Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Καλά Νέα!

Γεια σας και πάλι!Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα!Καλά να περάσουν στις διακοπές τους οι άλλες writer.Λοιπόν ήθελα να σας πω ότι εγώ δε θα λείπω σε διακοπές!ΜΟΝΟ την ημέρα του Πάσχα θα πάω στο χωριό μου.
Οπότε ΟΛΕΣ τις άλλες μέρες
θα είμαι εδώ και θα γράφω
στο αγαπημένο μου μπλογκ.
Ευχαριστώ♥

AvrilTheStar7 ( Κλεονίκη )

76 σχόλια:

  1. γιατι ολες τις αλλες μερες γραφατε?? εναν αιωνα σας παιρνει να γραψετε ενα αρ6ρο αμα 6ελετε φυγετε απο writer και μην γινεστε μονο και μονο για να πουλησετε μουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα κανουν την δουλεια τους και πρεπει να μεινουν writer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. siga thn douleia opote to 8umountai mpainoun!!!!!!!!!!!!!!!!!nai kala.......toulaxiston auth mas 8umh8hke...an 8eloun thn mia na einai diakopes kai thn na einai arrwstoi as mhn ginontan writters emeis ti ftaime????(sto stardoll me lene rockstarelenh na me episkeuthte!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +fonw einai axrhstoi writer !!!! (sto stardoll me lene rkjk1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι η δικιά σας άποψη!Όλες εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai kai......ola poy bazete einai blakies ki emeis amagkazomaste na ta pairnoyme gia na gemisoyme thn ntoylapa mas!!!!(8eaBling4 sto stardoll)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εε αμα δεν θελετε μην τα παιρνετε αφου ειναι βλακειες..!Ολες οι writter προσπαθουν για το καλυτερο και εχουν και δικη τους ζωη με την οποια πρεπει να ασχολιθουν δεν υπαρχει μονο το blog γι'αυτο να αναγνωριζετε την προσπαθεια τους και να μην βριζετε..!
    miss_vanessa_77(στο stardoll)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nnnnnn olec axrhstec einai, ante mhn ta parw tr!!! nomizoun pwc kanoun kai to kalutero xaxa ac gelacw (rkjk1 sto stardoll)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλες εσεις που βριζετε, παω στοιχημα οτι δεν μπορειτε να γραψετε μια προταση σωστα, οχι ενα αρθρο και εκτος αυτου, ειμαι σιγουρη οτι το μονο που κανετε ειναι να λιωνετε μπροστα απο την οθονη, ενω εμεις εχουμε και ζωη εκτος του υπολογιστη. Πηγαιντε να δειτε τι γινεται απ'εξω, και μην δινετε σημασια στο οτι δεν ασχολουμαστε ολη μερα με την παρτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxa emeic liwnoume sthn o6onh? an 6ec na 3rc 19 ebgala sto trimhno eimai aristh ma6htria..ka6e mera bgainw e3w..kai to agori mou me latreuei opwc kai olec oi filec mou!! eceic omwc eiste upokritriec..afou dn 6elete na asxoleiste olh th mera me ton H/Y yt yineste writers?? xaxa alla oute kan 3rc!!!! Aaa kai h anagogia cou allou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Τα 3/4 των παιδιων εχουν πολυ καλους βαθμους
      2) Και καλα κανεις και βγαινεις εξω
      3) Μιλα πρωτα ελληνικα γιατι τα greeklish μου φερνουν αναγουλα
      4) Δεν υπαρχει λεξη αναγωγια
      5) Εαν δεν σ'αρεσει φυγε
      6) Στην τελικη, γινε εσυ writer! Τι μας το παιζεις ανωτερη?

      Διαγραφή
    2. Και εαν ειμαι εγω αναγωγη, φαντασουν εσυ τι εισαι.

