστηκε # 77 στο FHM - Us "100 πιο σέξι γυναίκες για το 2005 και # 21 το 2008. [2]Άρχισε να εκφράσουν το χαρακτήρα του Brandy Harrington σχετικά με το Disney Channel 'sκινουμένων σχεδίων , Brandy και ο κ. Whiskers , αργότερα, το 2004.
Cuoco έπαιξε Bridget Hennessy για το ABC κωμική σειρά Απλή κανόνων 8 . Bridget ήταν ο πρωτότοκος γιος μιας οικογένειας, παρά Cuoco είναι έξι χρόνια νεότερος από την αδελφή της στην οθόνη για λίγο ( Amy Davidson ), και απεικονίστηκε ως «το πιο όμορφο κορίτσι στο σχολείο." Είχε αρκετές φίλους σε όλη τη σειρά και να χρησιμοποιηθούν γυναικεία μεθοδεύσεις της για να ασκήσει σημαντικό έλεγχο των αγοριών που αντιμετωπίζουν.
Στην όγδοη σεζόν του έπληξε τηλεόρασης λατρεία δείχνουν Charmed , Cuoco εμφανίστηκε ως Billie Jenkins . Εκτελεστικός παραγωγός Brad Kern δήλωσε το χαρακτήρα Kaley αρχικά στο κεφάλαιο διότι μια πιθανή spin-off. Το 2004, Cuoco συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Το Hollowμε αστέρια Nick Carter και τον Kevin Zegers .
Τον Σεπτέμβριο του 2007, Cuoco ξεκίνησε με πρωταγωνιστή ρόλο στο CBS κωμική σειρά The Big Bang Theory . Παίζει Penny , μια όμορφη, κάτω προς τη γη επίδοξους ηθοποιός και των εργαζομένων στο Εργοστάσιο Cheesecake ο οποίος μετακινείται στην επόμενη πόρτα σε δύο geeks, Sheldon ( Jim Parsons ) και Leonard ( Johnny Galecki ). Στην επίδειξη, μετακόμισε στην Καλιφόρνια από την Ομάχα της Νεμπράσκα για να ακολουθήσει μια σταδιοδρομία να ενεργήσει. Πριν από τη σεζόν 2010-2011, κέρδισε 60.000 δολάρια για ένα επεισόδιο της σειράς, το ίδιο με Johnny Galecki και Jim Parsons . Το 2010, το cast διαπραγματεύτηκε μια αύξηση για κάθε φορέα να κάνει $ 200.000 ανά επεισόδιο.
Cuoco πρωταγωνίστησε επίσης στην Lifetime ταινία να είναι λίπος Like Me που έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2007.  Έπαιξε επίσης έναν μικρό ρόλο στην Prison Break επεισόδια " The Message "και" Σικάγο ", καθώς πήρε την πρώτη γυναικείου ρόλου στη φρίκη ταινία Killer Movie το 2008.
Cuoco έχει προσγειωθεί δύο ρόλους ταινία για 2010/2011. Θα αστέρων στην Hop και ως Wanda σε The Last Ride . 
Cuoco μόλις έχει θέσει μαζί με κάμερα Gigandet , Penn Badgley και Crystal Lowe στο πέφτει το σκοτάδι, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2011.

Cuoco σήμερα ζει στο San Fernando Valley , Καλιφόρνια , με την γερμανική Shepherd , ο Δούκας, καθώς και συνδυασμός της Chihuahua-Dachshund, Petey. Απολαμβάνει ιππασία, kickboxing, μπόουλινγκ, και παίζοντας τα τύμπανα? Και ένα από τα αγαπημένα χόμπι της είναι η επιτραπέζια αντισφαίριση. Όταν εμφανίστηκε η Ellen DeGeneres Show , παρουσίασε Ellen με ένα κουπί πινγκ-πονγκ υπογράφεται από The Big Bang Theory cast. Ήταν ένα εθνικό-κατετάγη ερασιτέχνης παίκτης του τένις, ένα χόμπι που ανέλαβε όταν ήταν τριών ετών. 
Στις 13 Σεπτέμβρη του 2010, έσπασε το πόδι της σε ένα ατύχημα ιππασίας άλογο και έχασε δύο επεισόδια του The Big Bang Theory. 
Cuoco αποκάλυψε ότι ήταν σε μια διετή σχέση με το The Big Bang Theory co-star Johnny Galecki . Συναντήθηκαν για την παράσταση και να διατηρείται η σχέση τους ιδιώτες μέχρι χώρισαν και παρέμεινε ως φίλοι. 
Cuoco χρονολογεί τώρα Christopher Γαλλικής της indie rock μπάντα Annie Αυτόματη. Μετά το ατύχημά της, και οι δύο κατέγραψε το τραγούδι «Κάπου πέρα από το ουράνιο τόξο» για την υποστήριξη της Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών 


Φιλάκια



3 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;