Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Επιλογή της ημέρας 2/3

Γεια και πάλι! Παρασκευή σήμερα, ξεκούραση αύριο και μεθαύριο! Ουφ! Τι κάνετε; Καλά; Εγώ πολύ καλά. Να σας πω την αλήθεια, ήθελα λίγο ακόμα να φύγω από το blog, γιατί έβλεπα πολλά αρνητικά σχόλια και αναρωτιόμουν "Γιατί να τρώω άσκοπα χρόνο για κάτι που δεν αξίζει; Αφού σε κανέναν δεν αρέσουν τα άρθρα μου." Ρίχνοντας όμως μια ματιά στα πρόσφατα σχόλια, εκτός από haters είδα και κάποιους που τους αρέσει η στήλη μου. Με λίγη βελτίωση στα συνολάκια, πιστεύω θα αποκτήσω περισσότερους fan. Πάμε τώρα στην επιλογή της ημέρας:
Ουάου! Είναι τρεις, θεϊκές βαφές σε 3 HOT χρώματα:

- Santa Fe Sky HairColour με 6 stardollars (η μπλε)
- Western Sun HairColour με 6 stardollars (η ξανθιά)
- SandStorm HairColour με 6 stardollars (η καστανή)

Είναι τέλειες και αξίζουν τα stardollars τους. Όπως άλλωστε και κάθε βαφή Doree!
Εσείς τι λέτε; Τα σπάνε; Θα τις αγοράσετε;
Φιλάκια
Εύα

20 σχόλια:

  1. Εγώ συμφωνώ μαζί σου Ευαγγελία μου.Δεν είναι σωστό να σου λένε τέτοια πράγματα ενώ εσύ αφιερώνεις τόσο χρόνο για να τους δείξεις μερικά πράγματα.
    Τα συνολάκια σου χρειάζονται λίγη βελτίωση,αλλά όχι ότι είναι και απαίσια.
    Επίσης,νομίζω πως είναι όλη η νέα κολεξιόν "Santa Fe" γιατί εκεί γράφει DOREE SANTA FE COLLECTION.
    Χεχε,δεν ξέρω,πάρε κι άλλες γνώμες και αν αποδειχθώ σωστή διόρθωσέ το!

    Φιλάκια,
    η συνεργάτιδά σου
    Eufrosini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά μου αρέσουν τα άρθρα σου πάρα πολύ!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με την εφη σ.

      QueenMissArian

      Διαγραφή
    3. κι εγω συμφωνω.... το 9εμα ειναι οτι ασχολεισαι με κατι και αυτο αποδεικνύει μια μοναδικότητα... κανεισ κτ π δεν μπορει να το κανει οποιοσδηποτε... σε ζηλευω αλλα με την καλη την εννοια!
      Πολλα γλυκα φιλια,
      Beauty...4ever

      Διαγραφή
  2. εγω θαυμαζω την δουλεια που κανεις ^_^

    Wendy_Gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sisi_cool19 cifiste m 5/5 k th sas t antapodwsw sas t iposxomai eiste oles thees aa k ama boreite akouste t tragodi ai se te pego k ama thelete gracte st guestbook m ama exete kapio katapliktiko tragoudi...!!! efxaristw pl pl pl ... glikes m ....!! pl filia g esas...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω νομιζω Ευα μου οτι κανεις Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Α συνολακια.Δεν ξερω για τους αλλους παντως κανεις Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α συνολακια.Κι εγω επισης θαυμαζω τη δουλεια που κανεις (οπως λεει και η Wendy_Gr).Κι εχεις αφιερωσει τοσο χρονο για να τα φτιαξεις.Αλλα...υπαρχουν και σε καποια ατομα που δεν αρεσουν.Μην δινεις συμασια σε αυτα τα ατομα.Συμασια εχει τη πιστευεις εσυ και οχι οι αλλοι.
    Φιλακια,
    QueenMissArian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SIGAAAAAAAAA!!!!!! PESATE OLES KAI GLYFETEEEEEEE THN EUA!!!! LOIPON! AMA 9ELETE NA 3ERETE DEN EINAI KAI 9EA!!!!!!!!! ELEOS!!!! KAI EPEIDH MPHKA LIGO STO STARDOLL NA 3ERETE OTI DEN EIDA KAMIA APO OLES ESAS TIS GLYFTREEEES NA EXETE NTYSEI THN MEDOLL SAS ME SYNOLAKI THS EUAAAAS! TI XAZES POU EISTEEEEEE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω λεω πως καλυτερα να τα παρατουσες Ευα..
    1ον δεν εισαι ανταξια του ρολου του γιατι φτιαχνεις φτωχα αρθρα και ας παραμυθιαζεις πως εσυ αφιερωνεις μιση ωρα..ας γελασω.....
    2ον προκαλεις παρααααα πολλους να σου λενε κακα σχολια διοτι οταν σου μιλαει καποιος βλακας και σου λεει πως εισαι χαλια του λες "ναι δεν εχω την ιδια γνωμη αλλα θα δεχτω την αποψη σου" ενω οταν καποια σου λεει σχεδον το ιδιο πραγμα με ευγενεστατους ορους εσυ φυσικα της λες"αι χασου απ εδω εσυ δεν το κανεις καλυτερα" κτλ κτλ..αυτο δεν το καταλαβαινω..καποιον που σου μιλαει ΣΚΑΤΑ να τον αγνοησεις καποιον ομως που σου μιλαει ευγενικα να δεχτεις την γνωμη του και να του απαντησεις στον ιδιο τονο και το τονιζω οταν πολλες ραϊτερς ηταν καινουριες δεν τα αντιμετωπιζαν αυτα επειδη μολις εβλεπαν καποια τετοια σχολια πολυ απλα τα αγνοουσαν εσυ τ ααντιμετωπιζεις ολα αυτα και χανεις την φημη σου μονο και μονο γιατι εχεις ορεξη για τσαμπουκα και εβλεπα και αυτα με τον sdsd που σου ειπε η VansetaDiva πως επρεπε να σταματησεις τον καυγα ωριμα και ωραια κι εσυ της ειπες να κοιταει τη δουλεια της και ο sdsd αντι να λεειοτι λεει η IcyTrendyAlexa ελεγε οτι ελεγες εσυ επειδη του εδινες σημασια....εγω ειχα οτι επρεπε να πω για να μαθουν ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΝΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα αποφασισεις εσυ εαν θα την διωξεις! Γιατι πολυ απλα η γνωμη σου δεν υπερέχει. Δεν νομιζω τα αρθρα της να εχουν καμια διαφορά με τα απλά και κοινά αρθρα επιλογων ημερας. Και σε ολο το σχολιο σου λες ασυναρτησιες για αυτό καλύτερα άσε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους.

