Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Συγνώμη:(

Συγνώμη που το blog δεν είναι τόσο ενεργό!

Λοιπόν κάνω ότι μπορώ για να γίνει όπως παλιά:)!!


Μην μου ανησυχείτε !

Φιλάκια

koninalove1

14 σχόλια:

  1. Δεν μπορει το μλογκ να ξαναγινει οπως παλια με αυτους τους writer! Ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου!!! Κριμα που δεν μπορεις να το καταλαβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχου τι γλυκο. Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!

      Διαγραφή
    2. Δεν λεω για εσενα! Εισαι η μονη καλη! Και η misskaterinoyla που εφυγε!

      Διαγραφή
    3. Μα δεν γινονται αυτα τα πραγματα μπαινω καθε μερα αλλα τιποτα καινουριο το πολυ πολυ καμια αναρτηση οτι καπιος φευγει τιποτα δωρεαν μονο εκεινο το πουκαμισο σε παρακαλω κανε κατι δεν λεω οτι το blog δεν ειναι καλο αλλα ...... ελπιζω να καταλαβες bb
      στο stardoll με λενε Sisi2012Party

      Διαγραφή
    4. Απφ..! Μετάνιωσα λίγο που έφυγα για να πω την αλήθεια, αλλά...

      Διαγραφή
  2. Ναι επειδη καθε μερα μπαινω και ή βλεπω 1 ανακοινωση που να λεει οτι καποιος φευγει ή δεν βλεπω τιποτα...αν θελεις θα μπορουσα να γινω writter προσωρινά (μεχρι την κυριακη) ξερω τα παντα απο writters ειμαι η elena141!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου koninalove1 θελω να γινω writer αυτου του blog επικινονισε μαζι μου σε παρακαλο με λενε στο stardoll enxhi-aliaj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειπε κανεις πως η κοπελα θελει writer?τωρα θα βγαλετε ολουσ τους writer χαλια μονο και μονο για να μπειτε στην θεση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή μου anna έχεις δίκιο σε ένα πράγμα μόνο. Ότι όλοι προσπάθούν να βγάλουν τις writers χάλια.Η κοπέλα όμως που λέει ότι θέλει να γίνει writer έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να γίνει. Δεν πρόσβαλε καμία κοπέλα και ζήτησε απλά να γίνει writer. Εσένα μπορεί να σου φάνηκε κάπως αλλά μην παρεξηγείς τα πάντα γιατί φαίνεται ότι έχεις μια περίεργη συμπεριφορά. Δεν σε ξέρω άρα δεν μπορώ να σε κρίνω. Στο stardoll με λένε siaHappy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμε απλος ειπα πως ολοι θελουν να γινουν writer!η κονινα δεν μπορει να βαλει ολους αυτους που θελουν να γινουν writer!Επισης κονινα θελει η writer να μην κανουν ορθογραφικα λαθη!ααα και δεν το ειπα για κακο ειπα τη γνωμη μου!

      Διαγραφή
    2. 1)Δεν είμαι ανώνυμη έχω βάλει όνομα της medoll μου. 2) Και εγώ τη γνώμη μου είπα.

      Διαγραφή
    3. 1)βλεπω μια νευρικοτητα?2)εβαλες το ονομα της doll σου απλος... εβαλες ανωμυμος πανω πανω για αυτο!3)το καταλαβα πως ειπες την γνωμ σου!

      Διαγραφή
    4. ΑΑΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ..

      Διαγραφή
  6. Δεν είμαι καθόλου νευρική. Και δεν έχω άλλο όνομα να βάλω γιατί δεν είμαι μέλος στο blog. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Και αφού κατάλαβες πως λέω τη γνώμη μου, μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;