Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Νέα superstar κούκλα ;)


Γεια σας,τι κάνετε? Είμαι πολύ νευριασμένη!!! Γιατί το blog http://stardollkaiellinikagramata.blogspot.com/ μου αντιγράφει τα ποστ μου! Και των άλλων witters που είναι στο Stardoll In Greece αλλά είχα δει πώς αντίγραψε και άλλα ποστ από το Stardoll Ala Ellinika!!! Είναι έλεος !!! Βγήκε ξανά μία κούκλα.Βέβαια είναι μόνο για super stars.Είναι λίγο ομορφούλα αλλά δεν είναι του στυλ μου :( 

Ας την δούμε :Λίγα πράγματα για αυτήν...


Η Hayley Elizabeth Atwell (γεννημένη 5 Απριλίου, 1982) είναι μια αγγλίδα ηθοποιός, γνωστή για το έργο της σε θεατρικές παραγωγές όπως ένα θέα από τη γέφυρα , και σε ταινίες όπως το όνειρο της Κασσάνδρας , η δούκισσα και Captain America: The First Avenger .Η Atwell γεννήθηκε στο Λονδίνο, το μόνο παιδί της Allison (το γένος Κάιν), ένας κινητήριος ομιλητής, και Grant Atwell, έναν θεράποντα μασάζ, φωτογράφος, και σαμάνος . Η μητέρα Atwell είναι η αγγλική και ο πατέρας της, ένας Αμερικανός από το Kansas City , Missouri, είναι μέρος των ιθαγενών-αμερικανική καταγωγή.Η Atwell έχει διπλή υπηκοότητα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν δύο χρονών. Μετά από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε Sion Σχολείο-Manning Ρωμαιοκαθολική κορίτσια » , Δυτικό Λονδίνο, Atwell πήρε Α-επίπεδο στο σχολείο Oratory Λονδίνο  πριν από την κατάρτιση στο σχολείο Guildhall της μουσικής και του δράματος και την αποφοίτησή του το 2005, στη θέση του μελετώντας φιλοσοφία και θεολογία στο King s College του Λονδίνου .


Και 2 φωτογραφίες της :Στην δεύτερη εικόνα είναι ομορφούλα :), αλλά νομίζω πώς στην πραγματικότητα είναι ποιο όμορφη! Εσείς τι νομίζετε;;Φιλάκια πολλά :) 
eminem-sara12

7 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;