Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Νέο βίντεο

Γεια σας,καταρχάς συγνώμη που δεν έγραψα την προηγούμενη βδομάδα και γράφω σήμερα.Το βίντεο είναι 2 μακιγιάζ σε ένα και ελπίζω να σας αρέσει.Θέλω να μου γράψετε ιδέες και inspirations για τα επόμενα μακιγιάζ γιατί έχω στερέψει από ιδέες και δεν θέλω να αντιγράφω ιδέες άλλων.


Ελπίζω να σας άρεσε x 
Χαριτίνη 


22 σχόλια:

  1. Ayth einai douleia thw DanaiHelen! Den ntrepesai na pairneis thn douleia tou allou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πας στο κανάλι μου στο youtube αυτό το βίντεο είναι πολλούς μήνες πριν και φυσικά δεν είχα δει κανένα βίντεο της.Γιατί δεν την ήξερα.Όταν έγινα writer την έμαθα και είναι μια απλή σύμπτωση όλα αυτά.

      Διαγραφή
  2. eleos eisai koritsi m... to idio tragoydi me thn danaihelen!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dkio exun ta koritsia alla exeis dikeoma na kaneis oti 9eleis!kai se sxesh me ayta to 1o telio to 2o mmmm etsi kai etsi!!sto stardoll ,pitsapeniapitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eππ, εππ, τι γινεται εδω περα? η Η Χαριτινη δεν μου πηρε τη δουλεια. Ειναι και αυτη make-up artist στο blog. Επισης, το τραγουδι αυτο το ειχα βαλει σε ενα παλιο βιντεο, δεν εχει σημασια εαν το εχει βαλει και αυτη! Δεν μου ανηκει κανενα τραγουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;/ εντάξει δεν πειράζει,άλλη φορά θα προσέχω τι τραγούδια και τι μακιγιαζ βάζω

      Διαγραφή
    2. μα μολις σου ειπα οτι δεν κανεις τιποτα λαθος.

      Διαγραφή
    3. ok no prob ;) Εγώ έτσι κι αλλιώς ακούω άλλου είδους μουσική αλλά δεν νομίζω σε ένα makeup να ταιριάζει να βάλω heavy metal ή παπακωνσταντίνου :P

      Διαγραφή
  5. Ναι ρε κοριτσια ι danai-helen και η haritini ειναι καταπληχτικες make up artists και ξερουν την δουλεια τους . Μπραβο και στις δυο σας ! Χαριτινι μου εχω να σου κανω μια παρατηρηση καλιτερα να εβαζες τον ροζ φιονγκο ! Κανετε τελεια δουλεια συνεχιστε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. telio!!!!!!!!!!!!!!!fovero!!!!!!!!!!!!den yparxei!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. prosopika protimo tin danai-helen gt bazei perisotero xroma kai fadasia eno i haritini ta kanei poli apla px ena dikotis makigia den 8a to dialega gt mou aresoun poli ta poliploka(xoris pareksigisi apla lew tin diki mou gnwmi)

    PISTEUW POS O KA8ENA BORI NA LEEI ELEU8ERA TIN GNWMI TOY KAI EGW LEW TIN DIKIA M XORIS NA GINODE ASXIMES ADIDRASIS KAI NA ENOXOLO KANENAN-OXI OPOS KAPIES POU BRIZOUN-

    (SAS LEW KSANA OTI LEW TIN PROSOPIKI MOU GNOMI OPOS O KA8ENAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε : Έχεις δίκιο! Κάνω τα "makeup" που κάνει το περισσότερο stardoll διότι πολλά καινούργια κορίτσια δεν ξέρουν να τα φτιάχνουν. Δείχνω τα ευρύτερα μακιγιάζ.Και στο κάτω-κάτω σε όποιον αρέσει η Δανάη να βλέπει τα δικά της makeup και όχι τα δικά μου ;/

      Διαγραφή
    2. kita den exw kanena problima me a ddika sou aplos den einai toso tou goustou m mou aresoun ta paraksena (o kanenas exei dika tou gousta)kapios pio apla allos pio perierga :)

