Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το Τέλος του Κόσμου! Αλήθεια η Ψέμα;

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες,

Λοιπόν όπως διαβάσατε στον τίτλο, σήμερα θα σας μιλήσω για ένα σημαντικό Θέμα που μας έχει επηρεάσει όλους πιστεύω. (θα είναι αρκετα μεγάλο γιατι έχω μπόλικα πράγματα να σας πω)

Όπως είναι γνωστό, έχουμε συνδέσει αυτήν την ημερομηνία με κάποια έντονα αστρονομικά φαινόμενα, που έχουμε ακούσει ότι θα συμβούν ειδικά σε αυτήν την συγκεκριμένη περίεργη ημερομηνία που αποτελείται μόνο από τους αριθμούς 0, 1 και 2.



Το κατεξοχήν γεγονός που μας οδήγησε να υποστηρίζουμε ότι πρόκειται να έρθει το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι ότι στις 21-12-2012 ολοκληρώνεται το περίφημο ημερολόγιο των Μάγιας.
 


Σαν συμπληρωματικό στοιχείο αυτής της επικείμενης καταστροφής προστέθηκε και Αστρολογία!
Ακούσαμε χιλιάδες φορές ότι την ίδια ακριβώς ημερομηνία, εκτός του ότι τελειώνει το ημερολόγιο των Μάγιας, ένα ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πρόκειται να συντελέσει με τον δικό του τρόπο στην καταστροφική πορεία που θα ακολουθήσει ο πλανήτης μας.
 
Για πολλά χρόνια επικρατούσε η αντίληψη από πολλούς αστρολόγους, ότι πρόκειται να συμβεί μια ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ του Ηλιακού μας συστήματος, έτσι που η Ηλιακή ακτινοβολία θα ισχυροποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα καταστρέψει ότι βρει στο πέρασμά της.


Επίσης, μία δεύτερη μεγαλύτερη απειλή που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, προέρχεται από το γεγονός ότι παράλληλα με την υποτιθέμενη ευθυγράμμιση των πλανητών θα γίνει και μία ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ πολύ σημαντικότερη και απείρως πιο επικίνδυνη από την πρώτη.
Πρόκειται για την Ευθυγράμμιση Γης- Ήλιου και ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ μέσω της συνόδου του Ηλίου με το κέντρο του γαλαξία μας, που κατά σατανική σύμπτωση, θα συμβεί και αυτή στις 21-12-2012!


Ως προς τα αποτελέσματα αυτής της τεράστιας ποσότητας ακτινοβολίας που θα δεχτούμε, υπάρχουν επίσης δύο εκδοχές:


Η πρώτη εκδοχή λέει, ότι η ενέργεια αυτή που θα κατέλθει στον πλανήτη μας, θα καταστρέψει τα πάντα.


Η δεύτερη εκδοχή όμως είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ακριβώς λόγω αυτής της τεράστιας ενέργειας κάποιοι ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ θα εισέλθουν στην ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!!
Έτσι, μια νέα εποχή θα ανατείλει για τον πλανήτη Γη, ο οποίος θα μετατραπεί σε έναν Πνευματικό Επίγειο Παράδεισο, δυστυχώς όμως μόνο για τους Μυημένους.


Ας εξετάσουμε όμως το κατά πόσο θα μπορούσαμε να κινδυνεύουμε πραγματικά από όλα αυτά τα Συμπαντικά φαινόμενα με βάση τις δεδομένες αστρολογικές ερμηνείες που κυκλοφορούν χρόνια τώρα, από στόμα σε στόμα και πολλές φορές σπέρνουν ακόμα και τον πανικό…


Βεβαίως, το θέμα της ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν είναι καινούριο.


Την πρώτη φορά που το ακούσαμε, τουλάχιστον στην σύγχρονη εποχή, ήταν την πρωτοχρονιά του έτους 2000 στην οποία μάλιστα οι τότε καταστροφολόγοι ισχυριζόταν ότι η ημερομηνία αυτή θα σηματοδοτούσε και την παύση της λειτουργίας όλων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι σύμφωνα με τις προβλέψεις των «ειδικών» δεν θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα δύο τελευταία μηδενικά του αριθμού 2000 και θα γύριζαν πίσω στην χρονιά του 1900.


