Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Επιλογή της ημέρας 3/3

Γεια και πάλι!! Τι κάνετε; Όλα καλά; Ευτυχώς αύριο δεν έχουμε σχολείο! Πάμε στην επιλογή μας τώρα:
Πολύ ωραίο! Είναι ένα τσαντάκι για την μέση (ή αλλιώς μπανάνα) από το Fallen Angel και κοστίζει 10 stardollars. Πάμε να δούμε και ένα συνολάκι με αυτό:
Σας αρέσει; Το έφτιαξα με την βοήθεια της κολλητής μου, IcyTrendyAlexa.
Εσείς τι λέτε; Cool; Θα το αγοράσετε
Φιλάκια
Εύα


15 σχόλια:

  1. Γειά σας ενδιαφέρομαι να γίνω Writer στο μπλόγκ σου konina και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο Stardoll... Με λένε famousvivika και είμαι 11 χρονών.. Δεν με πειράζει τι θέμα θα γράφω, θέλω να σου πω πως πάντα βάζω τόνους και ποτέ ορθογραφικά, μπορώ να κάνω γραφικά και Prt Scn, θα ήταν χαρά μου να γίνω μια writer...Ά, και επίσης έχω ένα μπλόγκ και έιμαι writer σε ένα μπλόγκ, και έχω πολύ ελεύθερω χρόνο να γράφω στο blog σου !!! αντίο, μακάρι να με δεχτείς στο υπέροχο μπλόγκ σου... =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. teleia anartisi.. teleio sinolaki..!!! 8a agoraso to miso apo auto gt den exo polla leuta !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλο (ισως τα παπουτσια να ηταν λαθος επιλογη αλλα και αυτα ταιριαζουν καπως..!). Εχεις βελτιωθει πολυ πιστευω!!!!!

    Εντυπωσιασμενα φιλια!
    rocknioula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο,αυτή τη φορά μας ενθουσίασες όλους,τέλειο συνολάκι,μπράβο σου,πολύ ροκ και τέλειο!!!Όσο για το τσαντάκι μπορεί να το αγοράσω αλλά δεν είμαι και σίγουρη...Την επόμενη φορά θα περιμένουμε ακόμα ένα τέλειο συνολάκι από μία καλή στυλίστρια
    ΕΣΕΝΑ!!
    Εντυπωσιασμένα φιλιά όπως είπε και η rocknioula
    Lilaki_luk!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια, δεν ανήκουν σε εμένα τα εύσημα, αλλά σε ΕΣΑΣ. Με τις ευγενικές παρατηρήσεις σας (ορισμένων, γιατί μερικοί είναι χυδαίοι και ενοχλητικοί) με βοηθάτε να γίνομαι ακόμα καλύτερη.
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι γλυκό,αλλά νομίζω πως σε εσένα αξίζουν τα εύσημα για την καλή δουλειά,ας λέμε και την αλήθεια η δουλειά που κάνεις είναι πολύ κουραστική,πρέπει κάθε μέρα να γράφεις και ένα άρθρο και μπράβο σου που τα καταφέρνεις,μην ακους τους άλλους και τα άσχημα σχόλια συνέχισε και η δουλειά σου θα φανεί...!!Εμείς ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο,ποιος προσπαθεί και ποιος όχι και θα είμαστε εδώ να σε βοηθάμε γιατί το αξίζεις!
      Lilaki_luk

      Διαγραφή
  6. ROCK,ROCK,ROCK Ευα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ROCK!!!!!!!!!!!!!MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ,
    QueenMissArian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο άρθρο αλλά σήμερα 4/3 δεν έχει βγει επιλογή της ημέρας... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερίνα(katerinaki.kk)4 Μαρτίου 2012 στις 3:35 μ.μ.

    Τι τέέέέέέλειος συνδιασμός!!!!Μακάρι να είμουν ακόμα σούπερ στάρ και να είχα χρήματα για να το έπαιρνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. evaki m thnx para polu p anafer8hkes sthn boh8eia mu gia to sunolaki...teleia douleia... :) h anarthsh einai superfoverh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. paidia sugnwmh milhsa mazi me tn eua prin ligo....tr efuge gt einai arrwsth elpizw na mhn sas peirazei.....allwste einai dikaiolohmenh gt h kahmenh ekane emmento..

      Διαγραφή
  12. kala na'nai... ki ontvs authn thn fora ekanes TELEIA DOYLEIA milame......oso paei k beltivnaise!

    floramy123

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;