Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επιλογή της Ημέρας+Νέα.

Γεια σας.
Ήρθα πάλι εγώ πριν λοιπόν αρχίσω θέλω να σας πω πως αύριο δεν θα γράψω γιατί την Τετάρτη έχω το τεστ Φυσικής και πρέπει να διαβάσω την Τετάρτη πάλι μπορεί να μην γράψω γιατί έχουμε τεστ στην Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή άλλα δεν είμαι και 100% σίγουρη γιατί αυτό το τεστ είναι εύκολο.Την Παρασκευή μάλλον δεν γράψω διότι θα πάμε εκδρομή σε ένα τυπογραφείο και σε μια δανειστική βιβλιοθήκη που είχαμε πάει πέρυσι μπορεί να είμαι κουρασμένη και έτσι να μην γράψω ενώ το Σάββατο θα γράψω θα σας χαιρετήσω κιόλας γιατί την Κυριακή φεύγω διακοπές.Μπορεί να σας γράψω όταν πάμε Αθήνα άλλα θα είναι δύσκολο διότι θα πάμε για ψώνια και τέτοια ξέρετε εσείς.
Όταν φτάσω στην πόλη της γιαγιάς θα μήνω 4-5 μέρες εκεί και δεν έχει Internet.Μετά όμως όταν πάω στο χωριό της άλλης γιαγιάς θα έχει Internet και θα γράφω κανονικά.Αυτό για να μην παρεξηγούμαστε.

Νέα:

Σήμερα άνοιξα τα μηνύματα μου στο Stardoll και μου είχε έρθει ένα μήνυμα που έλεγε για ένα παιχνίδι βασικά εγώ δεν το πολύ κατάλαβα άλλα πάμε να δούμε μαι φωτογραφία:


Πρέπει να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι άμα θέλετε βέβαια και δεν έχετε τα τηλέφωνα που λέει πάνω μπορείτε να το παίξετε και από το Facebook.

Επιλογή της Ημέρας:

Η σημερινή "Επιλογή της Ημέρας" είναι ένα μπλε λουλούδι για τα μαλλιά από το μαγαζί Splendid και κοστίζει 13 Stardollars εμένα μου αρέσει αρκετά θα μου άρεσε περισσότερο αν ήταν σε πιο μικρό μέγεθος άλλα μπορούμε να το μικρύνουμε και στο σαλόνι ομορφιάς.Πάμε να δούμε και μια φωτογραφία:


Σας αρέσει?
Αυτά για σήμερα.
Πολλά Φιλιά.
Παιδιά σας αρέσουν η αναρτήσης μου θέλετε να διορθώσω κάτι?
Είμαι καλή Writter?




  

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά δεν καταλάβα ουτε και εγώ το καινουργιο νέο..Καλα...Τωρα για το ipad και το iphone(ξερω 'γω) παιχνίδια του σταρδολλ βάζουν? Θα μας τρελάνουν!Ωραια επιλογη ημέρας πάντως!!Ναι μου αρέσουν οι αναρτησεις σου...Ποιος ειπε οτι δεν είσαι καλή writter?Συνεχισε την καλη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι πολυ καλη writer και δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα:D Συνεχισε την σκληρη δουλεια σου:)♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;