Το αποτέλεσμα θα ήταν να δημιουργηθεί ένα «χάος ακυβερνησίας», μέσω της «κυβερνητικής επιστήμης» των ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι επιπτώσεις του οποίου δεν θα είχαν κανένα προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.


Ωστόσο, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, απολύτως τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Γιορτάσαμε και πανηγυρίσαμε για την είσοδο της νέας χιλιετίας και συνεχίσαμε να ζούμε σε αυτήν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στην προηγούμενη, συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, χωρίς να συμβεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αμέσως μετά την αποτυχημένη πρόβλεψη καταστροφής του πλανήτη μας, ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ η οποία αυτήν την φορά φαινόταν ακόμα πιο απειλητική: 21-12-2012



Αυτα είχα να σας πω :DD
Ξερω οτι ακουγονται μερικα ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΑ, αλλα τα βρηκα σε ενα site και μου φανηκε πιο σωστο για να σας ενημερωσω να τα γραψω...! :D
Παντως να ξερετε πως εγω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι θα γινει κατι, θα ειναι μια συνιθισμενη μερα οπως οι αλλες :D

Anii <3





 

23 σχόλια:

  1. Μπούρδες γιατί κάθισες και το έγραψες όλα αυτά είναι βλάκες που τις είπανε τα αμερικανάκια.Σιγά μη γίνει τίποτα κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν τα πιστευω αυτα, απλα λενε οτι θα γινει Ευθιγραμμιση πλανητων και μπορει να συμβει το οτιδηποτε...! Κανεις δεν εχει ιδεα τι θα συμβει αλλα εχουνε βγει πολλες θεωριες. Αυτη μου φανηκε καπως πιο λογικη αλλα εξακολουθω να λεω μεσα μου οτι αυτα ειναι μπαρουφες!

      Διαγραφή
    2. λπν πρεπει να σκεφτειτε λογικα ...αν ηταν να γινει σε 10 μερες η καταστροφη του κοσμου ολοι θα συμπεριφερονταν με αυτον τον τροπο ?Δηλ. "να ρε στις 21 θα γινει η καταστροφη του κοσμου το πιστευεις ;;;" ...εγω πιστευω οτι αν αυτο ηταν αληθεια θα ειχε γινει ενας ΧΑΜΟς σε ολο τον κοσμο και θα προσπαθουσαν ΟΛΟΙ με ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ να μας σωσουνε και να σωθουνε ...και οχι να το περνουνε και τοσο ψυχραιμα ...

      γνωμη μου =)

      Διαγραφή
    3. Μια ερώτηση;Υπάρχει νόημα να προσπαθούμε να σωθούμε(λέμε τώρα στην περίπτωση που έρχεται);Αν έρθει,τίποτα δεν μας σώζει.Δηλαδή που να πάμε,στον Άρη;
      Αλλά σκεφτείτε το θετικό.Την ημέρα που έρχεται ο κομήτης παίρνουμε βαθμούς.Θα γλιτώσω τον επώδυνο θάνατο από τον μπαμπά μου και θα την κάνω για τον παράδεισο μια και καλή ειρηνικά και ύσηχα,όπως μου αρμόζει τέτοιο άτομο που είμαι:ΡΡ

      Διαγραφή
    4. τα Μ.Μ.Ε το λένε!Εγώ πάλι ακουσα κάτι για ένα κομήτη που είπε η NASA μονο που δεν το είπε!!Καλά ξεμωραθήκαμεε!Επίσης πρέπει να δείτε την ταινια 2012!!Ειναι τέλεια και ειναι ακριβως σε αυτο το θέμα!

      Διαγραφή
    5. se poio ari re si;siga na min pame kai ston ploutona ti sto kalo tora lete...

      Διαγραφή
  2. koitaxte kata th gwmh m panta dn 8 ginei t apolito TIPOTA k olos o xamos egine mono k mono g n poulhsei h tainia!!exalou h NASA evgale ena videaki p elege oti ola afta einai bourdes(kl ok dn eipe akrivws esti!)ALLA eipe akomh oti t 2040 8 xtiphsei matawrhtis th gh!!afta eixa n pw!^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο δεν θα γινει αν ο μετέωρητης καει στην ατμόσφαιρά ! Αν καει το μονο που θα δούμε εμείς θα ειναι ενα άστρο που πέφτει ! Αυτα εχω να σας πω !

