Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Supriseee:D

*ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ COVERGIRL STARDOLL IN GREECE ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ* 
Να η έκπληξη που περιμένατε.... Συγνώμη αλλά ήθελα να σας το πω τώρα για να αρχίσουμε από τον άλλον μήνα:)
Λοιπόν όταν είχα πρώτο αρχίσει το blog είχα κάνει έναν διαγωνισμό που γινόταν κάθε μήνα ...

Το Covergirl/Coverboy του Stardoll in Greece!

Λοιπόν μαντέψτε; Θα ξανά αρχίσει!

Πώς θα κερδίσεις; 
Θα κάνουμε διάφορους διαγωνισμούς !!
π.χ. Το καλύτερο σκηνικό , το καλύτερο web design , το καλύτερο κείμενο κ.α.

Τα δώρα είναι :

-Μία συνέντευξη
-Μπαίνει στην σελίδα ''Covergirl Stardoll In Greece''
-15 stardollars ή σε δώρα άμα δεν είσαι Souperstar!
- Θα γίνεις Manager στο club ''Stardoll In Greek'' 
ή writer στο Stardoll In Greece για ένα μήνα και άμα
 είσαι καλό θα παραμείνεις για πολύ καιρό!


Τώρα για Stardoll In Greece Covergirl ''Απριλίου''
*Πρέπει να είσαι μέλος του blog*

Πρέπει να κάνετε ένα σκηνικό με θέμα την άνοιξη... Το καλύτερο κερδίζει! 
Μόλις το τελειώσεις κάνεις σχόλιο Γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία:

Stardoll όνομα :
Όνομα σκηνικού:
Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : 
Πες μας γιατί θες να κερδίσεις:


Φιλάκια
 Koninalove1

48 σχόλια:

  1. geia soy!Ego eimai h soyrloyloy6 kai eimai melow sto club soy !ua kano skiniko!kai uelo na kerdiso dioti einai to neiro moy na gino writer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια ... καταρχάς είναιπολύ ωραίο το blog σου και να συνεχίσετε να κάνετε τέτοια ωραία θέματα ... Συγχαρητήρια !!!
    Αυτά είναι τα στοιχεία μου :
    Με λένε elidagli , το σκηνικό μου λέγετε ``relaxing in the spring`` , στη σελίδα μου . Είμαι μέλος του club σου και είναι τέλειο !!! Θέλω να κερδίσω πάρα πολύ όχι μόνο για τα δώρα στο stardoll ( που μένουν ) αλλά και για τα writer ενος μήνα και τα λοιπά με το blog ... Ελπίζω να σας αρέσει elidagli !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο stardoll με λενε enxhi-aliaj και το ονομα του σκινικου μου ειναι :) TO THE PARK το θεμα του σκινικου μου ειναι οτι ενα κοριτσι με τον σκιλο της βρισκουν το πρωτο λουλουδι τησ ανοιξης ειμαι μελος του Stardoll in Greece σαν fllower πηρα μερος σε αυτον τον διαγωνισμο για να μου δοθει και εμενα η ευκαιρια να γινω Stardoll In Greece Covergirl να παρω οραια δωρα και αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α και ξεχασα ειμαι και μελος του club Stardoll in Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. koninaa se parakalo pare m sunenteu3i

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όνομα:Lilaki_luk
    Όνομα σκηνικού : ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!!!!!!
    Είμαι μέλος στο stardoll in Greece
    θα ήθελα να κερδίσω γιατί πιστεύω πως είναι μία καλή ευκαιρία να αναγνωριστώ για κάτι.Επίσης θέλω να κερδίσω για να πάρω τα δώρα τα οποία είναι πολλά και καλά.
    Ελπίζω να σου αρέσει είναι κάτι δικό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια,Κωνσταντίνα!Ονομάζομαι Πηνελόπη ή pinelopaki01 και θα ήθελα να πάρω μέρος στο διαγωνισμό.Είμαι μέλος του blog και το σκηνικό μου ονομάζεται <>.Θα ήθελα να κερδίσω διότι θα διασκεδάσω με το διαγωνισμό εννοώ ότι είναι ευχάριστο το θέμα που έχουμε να κάνουμε και το άλλο είναι ότι μου δίνετε η ευκαιρία να γράψω σε αυτό το καταπληκτικό blog.