      Διαγραφή
    2. ai xasou mori apo do... eisai toso ziliara pou prospa8eis na kaneis tin eua na stenaxori8ei... gia akou kala.... an sinexiseis 8a se kanoume anafora kai sto stardoll kai stin Koninalove1 ....!!!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ πως θα της κανεις αναφορα? Βλεπεις πουθενα ονομα?

      Διαγραφή
  7. Παιδια σταματηστε καλυτερα ας το κοιταξει η ΚΟΝΙΝΑ δεν ειστε και μικρουλια να κανετε ετσι υπαρχουν δυο αμτιπαλλες ομαδες απλος εγω απο οτι εχω δει οι περισσοτεροι θελουν να γραφει αυτοι που δεν τους αρεσει το καλυτερο που εχουν να κανουν αφου δεν μπορουν αλλιως ειναι να μην διαβαζουν τα αρθρα...Αλλα προς θεου μην τσακωνεστε ειναι απαραδεκτο να κρινετε τους αλλους!

    Μην κρινεις για να μην κριθεις!!!
    για αυτο σταματηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρτεμις(Αrtemislove11)3 Μαρτίου 2012 στις 10:28 π.μ.

    Είναι πολύ δύσκολο να είσαι writter. Αλλα μην τα παρατήσεις! Θα είναι σαν να παραδείνεσαι και να κάνεις αυτό που θέλουν αυτοί που δεν τους αρέσουν ή απλος ζηλεύουν. Είναι ένα μάτσο ανώριμα που δεν εχουν τι να κάνουν και διημηουργούν ψεύτικους τσακωμούς που καταλίγουν να είναι μεγάλοι. Παιδιά ξέρω πως ο καθένας θα ήθελε να έχει μια τέτοια θέση σε ένα τόσο γνωστό μπλογκ αλλά όχι και να την κακολογείτε την κοπέλα. Κάνει μια προσπάθειαα, φέρτε της το λίγο πιο ευγενικά και όχι να τις λέτε "Είναι χάλια έλεος πρεπει να φύγεις από writter". Πες της τι δεν σου άρεσε με αξιοπρέπεια.
    Εμένα μου αρέσουν τα άρθρα σου,είναι όπως θα έπρεπε να είναι μιας writter. Ούτε φτωχά,ούτε ολόκληρες εκθέσεις! Τα συνολάκια σου δεν είναι και τέλεια αλλά ούτε χάλια. Είναι σχετικά ωραία!:)...Μην τους δίνεις σημασία.. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένη με τα συνολάκια σου τότε δεν μετράει καμία άλλη γνώμη. Προσπαθούν απλά να σε υποβαθμιζουν! Αλλά το ίδιο θα συμβεί πολλές φορές και στην πραγματική ζωή

    Artemislove11 αν έχετε θέμα,ελάτε να με βρείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω με την ανωνυμο 6#.
    Και οσο για τις βαφες,ειναι χαλια.Ειδικα εκεινο το ροζ που σου τρυπα τα ματια,μου ερχοταν αναγουλα.Το μονο πραγμα που ισως αξιζει τα λεφτα του -κατα την γνωμμη μου- ειναι το σκουρο κοκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν ,τα άρθρα σου,είναι πολύ καλά,με τον καιρό θα γίνεις πάρα μα πάρα πολύ καλή(όχι τώρα πως δεν είσαι)μην στεναχωριέσαι και δες τα θετικά μας σχόλια,όσο για τα συνολάκια που θέλουν βελτίωση συμφωνώ αν και ήταν πολύ πρωτότυπα,συνέχισε την καλή δουλειά και δώσε το καλό παράδειγμα!!!Μπράβο σου, όσο για τις βαφές δεν ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ μόλις τις είδα,έτσι και έτσι!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ
    Lilaki_luk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. eisai teleia bre eua m, min figeis!!! lene megales mlkeies oti exeis ftoxa ar8ra k oti kaneis apaisia sinolakia! zise t simera 3eaxna t x8es gama tous olous k kane oti 8es!!!!koinos, min figeis, 3exna t asxima sxolia k sinexise n grafeis m ton tropo p grafeis tora!! pantos, apo tis bafes mono i aristeri den m aresei!!!!e3allou, den xriazete n tin agoraseis gt iparxei k paromio xroma sto saloni omorfias, sto fisiko xroma mallion!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ki emena m aresoun auta p grafeis apla dn prolabainv n gracv sxolio...εμενα παντως μου αρεσουν ολες οι βαφες εκτος απο την μπλε κ θα τις αγοραζα αν ειχα χρηματα.?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην της λετε ασχημα πραγματα γιατι ουτε κι εσεις δεν θα μπορουσατε να το κανετε αυτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;