Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Νιώθω χάλια!

Έχω αφήσει πολύ καιρό το blog μας παρατημένο:\ 

Αλλά έχω εξετάσεις , είναι η πρώτη μου φορά!

Έχω πει ήδη σε πολλά κορίτσια να δοκιμάσουν για writers!:) 

Τώρα θα το αφήσω σε καλά χέρια!!

Επίσης όποιοσ ενδιαφέρετε για writer στα παρακάτω θέματα παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου
ΑΜΕΣΩΣ! Για να ξανακάνουμε χαρούμενο το blog μας:D

Τα θέματα είναι:

*Μηνύματα από το Stardoll(2 άτομα θα γράφουν)
*Νέα μαγαζιά(2άτομα θα γράφουν)
*Προσφορές και διάφορα άλλα νέα(2 άτομα θα γράφουν)
*Συνολάκια ρούχων (ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ)
*Επιλογη της ημέρας ( 2 άτομα θα γράφουν)


Επίσης τι λέτε για την Eurovision?
Σας άρεσε το τραγούδι μας?
Μας άξιζε η 17η θέση?

Φιλάκια

Koninalove1

56 σχόλια:

  1. Εγώ ενδιαφέρομαι για writter!
    Θα ήθελα να γράφω για τα Συνολάκια!
    Στο stardoll με λένε Ani4ever123.

    Y.Γ.Ωραιο το τραγουδι μας αλλα το χορευτικο ήταν χαλια...Επίσης πιστευω πως δεν μας αξιζε η 17η θεση!Επειδή οι Ευρωπαίοι δεν μας χονεύουν δεν μας ψιφήζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ επίσης ενδιαφέρομαι για writer & θα ήθελα να γράφω για τα συνολάκια... τόσο για ss όσο & για non-ss. Στο stardoll με λένε zwezwezwe και είμαι 15 χρονών. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του blog.♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eee..zwezwezwe dn ginete na gra4eis gia ta sinolakia gt t egra4e proti i Ani4ever123...

      Διαγραφή
  3. τωρα που κολλαει η eurovision με το stardoll δεν ξερω..............................

    πιστευω οτι το τραγουδι της Κυπρου ηταν καλυτερο απο το δικο μας και οτι και η 17η θεση δεν την αξιζαμε αλλα χαμηλοτερα ισως..........................................................

    τελεια η Σουηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κονινα μου θελω να σε ενημερωσω οτι κι εγω λογω εξετασεων και οτι ειναι η πρωτη μου φορα δεν θα κανω μαλλον covergirl του μηνα Ιουνιου γιατι τελειωνω 21 Ιουνιου και μετα κανω παρασταση χορου με την σχολη χορου μου...Αλλα covergirl του μηνα Ιουλιου θα κανω σιγουρα...

    Για τη eurovision ενιωσα οτι φετος ηταν η χειροτερη απο ολες..η Ελλαδα χαλια θα ηθελα αμα ειμαστε εξω απο 10αδα να μην περναμε τελικο και Κυπρος καλο τραγουδι αλλα η σκηνικη παρουσια το πανω κατω απο το γραφειο δεν με εντυπωσιασε..περιμενα κατι καλυτερο απο Κυπρο ως την σκηνικη τους παρουσια για το τραγουδι ειναι hit του καλοκαιριου ηδη..

    Α επισης θελω να σου πω πως βγηκε η νικητρια του covergirl του μηνα Μαιου και πρεπει να λαβει τα δωρα της...Την συνεντευξη αν δεν διαφωνεις μπορω να την παρω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ επίσης ενδιαφέρομαι για writer είμαι 12 χρονών Κι εγώ επίσης θα ήθελα να γράφω για τα συνολάκια...Στο stardoll με λένε peggysam.Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re paidia ti pa8ate me ta sinolakia???Kai egra4a stn apo panw oti dn ginete gt prolabe alli!!!

      Διαγραφή
    2. kala kai esi ti problima exis??? dn exo di sinolakia poli kairo tr kai dn nmz na exi prolabi kanis allos.... eleos kai esi... kai pes to onoma su sto stardoll gt allios ise kamia asxeti...

      Διαγραφή
  6. Θέλω να γράφω για καινούργια μαγαζιά.Είμαι 13 χρονών στο stardoll με λένε mataf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεία σας , θα ήθελα τα Συνολάκια ρούχων έχω γράψει για αυτό το θέμα σε άλλα 3 blogs το Stardoll World Team ,Stardolll in Greek και στο blog μου Stardoll - Beauty - Tips γράφω και στο Stardoll αλα Ελληνικά .

    Υ.Γ Δεν ζήτησες εμπειρία αλλά εγώ σου έγραψα την δικιά μου ,γιατί πιστεύω ότι για μια writer είναι πολύ σημαντικό να έχει εμπειρία απο άλλα blogs .

