Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Νέο βίντεο -> Spring looks



Τα top χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού για φέτος, φαίνεται να είναι τα φωτεινά, τα ζωηρά και γενικότερα αυτά που τραβάνε τη προσοχή. Συγκεκριμένα, μερικά από αυτά είναι το κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο, το εκκεντρικό μπλε, το μωβ και φυσικά το ροζ. 

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με οδηγίες για να δώσετε και εσείς μία ανοιξιάτικη πινελιά στην κούκλα σας.


Στο 1ο look χρησιμοποιήσαμε χρώματα όπως το ανοιχτό πράσινο και το κίτρινο. Τα κύρια χρώματα όμως ήταν το πράσινο-θαλασσί που απλώθηκε σε όλο το βλέφαρο και το ανοιχτό καφέ που έδωσε μία διαφορετική νότα στο μακιγιάζ. 

Στο 2ο look τα κύρια χρώματα είναι το σκούρο μωβ και το εκκεντρικό ανοιχτό μπλε. Αυτό το μακιγιαζ είναι εμπνευσμένο από τα σκούρα μωβ λουλούδια της άνοιξης.


Σημείωση: Ξέρω ότι τα χείλια είναι λίγο ανεβασμένα και επίσης, ξέρω οτι σε πολλές από εσάς δεν αρέσει αυτό. Δυστυχώς, ξέχασα να τα φτιάξω κατάλληλα. Θα σας παρακαλούσα να σχολιάζατε στο μακιγιαζ περισσότερο παρά στα χαρακτηριστικά.





12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Παιδιά, αρχίζετε να γίνεστε αγενείς!
      Όλες οι writers κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να σας ευχαριστήσουν και εσείς τους αποδοκιμάζετε "γιατί, έτσι!"; Τέτοια συμπεριφορά δεν την αξίζει κανένας, πόσο μάλλον η DanaiHelen που κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει!

      Διαγραφή
    2. egw simfonw me thn Agg.Stardoll.
      Dn m' aresoun ka8olou...einai XALIA!
      Ko3e kati re Wuyagemini (i opows se lene)! Siga p kanei oti borei, ka8ete grafei merikes pipes ekei kai tis kopanaei san ar8ra!

      Διαγραφή
    3. Αχ αυτος ο Oti goustarw kanw ειναι πολυ γλυκο παιδι! Κοιτα τι κοπλιμεντα! Σε ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο το βιντεο μου πηρε 5 ωρες για να το τελειωσω. (πολυ λιγος χρονος) Ευτυχως που σου αρεσε γιατι αλλιως δε θα ειχε νοημα. Συγκινουμαι απο τα λογια σου. :'[

      Διαγραφή
  2. Agg.Stardoll κατά την γνώμη μου κάνεις μεγάλο λάθος.Τα χρώματα ταιριάζουν πολύ με της άνοιξης και δένουν το ένα με το άλλο ταιριαστά,τόσο στο ένα make-up,όσο και στο άλλο.Μπράβο danai-helen,εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά το δεύτερο look=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Agg.stardoll=esi kaneis pio oraia?
    2)oti goustaro kano=εχεις δει ποσο δυσκολο ειναι να κανεις βιντεο?Αααααααααχ!ξεχασα εσυ εισαι πιο καλος απο τη danaihelen και πρεπει να την κρινεις ετσι?
    3)artemislove11 =συμφωνω~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. katarxhn h agg.stardoll k h oti goustarw kanw den thn vrisane thn apopsh tous eipan ola teleia prepei na einai dld?

      Διαγραφή
    2. εαν διαβασες καλα, ο oti goustarw kanw με εβρισε και πολυ μαλιστα. Η agg.stardoll δεν με πειραξε γιατ ειπε τη γνωμη της πολιτισμενα.

      Διαγραφή
  4. Όντως ρε παιδιά...συμφωνώ απόλυτα με την anna..Εαν κάνατε εσείς δεν θα σας άρεσε μια writer από εδώ πέρα να σας σχολίαζε με την λέξη χάλια..Οοοο κάτι ξέχασα οχι μια writer Όλες και οχι writer..εμπειρες writer!!!!!!Μπράβο Danaihelen..κάνεις πολύ ωραια βίντεο μακιγιάζ (να μην πω και τέλια!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;