Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αλλαγή!

Επειδη δεχτηκα πολλες αντιδρασεις σχετικα με το μπλουζακι,καλες ή κακές,θελω να πω πως εγω κανω οτι μπορω και σε οποιον δεν αρεσει μπορει να επιλεξει το γαλαζιο μπλουζακι της Κονινας δεν τον υποχρωνω να του αρεσει.
Αλλαξα το χρωμα των γραμματων γιατι μου ειπατε πως δεν φαινεται και το εκανα πιο εντονο,αν παλι δεν σας αρεσει τι να πω...μετα απο εκει και περα δεν μπορω να κανω κατι αλλο..

 Προς το παρον,υπαρχει μονο το τιραντακι αλλα αν θελετε μετα θα φτιαξω και κοντομανικη μπλουζα.Η τιμή ειναι 80 sc ή 8 sd.


Συγνωμη αν εδωσα κακη εντυπωση για την συμπεριφορα μου αλλα αν δεν σας αρεσει,ειναι η αποψη του καθενος απο εκει και περα,και δεν μπλεκω σε προσωπικες αποψεις του καθενος εμενα με νοιαζει η μπλουζα να ειναι καλη και να αντιπροσωπευει το blog με τον καλυτερο τροπο και να αρεσει στους περισσοτερους.

Αν θελετε πειτε μας να βγαλουμε κι αλλα σχεδια και χρωματα stardoll in greece!Αν θελετε να το αλλαξω σε κιτρινο,πρασινο,κοκκινο ή οτι χρωμα εσεις προτιματε.

6 σχόλια:

  1. tora einai pio oraio kali prospatheia :D ehmm kali idea ego leo k se mov na itan oraia i se kokkino alla opos thelete eseis oles sgr tha einai pl oraies
    fakidomitianto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw briskw ola ta xrwmata theika mia idea einai kai to mwb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και εγώ έχω μια καλή ιδέα!!Τι λες για μπλε με άσπρες ρίγες;'Ετσι θα φαίνεται πιο ... στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας!(να τονίσω ότι και αυτά είναι απίθανα απλά προτείνω κάτι καινούργιο)Και ειδικά τώρα με το Euro ... θα ταιριάζουν με τα χρώματα των φορεμάτων από το Windows on the World!Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη αυτες τις μερες δεν εχω χρονο για αλλα σχεδια αργοτερα θα φτιαξω ολων τις ιδεες και θα ψηφισετε τις 3 καλυτερες με τις περισσοτερες ψηφους!

      Διαγραφή
  4. εγώ θα σου έλεγα να κανείς μπλουζάκια με χρώματα που κάνουν αντίθεση δηλαδή μοβ με πράσινο, κόκκινο με πορτοκαλή, μπλε με πράσινο κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;