    Φιλάκια,
    Πηνελόπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ!!!ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ
    ΣΤΟ STARDOLL ΜΕ ΛΕΝΕ VickSinger
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Stardoll ονομα : Alexandrouli
    Ονομα σκηνικου : Spring Love a Paris

    Θελω πολυ να κερδισω στον διαγωνισμο για να συνεργαστω μαζι σας ως writer σ'αυτο το υπεροχο blog.Το παρακουλουθω 1 χρονο τωρα.Εχω ξαναγραψει σε blog για τα δωρεαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο stardoll με λένε annarock1,το όνομα του σκινικού μου είναι:Ανοιξη!!!!Το σκινικό μου δίχνει 2 αδερφές να κανουν πικ-νικ την πρώτη μέρα της άνοιξης.Είμαι μέλος στο stardoll in greece και πήρα μέρος στο διαγωνισμό γιατί πιστέυω ότι μπορώ να κερδίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Stardoll ονομα : SummerGirl109
    Ονομα σκηνικου : Spring ... So cute !

    Ειμαι μελος στο Stardoll In Greece εδω και εναμιση χρονο . Μπορω να πω πως είναι το καλυτερο ελληνικο blog για το stardoll ! Θελω παρα πολυ να κερδισω σε αυτον τον διαγωνισμο διοτι θα ηταν μεγαλη μου τιμη να ειμαι writer στο αγαπημενο μου stardoll in greece ! Βεβαια συμμετασχω πιο πολυ για το κυριο θεμα τον διαγωνισμο CG αφου ονειρευομαι απο τοτε που εγινα μελος του Stardoll να κερδισω ! Δεν τα εχω καταφερει προς το παρον κατα τις προσπαθιες που εκανα ... Για αυτο και συμμετασχω σε πολλους διαγωνισμους για CG και ελπιζω μια μερα αυτο το ονειρο να γινει επιτελους πραγματικοτητα !!!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ =)!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ονομα:MarakiKaiTelos
    ονομα σκηνικου:o neraidokosmos mas <3
    Ειμαι μελος στο Stardoll In Greece

    Θα ηθελα να νικησω διοτι αν και κανω φιλοτιμες προσπαθειες να κερδισω κατι,σχεδον ποτε δεν τα καταφερνω!Ετσι,η νικη μου σ'αυτο το διαγωνισμο εκτος του οτι θα μου δωσει την ευκαιρια να γραφω σ'αυτο το θαυμασιο blog,θα κερδισω τον τιτλο Covergirl ''Stardoll In Greece'' και τελος δωρα αξιας 15 stardollars , θα με γεμισει σιγουρια και προπαντως αυτοπεποιθηση!Οπως και να'χει εγω ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους διαγωνιζομενους!


    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όνομα stardoll:StefaniaSa Σκηνικό:Ανοιξη Είμαι μέλος στο Stardoll In Greece περίπου έναν χρόνο.... Θα ήθελα να γινόμουν writter γιατί πιστεύω οτι πρωσπάθησα για το σκηνικό και θα ήθελα να νικήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Stardoll όνομα :TainyBeauty
    Όνομα σκηνικού:Νεράιδα της Ανοιξης
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece :ναι ειμαι εδω και 1 χρονο
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις:Δεν με πειράζει αν δεν βγω,γιατι ειναι ο πρωτος μου διαγωνισμο αλλα θελω να ζησω αυτη την εμπειρια και να διασκεδασω.Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. hi!!Είμαι μέλος στο Stardoll in Grecce!!Στο club σας με λένε Ginasam και στο Stardoll με λένε Georgiasamar !! Είμαι superstar!!Το σκηνικό που έκανα στο stardoll λέγεται kasting!!
    Ελπίζω να με επιλέξεται και το επιθημό πάρα πολύ!Θέλω πάρα πολύ να μου κάνεται συνένταιυξη να πάρω stardollars!!Είναι ο πρώτος μου διαγονιζμος και θέλω πάρα πολυ να νοικίσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Stardoll όνομα : Nancysanda
    Όνομα σκηνικού: Spring
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : Ναι, με λένε Nancy Sanda
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις: Γιατί λατρεύω αυτό το blog, και θα ήθελα πολύ να γίνω writer, έστω και για μια εβδομάδα! Τα άλλα δώρα δε με πειράζει αν δε τα πάρω, αλλά θα ήθελα οπωσδήπωτε να γίνω writer!!!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Stardoll όνομα :Asalinka
    Όνομα σκηνικού:SPRING
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : μισό χρόνο
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις:Δεν έχω κανέναν ιδιαίτερο λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Stardoll όνομα :Sasa3angel
    Όνομα σκηνικού:Βασιλισσα της Ανοιξης !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : Nαι ειμαι γυρω στον 1 χρονο
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις: Επειδη δεν ειμαι πολυ εποικινονιακη αλλα μου αρεσει πολυ η ανοιξη οπωσ επισης μου αρεσει παρα πολυ το blog και θα ηθελα να γραφω σε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mystylegirl1

