Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

"Νέοι Όροφοι" και "Νέα Μαγαζιά"

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Εγώ είμαι μια χαρά.
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω γράψει για λίγο καιρό άλλα πηγαίνω για μπάνιο βγαίνω βόλτα ξυπνάω αργά και δεν έχω χρόνο άλλα σήμερα βρήκα λίγο χρόνο για να σας γράψω.
Πάμε λοιπόν στο θέμα μας.

"Νέοι Όροφοι" και "Νέα Μαγαζιά"

Οι "Νέοι Όροφοι" είναι από:Archive,Bonjour Bizou,OtherWorld,Fallen Anglen,Hot Buys Summer Retro.
Επίσης έχει βγει και κάτι άλλο δεν είναι μαγαζί ούτε όροφος είναι κάτι σαν δωμάτιο όπως το Beach Villa άλλα αυτό λέγεται Yacht και κοστίζει 249 Stardollars.

 Πάμε τώρα όμως να δούμε μερικές φωτογραφίες.






Αυτές λοιπόν ήταν οι φωτογραφίες.
Πως σας φάνηκαν τα μαγαζιά?
Εμένα μου αρέσουν πολύ.
Ιδιαίτερα τα ρούχα σε κάποια είναι τέλεια.

Αυτά λοιπόν από εμένα.
Πολλά Φιλάκια.
enxhi-aliaj
χχχχχ
:)♥

(Προσοχή:Μπορεί για κάποιο χρονικό διάστημα να μην γράψω γιατί ετοιμάζω εφημερίδα άλλα γιατί δεν θέλω να αφήσω και τα μαγαζιά γιατί μετά θα έχω πολλά να γράψω θα προσπαθήσω να γράψω και αυτό)
Ορίστε και ένα όμορφο τραγούδι που θα σας φτιάξει λίγο την ημέρα.







10 σχόλια:

  1. τι παει να πει "πηγαίνω για μπάνιο βγαίνω βόλτα ξυπνάω αργά και δεν έχω χρόνο"? εχεις αναλαβει μια υποχρεωση και οφειλεις να γραφεις. τωρα αν εσυ βαριεσαι και εισαι τοσο ανευθυνη, φυγε απο το μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν πρώτα από όλα θα ήθελα να σου πω πως και εγώ έχω προσωπική ζωή όπως εσύ και όλοι μας θα κάνω και εγώ τα μπάνια μου θα βγαίνω τις βόλτες μου επιπλέον θα κάνω και τον υπνάκο μου.Δεν μπορώ να ασχολούμε συνέχεια με το Blog άλλα και πάλι όμως βρίσκω τον χρόνο να γράφω.Εγώ δεν βαριέμαι δεν είμαι τεμπέλα και ούτε ανεύθυνη αντιθέτος εχώ αναλάβει μια υποχρέωση και θα την τελειώσω όπως βλέπεις όμως και εσύ εγώ γράφω πάντα μπορεί κάποιες φορές να μην γράψω για προσωπικούς λόγους άλλα και πάλι όμως γράφω.Και αν θες να ξέρεις εγώ δεν θα φύγω από το Blog μέχρι να το αποφασίσω εγώ ή με διώξει η ιδιοκτήτρια.Ελπίζω να έχω γίνει ξεκάθαρη.

      Διαγραφή
  2. πωω μιλαμε εισαι εντελως αχρηστη! χειροτερη writer δεν παρχει. κοπελια παρετησου γραφεις σαν 8χρονο -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν πρώτα από όλα εγώ δεν θα παρετηθώ δεύτερον αν δεν σου αρέσουν τα άρθρα μου τότε μην τα διαβάζεις εγώ γράφω τα άρθρα μου για αυτούς που θέλουν να τα διαβάζουν και επιπλέον το κάνω αυτό γιατί το έχω σαν χόμπι και μου αρέσει πολύ τρίτον και τελευταίο θέλω να σε ευχαριστήσω εσένα άλλα και άλλους που με κρίνουν γιατί έτσι μπορώ να διορθοθώ και την άλλη φορά να το κάνω καλύτερα άλλα και να γίνω καλύτερη πραγματικά το σέβομαι αυτό και σέβομαι ότι μπορείς να λες την γνώμη σου ελεύθερα γενικά να εκφρστείς άλλα θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις τον τόνο που μιλάς οκ?

      Διαγραφή
  3. Πωω αρχισε παλι την καραμελα που λενε τα πενταχρονα "αν δεν σαρεσουν μην τα διαβαζεις". ΕΔΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡΔΟΛΛ. ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΡΑΙΤΕΡ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παραιτούμε!
      Πόσες φορές πρέπει να το πω αυτό?
      Εγώ δεν θα παραιτηθώ γιατί δνε σου αρέσουν εσένα τα άρθρα μου οκ?

      Διαγραφή
  4. se kanenan den aresoun ta ar9ra s oxi mono stous parapanw (pou einai olosostoi. eisai apaisia writer) poso xronon eisai? 6? 7? parapanw apokleietai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααχχχχ....τι θες να σου πω για να το καταλάβεις?
      Αν δεν σου αρέσουν τα άρθρα μου τότε μην τα διαβάζεις στους άλλους αρέσουν κια αν δεν άρεσαν θα μου έλεγαν να φύγω ή κάτι τέτοιο και είμαι σίγουρι πως είσαι ο παραπάνω ανώνημος.
      (Και εγώ είμαι 12 χρονών ίσως είσαι εσύ 6-7 αφού δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω)

      Διαγραφή
  5. Αντι να της λετε ασχημα λογια γιατι δεν της λετε τι να διορθωσει;Δεν μπορω να το καταλαβω!Εμενα μου αρεσουν οι αναρτησεις σου.Επισης δεν θα την αναγκασετε να παραιτηθει, μονο αν αυτη το θελησει η ιδιοκτητρια θα γινει αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;