Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Λοιπόν...

Γεια παιδιά...!!! Χίλια συγγνώμη που έχω τόσο καιρό να γράψω αλλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου...
 Λοιπόν πολλοί με ρωτάτε( όταν  σας βρίζουν ) αν μπορώ να το δημοσιεύσω εδώ. Δεν θέλω να γίνουν παρεξηγήσεις και δεν βάζω αυτά που μου ζητάτε με βάση εσάς αλλά με βάση την περίπτωση. Φανταστείτε να έβαζα κάθε λίγο και λιγάκι τα προβλήματα του καθενός, θα γινόταν μεγάλο μπέρδεμα και ίσως γινόταν λάθη π.χ να σβηστούν λογαριασμοί άδικα. Απλός δε θέλω να λέτε πως βάζω μόνο τα δικά μου προβλήματα( γιατί το έχω ακούσει πολλές φορές ),βρίσκομαι εδώ για να σας βοηθάω και να σας δίνω συμβουλές. Απλά αν δεν σας αρέσει η δουλειά μου μην δίνετε σημασία και αγνοήστε με
Ευχαριστώ για την κατανόηση :)




Υ.Γ Ξέρω πως τώρα κάποιοι θα σκέφτεστε πως θα με φέρετε σε δύσκολη θέση

misskaterinoyla


11 σχόλια:

  1. aa ego exo ena poli sobaro thema ena agori sto stardoll me rotisan an i8ela na bo se mia omada gia na kleboume koukle fisika kratisa mia eikona an thes boro na sti doso na tin dimosieusis gia na min iparxoun 8imata klopis stardoll to name mou sto stardoll:stella_1999roz an 8es na epikinonisis 8a me bris kane me etima ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. min stenaxwries se osous exoun simvei tetia pragmata prepei na xeroun oti tou kanoume anafora i fragh k etsi dn mas milaei pote xana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως τον λενε αυτον με την ομαδα που κλεβει κουκλες?? πλζ πες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. HIPHOPGIRLSKY1:8a eimai liyo ektos 8ematos alla....PLEASE BALE PIO POLLA DWREAN PANTELONIA..PLZZ H NTOULAPA MOU EXEI GEMIEI MPLOUZES...:( APANTISE MOU SE PARAKALW PARA POLU..:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pos ginete panta na xalaei to computer??moipos dn exete xrono na mpeite i nees idees???auto to vrisko pio sosti dikaiologia!!!kai me lene friends6 gia na 3erete kai esi pou egrapse auti ti sinithismeni dikaiologia ela na me rotiseis!tha se vro etsi gia spasimo posa atoma exei xalasei to computer kathe fora!!!!!1000000000000 prepei na einai!varethika na mpaino kai na vlepo"signommi xalase to computer"eleos!pes mia kaliteri!pes te dn exo xrono!dn trome koutoxorto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. signomi den 8elo na fano agenis alla ayti ine i doulia sou se ayto to blog esi grafis mono gia opion enoxli esena kai kamia fili sou kai 8a simfonisso me tin kopela apo pano allli dikeologia den exete? ti exoun telos padon i ipologistes sas ke olo xalane? osi ine writer se ayto to blog xalane i ipologistes tou ? eleos !
    ayta ta parapona mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. auto poli sosta ta leei i kopelia apo edo i deppaki_zouzounitca exei apolito dikio!kai ite thelete pistepse to i oxi!eimai o Mak-Babies kai ama exete ta kotsia elate na dikaiologithite!peste kai se emena to onoma autou tou kolitikou iou pou kolaei tous ipologistes twn writer tou Stardoll In Greece!exo periergia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thanks pedia kai ego ta idia pisteuo alla koita3te tis mellontikes dikigorines ti parapano kirias me to provlima!
    1.nikolettaniss20:
    Sε θεωρώ άδικη!Αμά χάλασε?Τι θα γίνει και νομίζω ότι τα κορίτσια προσπαθούν και μάλιστα για να διασκεδάζουμε εμείς πιο πολύ στο stardoll.Εγώ λέω ότι θα έπρεπε να σεβαστείς τους λόγους της misskaterinoyla!


    eidate???ok tous sevomai alla re kopelia dn trome koutoxorto pes misskaterinoyla dn exo xrono xalase to Internet alla oxi tis dikaiologies olwn ton ipoloipon writers!kai dn apeuthinomai mono se esena!auto einai to sigouro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ne kali m alla otan esi exis ena problima panta to bazis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SIMFONO ME OSES LENE GIA TON KOLITIKO IOI POU PIGENI MONO STOU IPOLOGISTES TON WRITERS TOU STARDOLL IN GREECE!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. nn rr paidia exete dikeo olo xalaei to internt kai olo xalaei ton internet dn eimaste xazoi gia na to pistepsoume kai misskaterinoula i opos se lene dn thimame to onoma s einai douleia s na grafeis gia olous k oxi mono gia sena kai gia tis files ok??? einai adikia ok? prepei panta na skeftesete kai tous sinanthropous sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;