      Διαγραφή
    3. Καλά λες!Συμφωνώ απόλυτα(μη τα ξαναγραψω)

      Διαγραφή
    4. Παιδια συνφονο μαι τισ 2 απο επανο

      Διαγραφή
  11. Κορίτσια μια χαρά είμαστε όλες και όλοι,γιατί να μαλώνουμε σε έναν ψεύτικο εικονικό κόσμο;;Ποια η σημασία δηλαδή;;Τι θα καταλάβετε;;Σας αρέσει να βρίζεστε και να λέτε άσχημα λόγια.Μην ασχολείστε άλλο δηλαδή.Τέλος πάντων μια χαρά άρθρο ήταν.Πολύ έξυπνο(κατά την άποψή μου).Καλό Πάσχα,καλές διακοπές και Καλή Ανάσταση κορίτσια μου.Στο stardoll: Lilaki_luk
    Α και έχω και ένα δικό μου blog εάν θέλετε επισκεφτείτε το (https://www.sites.google.com/site/newsinstardoll/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxa loipon anagogia uparxei se sena!! kai afou ta greeklish sou fernoun anagoula mhn ta koitac kai dn 6elw na yinw writer yt toulaxiston 3r oti dn 6a mporw na grafw ka6hmerinwc eidec diafora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κοριτσια δικιο εχουν οι writters δηλαδη εσεις αν ειστε αρωστη θα ειστε στο interenet και εσεις θελετε να κανετε διακοπες!(στο stardoll με λενε pitsapeniapitsa!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταρχάς όλοι μας όπως και οι witters έχουμε προσωπική ζωή!Δεν μπορούν να ασχολούνται μόνο με το stardoll.Δηλαδή τι νομίζετε ρε;Όποτε έχουν όρεξη γράφουν.Τι,δεν θα μαθαίνετε τα νέα ή τα hotbuys;Το εξόφυλλο του stardoll τα έχει όλα.Το μπλογκ απλός βοηθάει,κάνοντας συνολάκια,δίχνοντας τα ρούχα πως είναι in real..Ξέρετε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από έναν εικονικό κόσμο.Το βρίσκω φυσιολογικό καμιά φορά να μην έχουμε τι να κάνουμε.Αυτό σημαίνει πως θα κράζουμε τους άλλους;Άνθρωποι είναι και κάνουν ότι μπορούν
    Επίσης σημασία δεν έχει μόνο να είσαι ο τέλειος μαθητής,αλλά ακόμα περισσότερο να είσαι καλός άνθρωπος,να σέβεσαι τους γύρω σου,έστω και από ένα εικονικό παιχνίδι,διαφορετικά δεν θα καταφέρεις τ-ί-π-ο-τ-α μόνο με βαθμούς.
    Ότι είπα,το είπα ευγενέστατα,χωρίς να προσβάλω κανέναν..
    Ούτε γράφω ανώνυμα,το όνομά μου στο stardoll είναι Artemislove11.Γράψε ότι θέλετε στο guestbook μου δεν σβήνω σχόλια και δεν αναφέρω κανέναν γιατί όλοι ξέρουμε πως κανείς δεν θέλει να χάσει τον λογαριασμό του,εκτός αν με φτάσετε στα άκρα και με νευριάσετε πάρα πολύ,πράγμα που δύσκολα θα συμβει,;]
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο γλυκια μου που κατάφερες να συγκατήσεις τα νευρα σου και να απαντήσεις τόσο διπλωματικά.
      Πραγματικά αυτό σημαίνει να έχεις τρόπους.
      Και εχω τρόπους σημαίνει παντου ακόμα και στο υπολογιστή όπως εσύ...
      Σε συγχαίρω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..
      Και φυσικά δεν είμαι ανώνυμη.
      ChryssakiGolden στο stardoll το Chryssa.B είναι το παλιο e-mail μου.

      Διαγραφή
    2. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις χρειάζεται μια αυτοσυγκράτηση..χαχαχαχα
      Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια:)

      Διαγραφή
  15. kai poioc cou eipe oti eimai kalh mono me touc ba6mouc? dn me 3rc opote mhn milac afou einai enac eikonikos kosmoc ama 6elete mhn dinete chmacia dn 6a mac ma6ete eceic tropouc !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου δινουμε σημασια. Σιγα μη λαβω υπ' οψιν μου αυτα που λες.