      Διαγραφή
  8. Πλέον δύσκολο να υποστηρίξετε ότι η ατομικότητα είναι κομμάτι του χαρακτήρα σας. Όλοι έχετε υιοθετήσει το make up της nikol_n και φτάσαμε σε σημείο αυτό να πλασάρεται ως προσωπική έμπνευση εκατοντάδων medolls.
    Γνώμη μου, δημιουργήστε κάτι καινούριο και "μοναδικό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη,νομίζεις ότι η nikol_n έφτιαξε τον κόσμο? Ε λοιπόν κάνεις λάθος.Πριν αυτή κάνει stardoll δεν υπήρχαν τέτοιες κοπέλες? Μην τρελαθούμε.Και τώρα πια είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι τόσο μοναδικό όσο λες.Και η δανάη δεν είναι η μόνη που κάνει μακιγιάζ τέτοιου είδους.Έχω δει πολλές κοπέλες βαμμένες έτσι,και η μόδα εξαπλώνετε.Και κάτι άλλο: Ίσως μια μέρα όλο το stardoll να είναι βαμμένο έτσι και μετά να είναι πολύ μοναδικό το makeup αυτό

      Διαγραφή
  9. Λοιπόν, Χαριτίνη εκτιμώ το ότι προσπάθησες να αναπληρώσεις την εβδομάδα που έχασες και την τρέχων με 2 μακιγιάζ. Αλλά μερικά κομμάτια των μακιγιάζ δεν μου άρεσαν και μερικά με ενθουσίασαν.

    Στο πρώτο δεν μου άρεσε που φόρτωσες με πολλές βλεφαρίδες και κοσμήματα το πρόσωπο της κούκλας και έτσι τα χρώματα των καλλυντικών "χάθηκαν". Μου άρεσε έτσι πως άπλωσες την σκιά.

    Στο δεύτερο το μακιγιάζ ήταν αρκετά καλό αν εξαιρέσεις τον τρόπο που η σκιά απλώθηκε στο μάτι.

    Αυτή είναι η γνώμη ΜΟΥ και ΆΜΑ θες την παίρνεις υπ όψη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ (: Απλά υπάρχουν πολλά κλισέ όσο αναφορά το πρώτο μακιγιάζ κ θεωρείτε λάθος να το κάνω αλλιώς

      Διαγραφή
  10. Εμενα πάντως μου αρεσε πολυ το πρωτο μακιγιαζ!και το αλλο ηταν ωραιο απλα μου αρεσε πιο πολυ το πρωτο.ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις βιντεακια με μακιγιαζ και γενικα να δημιουργησεις ενα δικο σου μακιγιαζ..ξερεις πολυ καλα να φτιαχνεις μακιγιαζ!επισης μπορεις να φτιαξεις ενα μακιγιαζ χαριτωμενο,η ένα cool,κοριτσιστικα και τετοια.
    και οι δυο σας κανετε παντα πολυ καλη δουλεια.αυτη ειναι η γνωμη μου
    floramy123

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου κούκλα μου! Δεν θα σχολιάσω το μακιγιάζ σου [γιατί απλά είναι υπέροχο], ούτε και θα σε συγκρίνω με την Δανάη. Κάνετε και οι δύο καταπληκτική δουλειά. Απλά είδα πως ζήτησες ιδέες. Θα μπορούσες κάθε φορά να ζητάς στην ανάρτηση να γράφουn από κάτω τα κορίτσια [όποιες θέλουν] τα ονόματα τους και εσύ να διαλέγεις μία [συνήθως με τα περισσότερα μακιγιάζ,ή με ένα μοναδικό πρόσωπο], να την βάφεις και να ανεβάζεις εδώ το βίντεο. :)
    *Δεν σκέφτηκα εγώ αυτή την ιδέα το έκανε οι προηγούμενη make up artist.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ για τις ιδέες σας και θα τα λάβω υπόψιν μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;