    Είμαι μέλος στο stardoll in Greece για περίπου ένα χρόνο.Έχω βγει μια φορά national covergirl αλλά θα ήθελα να ξαναβγώ!Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά και πάλι τίποτα, γι' αυτό ζητάω τη βοήθειά σας!Το όνομα του σκηνικού μου είναι: alone in the night. Ελπίζω να σου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το όνομα μου στο stardoll είναι Artemislove11. Θέλω να νικήσω γιατί θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα να γράφω σε μπλογκ και να βλέπουν ότι γράφω τόσα πολλά άτομα!Επίσης θέλω πολύ να μου πάρουν μια συνέντευξη και έχω μια μικρή ανάγκη από λίγα μετρητά:Ρ.Το όνομα του σκηνικού είναι "Για τον διαγωνισμό της koninalove1" Προσπάθησα να μην βάλω backround του stardolΙ.Θέλω να είναι καθαρά δική μου προσπάθεια.Δεν με παίρνει ο χρόνος να γράψω άλλα οπότε αυτά.Αν θέλετε τίποτα άλλο,γκεστμπουκ!

    Φιλάκια πολλά
    Άρτεμις,Artemislove11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Stardoll όνομα :floramy123
    Όνομα σκηνικού:η τελεια ανοιξη
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : εννοειτε!
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις:βασικα κ' να μην κερδισω η προσπαθεια μετραει αλλα αν κερδισω θελω γιατι μου αρεσουν τα δωρα που μας εχεις πει οτι θα παρουμε και οχι για τοσοο συγκεκριμενο..καλα τωρα συνεντευξη μου παιρνετε οποτε θελετε το να μπω στην σελιδα οκ δεν ειναι τιποτα ,το να παρω 15 stardollars οκ, να γινω manager και αυτο ειναι ωραιο..Τώρα για writer ποτέ δεν θα σου ζητουσα γιατι με ξερω και ξερω οτι δεν εχω πολυ εμπειρια!αλλα στα αληθεια θα ηταν τελειο!!!!ΟΛΑ τα δωρα ειναι παρα πολυ ωραια και αμα ειναι ειδικα και σε τοσο ωραιο μπλογκ!!!!!♥♥♥stardollingreece♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχασα να σου πω οτι θελω να κερδίσω γιατι μου αρεσουν οχι μονο τα δωρα αλλα και οτι θα ειμαι νικητρια μπροστα σε αλλες μπορει και καλυτερες επιλογες..και θα το δημοσιευσεις και θα το μαθει ολο το μπλογκ και ειναι απιστευτο!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Γεια σου!όπως κατάλαβες σου γράφω εδώ για να πάρω μέρος στον καταπληκτικό διαγωνισμό σου! Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω χαρούμενους τους κριτές των διαγωνισμών αλλά από ότι φαίνεται δεν τα έχω καταφέρει ελπίζω όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια μου να αξίζει ένα μικρό μπράβο! Το όνομα μου στο Stardoll είναι CoolTopstar και το όνομα του σκηνικού μου είναι ονειρεμένη άνοιξη στο Παρίσι!!! Θα χαιρόμουν πολύ αν με επισκευθείς και δεις το σκηνικό μου! Εννοείται ότι είμαι μέλος στο Stardoll in Greece εδώ και πολύ καιρό! Α, ναι και μην ξεχάσω να σου πω ότι θέλω να κερδίσω γιατί έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές και έχω καθυστερήσει πάρα πολλές φορές να κοιμηθώ γιατί έστελνα σε όλους να με ψηφίσουν. Πιστεύω ότι με την βοήθειά σου θα έχω πολύ περισσότερες ελπίδες. Επίσης, χρειάζομαι το ποσό των 15 stardollars γιατί συνέχεια και σχεδόν καθημερινά μπαίνουν στο λογαριασμό μου στο Stardoll μου χαλάνε όλα τα λεφτά και πουλάνε στο bazaar πανάκριβα πράγματα με 2 stardollars και 2 ή 3 starcoins!! Θα ήθελα πολύ να γίνω writer στο υπέροχο blog σου και θα δεις ότι πραγματικά αξίζω! Ελπίζω να κάνεις κάτι σε ικετεύω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επίσης ξέχασα να πω ότι είμαι μέλος του μπλογκ..Συγνώμη

