Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

WOW! :D

Παιδια συγγνωμη που γραφω αυτο το post επειδη δεν ειναι δικη μου δουλεια αλλα πρεπει να δειτε ολοι αμεσως αυτο το φοβερο πραγμα!!!!! Θυμαστε που ολοι ψαχναμε για τις κοτσιδες απο το μαγαζι Evil Panta;;; Τωρα μπορειτε να τις βρειτε και τις 3 στην τιμη των 60 ΜΟΝΟ starcoins!!!!! Δειτε:
Δεν ειναι τελειοο;;;

12 σχόλια:

  1. ouaou ine teleio!euxaristoume pou mas to eipes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xrysa dn einai eugeniko auto pou kaneis afou dn einai duleia sou tote mhn grafeis auta pu eprepe na grafei allh writer!!!!esena 8a su arese auto ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai ayapi m alla afou to eida yt na mn to yra4w?? eyw yia sas to kanw!!!!!-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη κιόλας αλλά πόσες φορές θα το δημοσιεύσετε ρε κορίτσια αυτό?? 1,2 αλλά είναι
    κουραστικό! Ο καθένας,ας κάνει την δουλειά που του έχει ανατεθεί και όχι άλλες γτ οι αναγνώστες σας θα φύγουν,αν δημοσιεύετε συνέχεια τα ίδια πράγματα! Σύγγνώμη που το έγραψα αλλά υποχτυρίχω την γνώμη μου! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pw re koritsia ok.. ena kalo piya na kn yia sas.. Lol! meta lete yt dn yrafoume! ok dld ti 9elete na to svisw?????9a to svisw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια αυτες οι κοτσιδες ειναι οι αγαπημενες μου..και χαρηκα που μπορω να τις αγορασω..επιτελους γιατι δε τις εβρισκα!Αλλα δυστηχως σημερα δεν θα μαζεψω τοσα χρηματα..μηπως ξερεται αν θα ειναι και αυριο με starcoins?Aπαντηστε μου pleazee!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TELEIA!σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ego ta pira kai ta tria einai telia ta e9axna sta starbazzar alla itan me 500 sc!
    stardoll name :jennnakithebest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοριτσια!εγω δεν μπορω να μπω στο σταρντολ.!κατι γινεται και δεν μπενει καν εκει που γραφεις το ονομα για να συνδεθεις!Εσεις μπορειται να μπειται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;