Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

HB Ημερολόγιο -ημέρα 7

Γεια σας .Σήμερα έχουμε 7/12 ,και είναι και η 7η μερα του ημερολογίου των hb .Το hb που βγήκε  χτες (6η μέρα )ήταν μια ζακέτα την οποία μπορείτε να την αγοράσετε μέχρι και σήμερα .Το σημερινό hb ,είναι μια μαύρη τσάντα .Πάμε να δούμε και μια pic...



Τα λέμε
Φιλάκια ,
amaira

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ! ΟΛΑ ΤΑ HOTBUYS ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ STARDOLLARS! ΟΙ NON-SUPERSTARS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΟΔΑ; ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ! ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩ ΕΝΑΝ "ΞΕΣΗΚΟΜΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ NON-SUPERSTARS ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. π.χ. STARDOLLARS, STARBAZAARS, ΩΡΑΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΜΕ ΛΕΝΕ K1SSM3N0W ΣΤΟ STARDOLL ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΟΜΟ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολυτα μαζί σου βεβαια ειμαι ss αλλά ειναι τελειως αδικο για τους non ss !
      Ουτε παρτυ χτενισματα αγοράζω πουλάω κεριζω λεφτα κάθε 5 μέρες συνδεση και ένα δωρο ss...Είπαμε το παρακαναν!!!!Ειμαι μαζί σας το ονομα μου στο sd ειναι floramy123 αν σε περιπτωση θέλετε να σας βοηθησω σε κάτιι... επισης ωραιο αρθροο!

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ! ΟΙ ss ΚΑΙ ΟΙ royalty ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΈΣΕΙΣ ! ΤΟ stardoll ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΊΝΟΥΝ ΧΡΉΜΑΤΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΉ ΤΟΥ !ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΈΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ !ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΚΆΝΑΤΕ !


      ΑΠΟ tasoula355 ( ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΝΈΣΕΙΣ ΓΤ
      ΠΛΗΡΏΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ! )

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;