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειαζόταν κανείς να μου πει τι άνθρωπος είσαι.Ο τρόπος που γράφεις,το δίχνει πάρα πολύ έντονα.Πίστεψε με...

      Διαγραφή
    3. *γιατί θα μπορούσες πολύ απλά,να γράψεις την άποψη σου,χωρίς να αρχίσεις να μιλάς απότομα.

      Διαγραφή
  16. ant na ka6ecai na apantac se auta pou lew(Gia auta exeic xrono!!!) katse kai gra4e kana 6ema sto blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα. Εσυ νομιζεις οτι θιγομαι αλλα στην πραγματικοτητα σπαω πλακα. Και εαν εχεις δει σημερα εγραψα αρθρο.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  17. Παιδια ολοι εχουμε δικαιωμα στην προσωπικη ζωη!!!!!Εσεις εχετε κανει ολους τους writters να θελουν να βγουν απο την θεση τους!!!Αυτοι προσπαθουν να σας βοηθησουν να γινετε πιο ομορφες και εσεις τους βριζετε!!!Δεν υπαρχετε ΜΟΝΟ εσεις.....Σημασια εχει να εισαι καλα στην προσωπικη σου -πραγματικη σου ζωη και οχι σε εναν εικονικο κοσμο...Τι να την κανεις την ευγενια στο stardoll οταν στην πραγματικοτητα κανεις δεν σε θελει.Πρεπει να μαθετε να εκτιμαται τους αλλους!
    Εσεις μπορειτε να γραφετε καθημερινα σε ενα blog;;Βαλτε τον εαυτο σας στην θεση τους.......Δεν προσβαλω κανεναν και αν θελετε να μου πειτε κατι γραψτε το στο questbook μου με λενε brenda_best2 Γεια σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου brenda_best2 εχει μεγαλο δικιο...δεν εχει σημασια ο εικονικοσ κοσμοσ κι ποσα λευτα εχεισ η ποσο δημοφιλησ εισε...σημασια εχει αν εισαι εσυ ακλοσ ανθρωποσ στην πραγματικοτιτα κι οχι σε ενα παιχνιδι που το μονο που σε νοιαζει ειναι ανμα βρεισ αγορι το ποσο μοντερα εισαι η ποσεσ φορεσ εχεισ γεινει souperstar η αμα εχεισ γεινει κι ακθολου...(8eaBling4)

      Διαγραφή
  18. μην ξανα τολμησεις ρε καιμε πεις πορδη θα πω την koninalove1 να σε κανει writter να γραφεις καθε μερα και εστο δεν γραφεις θα δεις ρε τι εχει να γινει.δεν ειναι πορομενες οι writters για να ειναι καθε μερα στο ιντερνετ.αυτες πρωσπαθουν για το καλυτερο και μας νγζουν αναρτησεις και σκεφτοντε για εμας και εσεις τις βριζετε πατε καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xaxaxa dn acxoloumai me provlhmatika terma yt fobamai mhn kollhcw malakia kai mena me lene rkjk1 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου για εσενα αυτο το πραμα ειναι μ@@@@@@ μην ξαναερθεις εδω!