    Απο tasoula355

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω πιστευω οτι δεν θα κατασταραφει ο κοσμος.Το ιδιο λεγανε και για το 2000 αλλα δεν εγινε τιποτα.Κατα την γνωμη μου λενε ολες αυτες τις βλακειες οτι θα καταστραφει ο κοσμος και τετοια τα λενε μονο καο μονο για να αναστατωσουν τον κοσμο.


    Coolirinaki1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ei epeidi dev pisteuo tipota apo autes tis xazomares mhn paei kaneis na kavei tis treles ths zohs tou kai jupnisei to proi kai briskete se evav mpela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΣΗΜΟ ΧΡΟΝΟΥ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! ΧΑΧΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

    Nickidoll2002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eγώ έχω ακούσει για το ημερολόγιο των Μαγια που τελειώνει όπως λένε στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 και για αυτό πιστεύουν πως εδώ τελειώνει και η ζωή! Λένε επίσης πως πολλά πράγματα που ήταν γραμμένα σε αυτό το ημερολόγιο βγήκαν αληθίνα! Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν το πιστεύω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ότι οι Μάγια με το ημερολόγιο τους δεν ενοούσαν ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου.Ενοούσας ότι ένας κύκλος τρόπου ζωής θα τέλειωσει και θα αρχίσει ένας άλλος.

      Διαγραφή
  8. Tο οτι θα ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες δεν είναιτίποτα!Αυτό έχδει ξαναγίνει το 1999 και δεν υπήρχε καν είδηδη!Επειδλη οι Μαγια λένε οτι θα τελειώσει ο κόσμος σε αυτήν την ημερομηνία δεν συμαίνει οτι πρέπει να τους πιστέψουμε!Βγάλανε αυτήν την φήμη για τους πλανήτες που θα ευθυγραμμιστούν εκείνη την ημερομηνία θα καεί ενας προς ένας μέχρι την γη!katerinaki.kk!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και μόνο που λένε ακριβή ώρα (13:13 μ.) είναι λάθος.Και δείτε τα νούμερα της ώρας.Το 13 για τους προληπτικούς είναι γρουσούζικος αριθμός.Προφανώς κάποιος προληπτικός πριν χρόνια άκουσε για το τέλος του κόσμου, είπε αυτήν την ώρα και στόμα με στόμα όλα αυτά τα χρόνια (βοήθησε και το ίντερνετ) μαθαίφτηκε ψευδώς.
    Και τώρα για τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ όποιος πιστεύει στον Θεό ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να το ξέραμε πότε θα μας καταστρέψει ή πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρετε τι άκουσα εγώ στην παραπάνω ανάρτηση;;;Μπλα μπλα μπλα, κάτι ΒΛΑΚΙΕΣ για το υποτιθέμενο τέλος του κόσμου, μπλα μπλα μπλα!!!!!!!LOL δηλαδή έχετε φάει όλοι σας μεγάλο κόλλημα με αυτή την βλακία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια σας ειμαι η girlyglamour και θελω να σας πω χωρις παρεξηγηση οτι δενα εγινε τιποτα!αντιθετως σημερα ολα τα παιδια φωναξαμε ''ΟΛΕ''που δεν καταστραφηκε ο κοσμος και εξω ειχε λιακαδα!εννοω πως θα ειχε βροχη,ανεμους,ανεμ0στρ0βιλ0υς κτλ παντως πολυ καλη δουλεια και πολυ ωραιο αρθρο π0υ τ0 ανελυσες ετσι δηλαδη 0 τρ0π0ς π0υ τ0 εγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gia na sas grafw twra paei na pei oti ola auta p lene einai blakeies!! olo auto to kanoun gia na fobisoun ton kosmo afou mexri kai stin Kina agorasane kibotous gia na swthoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να γραφετε και τις πηγες των κειμενων!!!
    αφου δεν ειναι δικα σας:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω με τους συμαθητες μας μετρησαμε αντιστροφα εκεινη την μερα[εκεινη τν μερα ειμασταν σε ενα παρτυ ολοιXD] και παρισταναμε οτι εγινε σεισμος κ τετιες βλακειες:ΡΡ


    ~Anime_Doll-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;