    Sunnylyna123 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για 8α ήθελα να δοκιμάσω για writer με θέμα τα συνολάκια. Επίσης έχω και δικό μου club στο stardoll το λένε files..... Τέλος θα ήθελα θα πολύ δουλέψω γι'αυτό το blog. Τον παρακολουθώ ασταμάτητα.

    Φιλάκια, Miss_doraMagic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hi!tha huela na grafw gia sunolakia!eimai pragmatika empeirh apo moda (uelw na ginw sxediastria modas)kai exw blog to lene stardoll for girls 123stardoll.blogspot.com
    kai grafw sto stardoll for greece www.stardollforgreece.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DEN GINETEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EXEI PROLABEI ALLIIIIII!!!!

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DENNNN GINETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!kOUFI EISAI DN DIABASES TA ALLA SXOLIA????EXEI PROLABEI ALLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν εχει σημασια ποια το εγραψε πρωτη.Η ιδιοκτητρια του blog θα κρινει και θα αποφασισει ποια ειναι καλυτερη σε αυτο.

      Διαγραφή
  11. Γεια Κονινα!λοιπον θα ειθελα πολυ να γραφω για μηνυματα του stardoll!an2na22000

    Το τραγουδι μας ηταν μετριο!μπορουσαμε να μπουμε στην δεκαδα!ομως την θεση της Σουιδιας δεν την φταναμε με ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου! Σου έχω ξαναστείλει έτοιση πολλές φορές αλλά δεν ξέρω τι έγινε... Μπορεί να το ξέχασες... Τέσπα με λένε -demmie- στο stardoll και θα ήθελα να γράφω για ΄προσφοές και νέα!!! Φράφω σε ένα άλλο blog, το όνομα του είναι
    ta-nea-tou-stardoll.blogspot.com


    YΓ: Όποια το επσκευτεί να γίνει μέλος παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θέλω να γινω writer για [Προσφορές και διάφορα άλλα νέα] ειμαι καλη σε αυτο βεβεα αν γινοταν να γινουμουν η για συνολακια αλλα βλεπω πωε εχει πολλη πελατια αυτο .Α! Εχω και εμπηρεια απο το δικο μου μπλογγ το λενε Stardoll in Crete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με λένε Mystylegirl1 και θα ήθελα να γράφω για τα μηνύματα!Σε παρακαλώ δώσε μου μια ευκαιρία και θα δεις δε θα μείνεις απογοητευμένη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ox krima p tha egkatalei3eis mou arese parola auta ta panta apo ta opoia egrafes ......... a writer den thelo na gin einai pl duskoli douleia!!! xd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ θέλω να γείνω writer γιατί έχω μια ιστοσελίδα και δεν είναι και επιτυχειμένη όπως η δικιά σου :( εγώ θέλω να βάζω συνολάκια μου αρέσουν διότι θέλω να γείνω (όταν μαγαλώσω θέλω να γίνω σχεδιλαστεια μόδας) σχεδιάστρια μόδας...Θα είμουν πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη εάν γεινόμουν writer...Η ιστοσελίδα μου είναι αυτή: http://stardollnewsgreecef2na22.blogspot.gr/ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ θα ήθελα να γίνω writter στα συνολάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DEN GINETE GAMWTO!!!!!!!!!!!!EXEI PROLABEI ALLI!!!!KOUKOU!!!XAZA EISTE???????????

      Διαγραφή
  18. Θα ήθελα πολύ να γράφω για συνολάκια ρούχων.Πιστέυω ότι τα συνολάκια μου είναι πολύ ωραία!Επίσης είμαι πολύ έμπειρη στο Blogger.Εάν θέλεις να είμαι και εγώ στο blog σου επικοινώνησε μαζί μου.

    Account name στο Stardoll:FemmeGlamourous
    Email:danaitsabell@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAIIII XESTIHKAME!!!SOU LEME OTI DN MPOREIS NA GINEIS!!!!EXEI PROLABEI ALLI!!!GAMWTO DN KATALABENETE???????????

      Διαγραφή
    2. Επειδή το είδα και πριν πως έλεγες ότι το προλάβανε,δεν έχει σχέση αν το έγραψε κάποιος πριν,Η koninalove1 θα αποφασίσει ποιος θα γράφει,δεν θα γράφει ο πρώτος που έχει σχολιάσει εδώ. Έλεος πιά-.-

      Διαγραφή
  19. Θα ήθελα να γράφω για τις προσφορές και διάφορα νέα.Από ότι βλέπω υπάρχουν πολλές,ίσως και καλύτερες writters για αυτό δεν θα πω ψέματα.Δεν έχω γίνει writter σε κανένα άλλο blog,αλλά το θέλω πολύ.Το θετικό είναι πως έχω πολύ χρόνο,εφόσον πάω ακόμα δημοτικό και δεν γράφω εξετάσεις.
    Στο stardoll με λένε Artemislove11..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γεια σου Κωνσταντινα!Με ξερεις !Λοιπον ξερω να κανω print screen το email μου ειναι alexandrarapgirl@yahoo.com και θελω παρα πολυ να γραφω για προσφορες και αλλα νεα του stardoll!ηλικρινα αν δεν με παρεις θα χασεις δεν ξερεις τι ιδεες εχω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικα θελω για συνολακια!γραφω τελεια θελεις να γραψω στο αλλο το δικο σου να δεις πως γραφω?ειμαι τελεια!

