Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Συνετευξη της nikol_n ! ! !


  
       Η H nikol_n,γνωστη στους περισσοτερους για την διακριση της στο MSW (5η θεση) μου         εδωσε συντευξη απαντωτας  σε ερωτησεις σχετικα με τον  ευατο της ,το MSW , το stardoll και αλλα!       

-Πως σε λενε και ποσο χρονων εισαι ;

-Με λένε Λετα ,από Νικολέτα και είμαι 16 χρονών.

-Ποτε να ξεκινησες να παιζεις stardoll και πως;
-Πριν ένα χρόνο άρχισα να παίζω stardoll συστηματικά, αφορμή ήταν η αδελφή μου που είχε ήδη λογαριασμό και συνέχεια ήθελε την άποψη μου για τα ρούχα που θα αγόραζε στην doll της.Κάπως έτσι άρχισε το παιχνίδι να μου γίνεται συνήθεια.


-Τι ειναι για εσενα το stardoll και τι σου αεσει περισσοτερο σε αυτό;

-Το stardoll αυτή την στιγμή κατέχει μια ξεχωριστή θέση, σε σχέση με άλλα site τα οποία προτιμώ να επισκέπτομαι. Μου δίνει την ευκαιρία να βάζω φαντασία δημιουργώντας την δική μου μόδα τους δικούς μου χώρους..Κάτι που στην πραγματικότητα είμαι περιορισμένη να κάνω! Είναι φανερό (όπως και στις περισσότερες άλλωστε) ότι μου αρέσει η ελευθερία που δίνει το site να δεις να γνωρίσεις και ακόμη να αγοράσεις ρούχα τα οποία κατά κάποιο τρόπο σε εκφράζουν!



-Πως νιωθεις που βγηκες 5η στο MSW και εισαι πλεον μια απο τις πιο διασημες μπορω να πω stardolls?

-Μετά από μεγάλες προσπάθειες πιστεύω ότι αυτό που ήθελα το κατάφερα, έδωσα στην Ελλάδα όσο καλύτερη θέση μπορούσα σε αυτόν τον διαγωνισμό και φυσικά χάρη στις ψήφους των μελών του παιχνιδιού! Το «διάσημος/η» του stardoll δεν θα μπορούσα να το προσδιορίσω ιδιαίτερα γιατί μιλάμε για έναν πλήρως εικονικό κόσμο, πέρα από αυτό όμως είμαι πραγματικά χαρούμενη για όλα τα παραπάνω και ξέρω ότι προσπάθησα και ότι τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη του !
΄

-Υπαρχουν πολλες κοπελες που ελεγαν οτι δεν αξιζες να βγεις 5η .Τι εχεις να πεις για αυτό?


-Προφανως αυτές οι κοπελες δεν ηταν πραγματικά υπέρ μου xD. Δεν θα κατακρίνω ούτε θα σχολιάσω αρνητικά, ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει και να εκφράζει ελευθέρα την οποιαδήποτε άποψη του ,χωρίς όμως να είναι προσβλητική απέναντι στον άλλον(και αυτό το λέω γιατί ξέρουμε τα όσα έγιναν κάποιες μέρες αργότερα εις βάρος μου) χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ταυτότητα των συγκεκριμένων κοριτσιών απλώς θα ήθελα να πω ότι χωρίς να ξέρεις κάποιον δεν μπορείς να τον κρίνεις και όσο για την κατώτερη θέση που περίμεναν Δεν προωθούσα τον εαυτό μου αλλά ολόκληρη την χωρά μας!

-Είχε δημοσιεύσει κάποιος μια φωτογραφία ενος δωματίου σου (του stardoll) το όποιο έμοιαζε με ενος αλλου κοριτσιου ,συμφωνα με την δημοσίευση. Για αυτό τι έχεις να πεις ?

-.Πιστεύω ότι φαινόταν αν ήταν αντιγραφή η όχι. Έχω αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να αντιγράψω κάποιον για να δημιουργήσω mia suite..

-.Έχεις να αφιερώσεις κάτι σε κάποιον η γενικά σε όλους όσους σε στήριξαν η σε ψηφίσαν η οτιδήποτε άλλο θες ?

-Έχω αφιέρωση το βραβείο του καλύτερου album στην Bad_girl.gr η βοήθεια της και η στήριξη της στο οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζω είναι αισθητή. Γενικότερα ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μελή που με στήριξαν και φυσικά με στηρίζουν ούτος η άλλος χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτα από όλα όσα πραγματοποιήθηκαν τελικά.