    Artemislove111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου! Το όνομά μου στο stardoll είναι ionsweet και το σκηνικό μου ονομάζεται Άνοιξη!. Είμαι μέλος στο StardollInGreek. Θα ήθελα να κερδίσω στο διαγωνισμό γιατί θα μου άρεσε να γράψω στο blog σου... Επίσης το ότι θα πάρουμε δώρο είναι πολύ ωραίο! Ελπίζω να σου αρέσει το σκηνικό μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. loipon ....
    1)onoma sto stardoll : SweetStar.love-
    2)onoma skinikou : Aniksi ( gi ton diagonismo )
    3)eisai melos sto blog mas ?? : fisika kai eimai melos...!!!
    4) giati 8eleis n akerdiseis ??? : Katarxin ta dora pou dineis einai teleia..!!! ego epeidi eimai ss ta 15 stardollars m einai mia xara..!!!! tora idika pou dn exo oute ena..!!! Den mou exoune parei pote sinenteuksi kai pragmatika 9a i9ela polli i proti mou na einai apo esena konstastina gt eisais koklara kai polu talantouxa...!!!! Grafo se 3 blogs opote an kerdizo 9a i8ela na gino writer efoson exo megali empeiria.. ( enoite pos grafo ellinika stis anartiseis mou ala tora protimo ta greeklish gt grafo pio grigora afou ta exo sini8isei ) ....!!! einai ki alloi polloi logoi pou 8elo na kediso alla tora kourastikane ta xeria mou..!!! xaxaaxaxaxaxax .. filakia.. kali epitixi se olles mas ...!! aaaa kai na min ksexaso na po oti eisai polu onorfi sto stardoll koninlove1 kai se 8aumazo pragmatika...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. koninalove1 mn tn kns! Einai poli malakismenii! Des pws grefei sta alla blogs! Eleoc einai, oloi tn misoun kai g auto na min tn kns!

      Διαγραφή
  26. Το όνομά μου στο stardoll είναι: tzinna
    Το σκηνικό μου λέγετε: spring is here! (SdinG comp)
    Είσαι μέλος στο blog?: Ναι και λέγομαι TzinaHaritakou.
    Θέλω να κερδίσω γιατί: Δεν με νοιάζει να κερδίσω...Απλά το μόνο που θέλω είναι να συμμετέχω σε έναν διαγωνισμό, να υπάρχει αυτή η αγωνία των αποτελεσμάτων κτλπ... Ελάχιστες φορές με νοιάζει να κερδίσω, κυρίως, επειδή δεν με ενδιαφέρει το έπαθλο ή η φήμη. Διάσημος δεν γίνεσαι από έναν διαγωνισμό. Και τη συνέντευξη μου μου είχαν πάρει εδώ, ζήτημα αν την είδαν 30 (η MaratCi όμως έκανε υπέροχη δουλεία και την ευχαριστώ πολύ!). Συμμετέχω σε αυτόν τον διαγωνισμό, λοιπόν, επειδή θέλω να ανυπομονώ για κάτι. Δεν θα με νοιάξει αν κερδίσει κάποια άλλη, δεν θα απογοητευτώ. Απλά θέλω να με κρατάει κάτι σε αγωνία, σε αυτόν τον κόσμο έξω από την πραγματική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια το ονοματακι μου στο stardoll ειναι Eleni-Athina_
    Το σκηνικο μου ονομαζεται 'Ανοιξη...'ειμαι μελος στο απλα τελειο blog σας εδω και μισο χρονο,και θελω να κερδισω για τους εξης λογους:
    1)θα ηθελα παρα μα παρα μολυ να γινω writer στο blog σας!
    2)θα ηθελα να κερδισω sd γιατι τα εχω πολυ αναγκη!
    3)Και 3ο και τελευταιο θα ηθελα μια συνεντευξη!
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΟΥ!
    http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το λινκ σου: http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php?id=39157915&pid=7276185
      Επειδή όποιος το πατήσει θα δει το δικό του σκηνικό (το λινκ σου λέει user)