      Διαγραφή
  21. γεια σου κονινουλι μ τι κανεις? εγω θελω να γινω writer για διαγωνισμους ειναι το ονειρο μου σε παρΑΚΑΛΩ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου οσο για το e-mail m ειναι kelly1945@hotmail.gr ευχαριστω πολυ φιλουδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γειά σου Κωνσταντίνα/Κονίνα!
    Είμαι η Ίνα και έιμαι σχεδόν 13,και με ενδιαφέρει η θέση για νέα και προσφορές!Στην ορθογραφία είμαι πολύ καλή,ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που έχεις να φοβάσαι από μένα!Επίσης είμαι αρκετά έμπειρη,γράφω σε blogs για περίπου έναν χρόνο.Έχω επίσης γράψει στο Stardoll αλά Ελληνικά/Stardoll Ellada που είστε και αδελφικά.Αν προσέξεις,ο τρόπος που γράφω είναι αρκετά σατιρικός,βέβαια προσέχω τι λεω,και δεν το παρακάνω(συνήθως:| )
    http://stardollellada.blogspot.gr/2012/06/chat.html
    Εδώ είναι μία από τις αναρτήσεις μου!
    Αν σε πείσω,επικοινώνησε μαζί μου στο Stardoll (IN0ULA λέγομαι) ώστε να σου δώσω το email μου (Θα προτιμούσα να μην το δώσω δημόσια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια!Ενδιαφέρομαι για να γίνω writter.Είμαι περίπου 13 χρονών και εχω γράψει σε πολλά μπλογκ θα ήθελα να γίνω για μηνύματα στο stardoll ή για προσφορές και γενικώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα θέματα.Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!Και εμένα είανι η πρώτη μου φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για σου Koninalove1 με λένε Έτζι είμαι 11-11,5 και θα ήθελα να γίνω writer για συνολάκια αν έχει θέση για δωρεάν πράγματα και αυτό μου αρέσει σε παρακαλό πολύ στείλε μου μήνημα στο stardoll αν με δεχτής.

    enxhi-aliaj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σου σε καταλαβαίνω θα ήθελα να είμαι writer για σύνολα στο stardoll με λένε flowerdim10 άμα είναι στείλε μου μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια!Με λένε Βασιλική και είμαι 12 χρονών και έχω γράψει πολλά blogs.Θα ήθελα πάρα πολύ να γράφω για Μηνύματα από το Stardoll.Επίσης το όνομά μου στο stardoll είναι EYAKI1314...Θα χαρώ πολύ αν μ επιλέξεις για writter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου Κονίνα.Με λένε Αφροδίτη και είμαι περίπου 12 χρονών.έχω γράψει σε αρκετά blogs και δεν έχω πρόβλημα με ποιο θέμα θα μου δώσεις(μου αρέσουν όλα :Ρ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ είμαι writer...αλλά α πω για την eurovision...1)στημένο παιχνίδι,διότι βγήκε η Σουηδία ενώ παραβίασε τους ΚΑΝΟΝΕΣ και 2)ελάτε τώρα!Ποιός θα ήθελε να βγει η Ελλάδα;Αφού όλοι μας μισούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος!ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!Οι αλβανοι μας αγαπ΄σνε και ας μην τους συμπαθουμε εμεις!Και η Κύπρος;Τι δηλαδη;Μας μισει και αυτη;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ κούκλα μου, αλλά ποιους κανόνες παραβίασε η Σουηδία??? Θα ενδιαφερθώ πολύ να μάθω....