      Διαγραφή
  20. kai tr nomizeic pwc stenaxwriemai pou dn dineic chmacia?? xaxaxaxaxaxa dn mporeic na fantasteic poso diaskedazw!! (rkjk1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά, το να εισαι writer είναι πολύ δύσκολο, γι' αυτό αν έχετε την μαγκιά ζητήστε απο την ιδιοκτητρια να σας κάνει (εδώ μερικοί μερικοί δεν ξέρουν να κάνουν ούτε print screen γι' αυτό να βλέπετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους άλλους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. tolmhste ama 6elete na mou gra4ete sto guestbook mou re me lene rkjk1!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το να είσαι writer σε ένα blog είναι πολύ δύσκολο και πόσο μάλλον σε αυτό,όπου είναι ένα από τα μεγαλύτερα blog στην Ελλάδα,το ξέρω γιατί και εγώ είμαι writer σε άλλα blogs και ξέρω το πόσο δύσκολο είναι αλλά εσύ δεν το ξέρεις τότε γιατί μιλάς? και όπως όλοι ξέρουμε Πάσχα έχουμε μερικοί απο αυτούς θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους με την οικογένεια τους φυσιολογικό δεν είναι ??? Και για το αν θέλουν να φύγουν απο writers είναι δικιά τους απόφαση δεν μπορεί να εμφανιστεί κάποιος απο το πουθενά και να τους πει "αν θέλετε φύγετε απο writers " γιατί δεν έχει το δικαίωμα να πει κάτι τέτοιο προφανώς εσύ πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να πεις κάτι τέτοιο και αυτό δεν δείχνει τίποτε άλλο εκτός από ένα ανάγωγο παιδί όπου το μόνο όπου κάνει είναι να κάθετε στον καναπέ και να διατάζει τους άλλους να του κάνουν ότι θέλει αυτός με λίγα λόγια κακομαθημένο δεν θα ήθελα να σου πω ότι είσαι κακομαθημένο και δεν νομίζω να ισχύει αυτό γιατί απο ότι κατάλαβα είσαι δραστήρια απλός αυτή η συμπεριφορά σου δείχνει αυτή την εικόνα στους άλλους . Καταβάθος πιστεύω ότι είσαι ένα πολύ καλό κορίτσι, αλλά αυτή σου η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη . Δεν έχω πρόβλημα να πω ποια είμαι στο Stardoll αλλά το Stardoll όπου έχεις κάνει είναι αντιγραφή από μια άλλη κοπέλα τη rkj4 και ξέρω ότι αυτό δεν είναι το πραγματικό σου Stardoll ότι έχεις και ένα άλλο αλλά αποκρύπτεις την πραγματική σου ταυτότητα και έβαλες αυτό το stardoll γιατί δεν φοβάσαι αν δια γραφτεί ή αν όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν ... απλά παρατήστε τα όλα,τι του δίνετε σημασία και ασχολείστε μαζί του;Δείξτε ότι είστε ανώτεροι, μην πέφτετε στο επίπεδό του.Τον διασκεδάζετε δεν βλέπετε;Τέλος πάντων μάγκες αν δεν σας αρέσει το blog και οι writters,το ποντικάκι σας και φύγατε.Γιατί κάθεστε ακόμα εδώ;Έλεος πια.Μας το παίζεται και έξυπνα.Ξέρουμε και εμείς να θυμώνουμε και να νευριάζουμε.Οκ??Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί πραγματικά δεν αξίζει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kai dn me 3rc ara mhn milac kai olo auto to kanw gia plaka oxi epeidh exw problhma!!! ama dn touc arecei mhn asxolountai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παιδια οι writters προσπαθουν για το καλυτερο για εμας ανοιξαν το πλοκ οχι για εκεινες αλλιος δεν θα εχει κανενα νοιμα...!Σκεφτιτετο αυτο που σας ειπα τωρα ειναι πρω και δεν θελω να μαλονουμε...τι λετε αν δεν θελετε να το καταλαυετε να μην ασχολιστε με το πλοκ να το παρατησετε και να μην το επισκεπτεστε το stardollingreece δικο σας προβλημα...δεν τολεω αποτομα το λεω αργα (δηλαδη οχ θυμομενα...!)Τι λετε να παρατησετε το πλοκ να τελιωσουν τα σχόλια και ναπάτε σε άλλο πλόκ;αν δεν σας αρεσει*:
    Φιλία απο,pitsapeniapitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. MIA XAΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ WRITER ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!ΚΑΙ Η danai-helen EXEI AΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    elenakiAlways

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα greeklish μπροστα απο την ανορθογραφια ειναι πολυ χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. Παιδί μου,
      1) Ζούμε στην Ελλάδα γι' αυτό γράφε Ελληνικά!!
      2) Αν δεν σου αρέσει αυτο το blog, τότε γιατί το κάνεις 1000 views την ημέρα; Έτσι το βουθάς να γίνει πιο δημοφιλές!
      3) Όπως είπα και πριν, οι writers αυτού του blog προσπαθούν για το καλύτερο.

      Διαγραφή
    2. Δεν το παιζω, ειμαι. Με λενε verastar69 εαν θες να μαθεις.