-Ωραια, ευχαριστω πολύ για την συντευξη !

-Και εγω επισης !


 Φιλακια απο valeria-aek

21 σχόλια:

  1. geia sas me lene katerina ke tha ithela poli na me kanete blogger sto stardoll in greece!eine to oneiro mu to thelo edo ke 2 mines!sto stardoll me lene katerina17299!parakalo apantiste sto sxolio mu!euxaristo gia ton xrono sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se parakalw mia fora pare sunenteuksi kai apo emena me lene cuteminastyle plz plz plz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw exw na pw oti exw kn 2 fores add tn nikol_n k dn me dextike....niw8w polu eknevrismenh me auto to simvan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία συνεντευξη. Και θα ήθελα να πω μπραβο στην Νικόλ για όλα όσα έχει καταφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Polhh kali sunedeu3ii borite ama 8eletee na m parete kai emena mia sunedef3h?sto stardoll me lene LadyTamie!perimenw na m apadisetee!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. valeria-aek auto pou ekanes den nomizo na einai sosto eimai fili tis stella_1999roz kai auti skeutike ekeini tin idea den nomizw oti 8a tis aresi otan to katalabi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα η συνετευξη δεν ηταν κατι που σκφτηκε η ιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. telia sunenteu3h th nikol_n thn psifiza ka8imerina kai gia msw basika opia dipote 8a thn psifiza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mporite nu kanete mia sinentefkisi!sto stardoll katerina17299

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα το εκτιμούσα πραγματικά αν μου παίρνατε μια συνέντευξη!
    στο stardoll είμαι superstar και με λένε Beauty...4ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. poly kaly i sinentey3....mpravo sac..<3<3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. katerina17299 boreis na gineis blogger ato diko m blog vickyonstardoll.blogspot.com

    tecpa para poly kalh synentey3h~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. nai mporo an to thes!eimai poli grigori sto grapsimo kai exo sinergasti ke me alla blog!tha to ithela poli na sinergastoume!katerina17299!aa ke exis poli oreo blog!to idea!telio!pos se lene sto stardoll?orea mousiki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. yaaa!!!me lene efh kai 9a h9ela pl na m parete sunenteu3h...sto stardoll me lene friends4everme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NIKOL_N H SINENTEU3H SO HTAN IPEROXH OMOS DE3OU ME STO STARDOLL GIA FILI KAI STO CLUB PLZZ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τέλεια συνέντευξη.... α κι θέλω να πω πως δεν πέρνουν από οπουδήποτε συνέντευξη πέρνουν μόνο στα άτομα που έχουν κερδίσει ένα βραβείο και τέλος πάντων είναι διάσημα... για αυτό μν λέτε να σας πάρουν συντέντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραια συνεντευξη πραγματι...γραφω λιγο αργα σε σχεση με τα αλλα σχολια γιατι τωρα το ειδα αλλα δεν πειραζει...Πιστευω πως η nikol_n εχει ενα συγκεκριμενο στυλ και αυτο ειναι ωραιο...αλλα καποια στιγμη πιστευω πρεπει να αλλαξει...Οπως επεισης πιστευω οπως ειπατε κι εσεις οτι ειναι απο τις πιο γνωστες stardolls...ολες οι ελληνιδες ξερουν την nikol_n και πιστευω οτι καθε stardoll θα ηθελε να εχει την επιτυχια της nikol_n!!!!*Στο stardoll με λενε "LuckyTinkerbeλ" αμα θελετε καντε με φιλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γιατι πρεπει να ασχολουμαστε συνεχεια με την Λετα; Υπαρχουν τοσες χιλιαδες κουκλες που αξιζουν περισσοτερο απο αυτη. Εχει κανταντισει βαρετο να βλεπουμε συνεχεια την Λετα στο εξωφυλλο ncg! Δεν συμφωνειτε; ΔΕ θελω να φανω hater παντως πιστευω οτι εχω δικιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι άξια να πιάνεις στο στόμα σου τη Λέτα! Ακούς;

      Διαγραφή
    2. Σωστηηη/οοοος !!!! Η λετα δεν αξίζει ΤΟΣΑ!!! ΤΟΣΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ Π ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΕΝ Ε ΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ NCG Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΛΕΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜSW

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;