Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ξεχωριστό Θέμα ♥

Παιδιά, είχα ξεχάσει τελείως τον διαγωνισμό xD Χίλια συγγνώμη, όμως και οι συμμετοχές δεν ήταν πολλές. Αποφάσισα λοιπόν, να δημοσιεύσω ΟΛΑ τα άρθρα σας αφού ήταν μικρά! :) 


ΧΡΗΣΤΗΣ: ritoulina25
ΑΡΘΡΟ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ... 

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι είναι οι λέξεις; Για παράδειγμα, η λέξη τίποτα, αφού κανονικά δεν πρέπει να είναι... τίποτα τώρα πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα και λέξη; Αν όλα, όπως λένε, έχουν ένα τέλος, το πάντα πότε τελειώνει; Πού ξέρουμε ότι κάτι λογικό είναι και σωστό; Αυτό που λέμε εμείς "φυσικά" είναι όντως φυσικά; Είδατε πόσα πολλά σας βρήκα; Σωστά δεν είναι; Αν έχετε σκεφτεί και εσείς κάτι παρόμοιο αφήστε το ως μύνημα και θα το βάλω στο επόμενο άρθρο μου!


ΧΡΗΣΤΗΣ: floramy123
ΑΡΘΡΟ: Stardoll

Το stardoll ενα απλό διαδυκτιακό παιχνίδι έχει σκοπό την διασκέδαση.Μπορούμε να επεκτείνουμε την φανστασία μας,να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους,να συνδυαζουμε ,να γράφουμε άρθρα να τραβάμε εικόνες....Μας δείχνουν το ταλέντο μας..¨οποιο και να'ναι αυτό όπως φωτογράφος,αρθρογράφος,στυλίσταςκ.α..Αλλά πότε μην ξεχνάτε ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι για διασκέδαση σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλεια του στυλίστα τόσο καλά και στην πραγματικότητα.Ο κόσμος των κοριτσιών είναι αυτός....Βέβαια όπως και σε όλα τα παιχνίδια δεν γίνετε να μην υπάρχουν τα πολύ ενοχλητικά spams εκβιασμοί,hackers και όλα τα σχετικά γιαυτό και εμείς πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας και να προσέχουμε!  


ΧΡΗΣΤΗΣ: SkuadraTresh352
ΑΡΘΡΟ: - (για τον διαγωνισμό)

 «Κακολογούμε κάποιον όταν του αποδίδουμε κάποια μομφή με σκοπό να τον βλάψουμε. Όταν αυτό το κάνουμε με σκοπό να τον ωφελήσουμε, τότε απλώς τον συμβουλεύουμε.»

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Ισοκράτη και είναι κάτι που θα έπρεπε να λέμε σε όλα τα μέλη που ανοίγουν hate dolls, όχι φυσικά για να μας ενημερώσουν και να μας προστατεύσουν όπως ισχυρίζονται, αλλά για να κακολογήσουν.

Χωρίς λογική και ουσία, τα μέλη που φτιάχνουν ψευτο-κούκλες για να ενοχλήσουν κάποιο άλλο μέλος αξίζουν μόνο και μια αντιμετώπιση. Αγνοήστε τους, μην προσπαθήσετε να τους γράψετε κάτι νομίζοντας ότι θα τα λογικέψετε, αλλά οπωσδήποτε κάντε τους αναφορά και αφήστε το προσωπικό του Stardoll να αναλάβει δράση όπως εκείνο ξέρει.

Παρατήρησα ότι τις μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά λόγω διακοπών τότε παρατηρείται έξαρση του φαινομένου αυτού, με αποκορύφωμα φυσικά την εποχή μεγάλων διαγωνισμών.

Τέλος, να ξέρετε πως πολλά μέλη ανοίγουν hate dolls για να κατηγορήσουν την δική τους medoll, επειδή πιστεύουν πως έτσι θα κερδίσουν δημοσιότητα και την συμπάθεια μας. Μην πέφτετε στην παγίδα τους. Παίξτε όμορφα, χωρίς τσακωμούς και πάνω από όλα θυμηθείτε πως το Stardoll είναι απλά ένα παιχνίδι για να διασκεδάζουμε και όχι να τσακωνόμαστε. 


ΧΡΗΣΤΗΣ: Anime_Doll-.-
ΑΡΘΡΟ: Ρατσισμός

Ρατσισμός είναι η αντίληψη που υποστηρίζει την ανωτερότητα μιας φυλής
και αποβλέπει στη διατήρηση της «καθαρότητάς» της και στη κυριαρχία
της έναντι των υπολοίπων. Δηλαδή ρατσισμός είναι να θεωρούμε κάποια
άλλη ομάδα ανθρώπων ως κατώτερη ή ακόμη και άξια περιφρόνησης,
λόγω της φυλετικής ή εθνικής της καταγωγής.
 
~ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΙ..ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ~

ΧΡΗΣΤΗΣ: msw-covergirl
ΑΡΘΡΟ: Mεταμορφώστε το παλιό σας τζην

 1)Για να μετατρέψετε το κλασικό τζην σας σε μια πιο... ροκ εκδοχή, θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι, ένα κοπίδι και ένα απλό ξυραφάκι.
2)Διαλέγετε τα σημεία όπου θέλετε να κόψετε το παντελόνι σας και χρησιμοποιώντας το ψαλίδι ανοίγετε μια μετρίου μεγέθους τρύπα, κόβοντας κατά μήκος το παντελόνι.
3)Για να φανεί πιο φθαρμένο το τζην σας, χρησιμοποιήστε το κοπίδι και «ξύστε» με αυτό τις άκρες της τρύπας που δημιουργήσατε με το ψαλίδι.
4)Τέλος, με το ξυραφάκι «ξυρίστε» την επιφάνεια όπου έχετε κάνει την τρύπα. Έτσι θα δημιουργήσετε περισσότερα ξέφτια και το παντελόνι θα φαίνεται περισσότερο φθαρμένο.
5)Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία φθείροντας το παντελόνι σας σε όποιο σημείο θέλετε.


*Επίσης θέλω να σας δηλώσω ότι επειδή τα τελευταία 2 χρόνια ασχολούμαι πάρα πολύ με το Stardoll θα κάνω μία έρευνα. Πολλές φορές θα χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Δυστυχώς, επειδή δεν έχω ρωτήσει ακόμη την koninalove1 για την έρευνά μου, τα "δεδομένα" μου θα βρίσκονται στο blog μου και στο club μου, αλλά θα προσπαθώ να σας ενημερώνω τακτικά με σχετικές ενημερώσεις μου! :)


Φιλιά πολλά,
zouzou_10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;