      Διαγραφή
  31. kl dn asxoloumai allo. kai an 6ec na 3rc opwc goustarw 6a grafw gke-gke? Mhn tolmhsete kai mou 3anamilisete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πλυ την εξυπνη δεν μας το παιζεις εσυ που λες καλα δεν ασχολουμε αλλο... .εγω τους ψευτομαγκες και τους ψευτοεξυπνους τους παταω σαν να ιναι κατσαριδες...!pitsapeniapitsa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απαντήσεις
    1. Πο πο ολο δεν ξαναασχολουμε και δεν ξαναασχολουμε λες πες και τιποτα αλλο σε σιχαθηκε η ψυχη μου αμα πια
      Και στο stardoll με λενε katerina013

      Διαγραφή
    2. dn cou eipe kaneic na anakateuteic opote monh cou mplexthkec

      Διαγραφή
    3. Αν το πάμε με την έννοια " δεν με ξέρεις " τότε και εσύ δεν ξέρεις την δουλεία της writer και τις δυσκολίες της σωστά ???για το εάν είναι καλές writer πρέπει να το κρίνει η koninalove1 ή έστω και μια έμπειρη writer , γιατί το blog είναι δικό της και μπορεί η Κωνσταντίνα να θέλει να γράφουν οι writers της έτσι...δεν γράφει η κάθε μια όπως θέλει,για να γίνει κάποιος writer σε αυτό το blog πρέπει να τηρεί κάποιες προϋπόθεσης και βλέπετε απο τη περνάει κάθε κορίτσι για writer δεν βάζει όποια και όποια....εγώ αυτά είχα να πω...

      Διαγραφή
  35. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να επισκευτείτε και το δικό μου blog ! Eίναι ολοκαίνουριο, το έφτιαξα χθες, και χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσει ! Θα έχω διαγωνισμούς, tips για make up, hot buys, επιλογή της ημέρας... Τα πάντα ! Επίσης να σας ενημερώσω ότι χρειάζομαι writers. Εάν ενδιαφέρεστε ενημερώστε με στο guestbook, αλλά θα πρεπει πρώτα να απαντήσετε στις ερωτήσεις! Το blog μου είναι : stardollfans-kikitca-stan.blogspot.com Ευχαριστώ.

    Το όνομα μου στο stardoll,
    Κikitca-Stan ! (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πως το 'χετε δει το θεμα θα μαλλιοτραβηχτητε?Οχι,για να παρω και popcorn!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λοιπόν το παρατραβήξαμε το θέμα κορίτσια.Ας σταματήσει εδώ πριν υπάρξουν μπλεξήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. eyw eipa oti dn asxoloumai allo kai me prokaleite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εχω ενα δικο μου μπλοκ το λενε pitsapeniapitsa-stardollfreetime !οποια θελει να στυλει ετυση για writter και να γινει μελος!πως;πας στην συζητηση θελω writters και μετα ξερετε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παιδακι μου εσυ δεν εχεις προβλημα κομπλεξ εχεις και πολυ εντονο...Υποχρεωνεις τους αλλους να γραφουν μονο κ μονο επειδη το 8ες εσυ δηλαδη εισαι ελεος με περικεφαλαια..!!Ολοι μας εχουμε προσωπικη ζωη και πρεπει να ζουμε σε αυτην εχει σε μια οθονη...Πρεπει να καταλαβεις με το ξερο σου το μυαλο οτι δεν μπορουν να καθονται και να γραφουν συνεχως μονο και μονο για να εισαι εσυ ευχαριστημενος-η...Επισης εσεις μονο μαλακιες λετε τιποτα αλλο δεν ξερετε..κανατε εγγραφη στο stardoll μονο για να κραζεται και να δειξετε οτι εισται καποιοι...Λοιπον ξερεις τι καταλαβαμαι?Λες δεν ασχολισε και ολο και συνεχιζεις...Αισχος..!!Μην πεφτεται στο επιπεδο του...εεε Φιλεε εκει κατω στο πατο πιστευω να ακουσες τι σου ειπα gege??(DimitrOolaSmile στο stardoll)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;