Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νέα superstar κούκλα



Γεια σας παιδιά και συγνώμη που άργησα λίγο να γράψω αλλά είχα μια δουλίτσα :( Στο θέμα μας τώρα, για την ακρίβεια δεν είναι κούκλα αλλά κούκλος.Δεν θα το έλεγα και πολύ όμορφο ''/

Ας το δούμε :


Λίγα πράγματα για αυτόν :

O Weslet Sneijder  (γεννημένος  9 Ιούν, 1984) είναι ένας ολλανδικός ποδοσφαιριστής παίζει ως επιθετικός μέσος για την ιταλική λέσχη Internazionale από το 2009. Ονομάστηκε UEFA μέσος της σεζόν , καθώς ένας από τους τρεις καλύτερους μέσους στον κόσμο για το 2010 από την FIFA .
Λόγω άψογη τοποθέτηση του και επιβεβαίωσε την ικανότητα να σκοράρει από φάουλ, Σνάιντερ κέρδισε τη φήμη ως ειδικός ένα dead-ball. Με κοντό ανάστημα, είναι γρήγορος, δυνατός με την μπάλα, και το εύρος θάνατό του είναι ενισχυμένη από του αμφιδεξιότητα . 
Το γινόμενο του Ajax Ακαδημίας , που στο παρελθόν έπαιξε για AFC Ajax με τους οποίους είχε κερδίσει έξι τρόπαια και την περίοδο κατά την οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Johan Cruijff (για τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στην Ολλανδία) το 2004.Ήταν αργότερα πωλήθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης για 27 εκατ. € το 2007, κερδίζοντας La Liga στην πρώτη του σεζόν με τον σύλλογο και στη συνέχεια πωλούνται στην Ίντερ για 15 εκατ. €.
Σνάιντερ εκπροσωπούνται στο παρελθόν διάφορες ομάδες νέων για τις Κάτω Χώρες. Σήμερα είναι ένα κανονικό παίκτη για τηνολλανδική εθνική ομάδα , έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2003 στην ηλικία των 18 ετών, και έχοντας Εκπροσώπησε τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006 και 2010 καθώς και UEFA Euro 2004 & 2008 . Μόνα του απονεμήθηκε το 2010 Χάλκινο εκκίνησης , το 2010 Ball Silver και περιλαμβάνονται στην ομάδα του τουρνουά για το UEFA Euro 2008 και το 2010 FIFA World Cup καθώς και το όνομα ο άνθρωπος του αγώνα για έξι από τις ένδεκα παιχνίδια που παίζονται από το "Oranje" σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα. 

Και μια φωτογραφία του :

Αρχείο: Γουέσλι Σνάιντερ 13.jpg



Για να το ντύσετε (Μόνο οι super stars) πατήστε Εδώ


Θα έλεγα πώς δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου με το Stardoll και την πραγματικότητα ''/


Φιλάκια πολλά
eminem-sara12





13 σχόλια:

  1. iouu dn maresei :P ne ontos kamia sxesi me to stardoll!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eminem-sara12
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ eminem-sara12 ΣΟΥ ΖΕΙΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ BLOG http://stardollingreece.blogspot.com/ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΕΤΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΣΟΥ ΖΥΤΑΩ 100.000.000 ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sto stardoll einai asxhmos enw sthn pragmatikothta kouklos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ koukla
    Τι εξετίας μου ρε? Εγώ τώρα φτεω που αντιγράφετε από το blog των άλλων και βαριέστε να γράφετε δικά σας? Και γιατί έκανες το blog για να κλέβεις ποστ από άλλα blogs? Δεν θα γίνω με καμία παναγία μέλος στο blog σου γιατί λες πώς εξετίας μου δεν έχει μέλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mia pare3igisei egine ki esi to pires sta sovara re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*********************************************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ayto to blog eida exei adigrapsei gia des http://greek-stardoll-news.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pww filee ti matarec einai auteeec?!?!aaah dn mporw na ton blepww porwnomaii!!aaah 9eoooc mnrii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nnn ein kouuuklooc sto stardoll pwc ton ekanan etc? iouu..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pooo auto to blog dn einai ka9olou energo..eleos eleos k pali eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai wraios einai.+fwnw.paidia mporeite na me voh8hsete na ftia3w ena blog????plz.den 8a antigra4w apo kanenan.kai meta an 8elete ginete meloi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;