      Διαγραφή
  28. Γεια σας!Είμαι η coolytinno2 και νομίζω ότι το blog σας είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!Το σκηνικό μου ονομάζεται Spring is sweet και προσπάθησα να το κάνω όσο καλύτερο μπορούσα ,παρόλο που είχα δυσκολίες (βλπ.Spring is sweet)...Θα ήθελα να νικήσω διότι εδώ και περίπου ένα χρόνο προσπαθω να γίνω writer στο blog σου!!!Είμαι μέλος ,εδώ και 8 μήνες νομίζω (είσασταν το πρώτο blog που έγινα μέλος!!!)http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php?id=107497463&pid=7664194 εδώ θα δείτε το σκηνικό μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. geia !!! sto stardoll me lene lolipopop22 ...! to skiniko pou ftia3a legete anoi3i stin e3oxi parea me zwakia ! einai polu wraio pisteuw elpizw to idio na pisteuete ki eseis !! episis min 3exasw na sas pw pws eimai melos sto blog sas! aaa kai mi 3exasw to url tou skinikou einai : http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php?id=145513663
    aa kai to simantikotero ! 8elw na kerdisw giati pisteuw pws a3izw kai 8a i8ela kai gia na grafw se auto to uperoxo pragmatika uperoxo blog ! pisteuw pws to a3izw kai 8ewrw pws auto 8a me voi8ouse polu sto na vgw kai covergirl sto stardoll !!!! euxaristw pl !!! kali epituxia se olous ! me agapi lolipopop22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν πιστευω πως θα κερδισω αλλα διασκεδασα!!
    ονομα στο stardoll:lollipopNice1
    ονομα σκηνικου: Απλως ειναι η φυση!Look them!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ονομα stardoll:IcyTrendyAlexa
    Ονομα scenery: ανοιξη στα ποδια μας(το 1ο ειναι)
    Ειμαι μελος στο μπλογκ:Ναι το παρακολουθω και ειμαι η IcyTrendyAlexa
    λογοι:απο παντα ηθελα να γινω ραιτερ στο stardoll in greece ,τα δωρα ειναι πραγματικα τελεια και θα ηθελα μια συνεντευξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Stardoll όνομα :CelebSassy
    Όνομα σκηνικού: σπιτι στη νεα υορκη
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : Ναι Βέβαια αφού το λατρεύω!
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις: Γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο αυτό το blog γι' αυτό και θα επιθυμούσα να κερδίσω για να γίνω writer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Stardoll όνομα : xrusa2004
    Όνομα σκηνικού:fusi
    url:http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php?id=51009562&pid=7624094
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : μα και φυσικά!!
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις: Θελω να κερδισω για να γινω εστω και για ενα μηνα writter σε αυτο το υπεροχο blog που ειχα την ευκερια να γινω αλλα δεν μπορεσα να γινω γιατι αποδεχθηκα αργα την ετηση :( αλλα δεν πειραζει η ζωη συνεχιζετε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 'Ονομα:Lol-yta
    'ονομα σκηνικού:Spring has come!!
    Γιατί θέλεις να κερδίσεις:Αρχικά,γιατί πιστεύω πως θα είναι μια καλή ευκαιρία να γίνω writer σε αυτό το υπέροχο blog.Επιπλέον,θα μπορούσα να αναδείξω το ταλέντο μου!Αξίζει να τονίσω πως δεν με ενδιαφέρει η διασημότητα της κούκλας μου ( δηλαδή αμα γίνω writer εδώ θα κάνω διάσημη την κούκλα μου κ.α. )Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!

    Lol-yta :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Stardoll όνομα : FanySweety (μολις την εφτια3α, μου είχαν χακάρει την μια και 3έχασα τον κωδ της άλλης!)
    Όνομα σκηνικού: Κρύο....καιρός για δυο!
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : Με το mail της αδελφής μου (η Ευαγγελία Κάλλιου, ήταν κάποτε writer!)
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις: Γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το μπλόγκ, επείδη πιστεύω πως γράφω πόλυ καλά και επειδή τα δώρα είναι super....
    Θενκς
    FanySweety

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3εχασα να δωσω url: http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php?id=162750182&pid=7478979

      Διαγραφή
  36. stardoll ονομα:jade_love7
    Όνομα σκηνικού:eimai me ton diavolo
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece:oxi alla thelw polu n ginw
    Πες μας γιατί θες να κερδίσεις: giati thelw polu n ginw writer kai covergirl kai einai telio to blog tha valw pollous diag.!!!!
    to skhniko:http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. thelw na pw oti eimai melos sto club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Stardoll όνομα :elena141
    Όνομα σκηνικού:η φυση μας!!!
    Είσαι μέλος στο Stardoll In Greece : Ναι ειμαι μελος!!!
    http://www.stardoll.com/el/user/scenery.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μήπως εννοείς 4 Απριλίου? Γιατί έγραψες το θέμα 27/3...

    LENY1997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι γίνεται με τα αποτελέσματα???Είμαι η coolytinno2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα αποτελέσματα βγαίνουν όπου να ναι... χθες γύρισα παιδιά:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το username μου: antopatitofeo
    Το όνομα του σκηνικού για τον διαγωνισμό: Άνοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;