      Διαγραφή
    3. Όταν λέω όλοι λέω όλοι εκτός από την Αλβανία και την Κύπρο... =Ρ όσο για το τι παραβίασε...δεν έκανε slow motion??Αυτό απαγορεύεται απλά επειδή τα ιδρυτικά μέλη της Eurovision είναι και Σουηδοί,δεν την απέκλεισαν!αυτό =)

      Διαγραφή
  29. Γειάα! Λοιπόν θα ήθελα να γίνω writer για διαγωνισμούς ξερεις πως θα οργανωνω καποιον διαγωνισμο και η νικητρια θα της περνω συνεντευξη.Καιτώρα κάποια στοιχεία για μένα με λένε Αγγελική είμαι 11,5 ετών και ζω στην Αθήνα το e-mail μου είναι kelly1945@hotmail.gr και στο stardoll λέγομαι celebsassy. Eπίσης η εμπειρία μου από blogs είναι καλή αφού έγραφα σε άλλαψ 3!. Θα χαρώ πολύ αν γινόμουν writer και μην αργήσεις να μου απαντήσεις. kisses..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γειά, είμαι η elidagli στο Stardoll και Έλσα στην πραγματικότητα. Θα ενδιαφερόμουνα πολύ να γίνω writer σε Επιλογή της Ημέρας. Έχω εμπειρία από άλλο blog (δυστηχώς μόνο σε 1 δεν βρήκα άλλο επειδή κανένα δν ήταν ωραίο & ενεργό). Ξέρω print screen, δυστηχώς όμως όχι βιντεάκια (αν και δν νομίζω να χρειαστούν για το θέμα που επέλεξα...). Εδώ και καιρό ψάχνω για writer και επιτέλους βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ blog. Eπικοινώνησε μαζί μου, το email μου είναι: daglieli@yahoo.gr . Θα ήθελα πολύ να δεχτείς. Επίσης, νομίζω ότι δεν μου ``ξεφεύγουν`` τα ορθογραφικά ούτε ότι δεν έχω εμπειρία και είμαι πρωτάρα διότι είχα παρόμοιο θέμα. Αν δεν είσαι ``σίγουρη``, αν θες σου στέλνω κάποια δοκιμαστική ανάρτηση. Τεσπα, το τραγούδι μας ήταν μέτριο - προς καλό. Νομίζω δεν μας ψήφιασαν διότι είχαμε όπως πάντα το στυλάκι... Παπαρίζου, το συνηθισμένο και φυσικά φταίει και η κατάστασή μας, αν και φυσικά δεν είναι σωστο να κρύνουν από αυτό. Καλή επιτυχία σε όλες μας.
    Υ.Γ. Είμαι 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΟ STARDOLL ME LENE PAGOTOULA23 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεια σου κωνσταντινα ενδιαφερομαι για τη θεση επιλογη της ημερας η για προσφορες και νεα παρακατω ειναι τα στοιχεια μου!
    με λενε στεφανια ,stardoll=seasongirl2 ,ειμαι 12 ,εχω καθε μερα για να αφιερωσω χρονο που απετιται στο μπλογκ μιασ και ειναι καλο να γραφεισ ετσι αναπτυσεται η γραφη ,ξερω τα σημαντικα print.screen και δεν κανω ορθ.εχω εμπειρια εδω και 9 μηνες αυτη τη στιγμη γραφω σε 4 μπλογκ και στα 4 ολοι ειναι ικανοποιημενοι απο τη δουλεια μου! Σχετικα με στυλ γραφεις αυτο που θα μου πεις θα το κανω μιας και ειναι δικο σου το μπλογκ ! Θα σεβαστω πολυ τη γνωμη σου και αμα θες να εποικινωνισεις μαζι μου στειλε μου μηνυμα ειμαστε φιλες η μεσω e-mail Stetha@hotmail.gr .Αμα νομιζεις οτι θες και αλλα πραγματα να σου πω πες το μου η αμα νομιζεις οτι θες να με δοκιμασεις !
    Υ.Γ
    ολες οι writer του μπλογκ ειναι σουπερ και θα χαρω για μια καλη συνεργασια μαζι σου και με τις writer του μπλογκ .Πολλα φιλια θα χαρω να διαβασω την απαντηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. στο stardoll με λένε nikolannaPurple και θα ήθελα να γράφω για Προσφορές και διάφορα άλλα νέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. uθα ήθελα να γράφω για επιλογή της ημέρας έχω ξαναγράψει σε μπλοκ μόνο που η ιδιοκτήτρια το έσβησε γιατί δεν ήταν και πολύ διάσημο και το βαρέθηκε μπαίνω κάθε μέρα στο σταρδολλ και τρελαίνομαι να κάνω συνολακια με τη επιλογή της ημέρας.στο σταρδολλ με λένε stelinaLover7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. an ginete 8a h8ela na grafw k egw gia tn epilogh ths hmeras asxoloume polu me to stardoll k 3erw pola wraia pragmata gia auto m aresei na dhmiourgo shnolakia dn exw doule4ei se allo blog....elpizw na me kaneis (-elanh1999-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ase mas more!mas les kai xazes!h konina 8a apofasisei poia to ajizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://tinypic.com/view.php?pic=10s9mxw&s=6 ειμαι η elidagli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λοιπόν γειά σο0 konina μο0 8α ήθελα να γίνω writter σε μία οποιαδύποτε θέση. Στο stardoll με λενε antoniatonia2 και είμαι Royality. Ευχαριστώ για τον χρόνο σο0..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;