Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Θέλω κατι να πω..

 Ρε *****! Όλη την ώρα με έχετε πρηξει στο τσατ...'Παράτησε το in Greece' ή 'Δεν σε γουστάρω τι να κανουμε?'....Μία απάντηση σε ΟΛΟΥΣ...
  1. Δεν θα μου πείτε εσείς τι να κάνω...!!!
  2. Δεν παρατάω το in Greece...
  3. Όποιος μου ξαναμιλήσει έτσι block+αναφορά...
  4. Τελευταία φορά που απαντάω και κάνω ανάρτηση εκτός θέματος 

 Ένα μεγάααλο συγνώμμη στην Κονίνα η οποία κάνει υπομονή και με ανέχεται...:Ο



xx pennyyo xx 
( Άσχετο..: σας άρεσε το γκραφικ? μονη μου το φτιαξα :*)


55 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. o ka8enas exei thn gnwmh tou Pennyyo alla to 8ewrw anepitrepto na brizeis se blog kai den me endiaferei na ma8w ean exeis parei thn adia kanenos edw einai blog gia dwrean pragmata diagwnismous kai polla alla pou exoune sxesh me to stardoll.den erxomaste gia na akoume ton ka8e pikrameno na leei pos ton brizoune kai na brizei kai o idios.egw erxomai edw gt 3erw pos einai ena xaroumeno meros.na htane to 8ema gia hacker na pw nai na mas prohdopoihseis alla ta problhmata sou nlhsta monh sou afou dne 3eroume oute to onoma tou kanonika oute to onoma tou stardoll apo aftous pou se brizoune pos mporoume na se boh8hsoume.kai nomizeis pos me mia anarthsh 8a tous akneis na stamathsoune????

      Διαγραφή
  2. kato grafeis kati gia ton just in time...telika esy h aytos to ekanes>>>??? kai exeis dikio gia ola koykla dn mporoyn oloi na mas katakrinoun gia ayto p eimaste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +Φωνώ!Κανένας δεν μπορεί να αλλά3ει αυτό που είσαι εσύ...και άμα τους αρέσεις ... ε3άλλου,το λέει και το τραγούδι:σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!

      Διαγραφή
    2. Δικό μου είναι ;) ο just-in_time με βοήθησε στο να ανεβάσω το γραφικ ;)

      Διαγραφή
    3. ασχετο pennyyo σε παρακαλω και οχι μονο εγω πιστευω ... απλα να διαγραψεις καλυτερα αυτο το post πρεπει να γυρισεις στο θεμα για το οποιο γραφεις και απλα μην τους δινεις σημασια δεν πρεπει να σε κατακρινουν αλλα ουτε και εσυ να κρινεις , σωστα ?!? Μεση λυση ! ;) Anyway ειδα στο graphic σου και σε καποιο σημιο λεει prodigy ... Και πραγματικα η Prodigy ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα !!!!! =))

      Διαγραφή
  3. Καλύτερα να διαγραψεις αυτο το ποστ :/
    Δε μου αρεσει να διαβαζω ενα blog γεματο με αρθρα παραπονων.
    Και ο τιτλος ''Ειστε χαζα ρε'' δεν αρμοζει.
    Μη δινεις σημασια σε οσους σε σνομπαρουν, ποτε δε θα σταματησουν οτι και να κανεις. Πολυ απλα τους γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια και τελειωσε η ιστορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai defteri fora pou kanic kati ektoc 9ematoc k VRIZEIC !!! pac kala koritsi m ??????? pasxeic ???? pioc cou ipe oti boric na vrizeic ce mia anartici !!! SAN DN DREPESE RE !! mono afto exw na pw dropi sou !!! osos kai na cou tin cpane merikoi poloi ligoi prepei na apadac evgenika k otan na lec eicte ******* !!! i konina prepei na ce dio3ei gt katactrefeic to blog !!1 afth einai i gnomi m !! oti katactrefeic to blog !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι την μπλεκεις την κονινα? νομιζεις πως δεν ρωτω ρε? αν εισαι μαγκας φιλε μου πες το ονοματακι σου! μα όχι! φοβόμαστε!

      Διαγραφή
    2. οκ καταλάβαμε ότι είσαι ένα δεκάχρονο που την ζηλεύεις γιατί είναι στο blog και αυτό με τους ανωνύμους να ξέρεις δεν είναι μαγκιά είναι βλακεία!

      Διαγραφή
  5. Κοιτα,κατα τη γνωμη μου πρεπει να προσεξεις λιγο αυτα που γραφεις γιατι ειναι και εκτος θεματος και αναρμοστα.Αλλα απ'την αλλη εχεις κι ενα δικιο βρε παιδι μου.Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σε σχολιαζει και να σε κρινει εκτος απο τον ιδιο σου τον εαυτο.Να σου πω τη γνωμη μου?Οποιος δεν σε γουσταρει οπως λεει και η Δαναη να τον γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια.Μην δινεις το δικαιωμα στους αλλους.
    (Αν εισαι αφθορμητη βριστους στο chat κι οχι στο blog)
    =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπως λεει και το γκραφικ μου: INVANDERS MUST DIE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1on: to grafik einai xalia!!!!
    2on: ta sxolia einai gia na leme thn gnwmh mas!!
    3on: ontos eisai asxeth!
    4on: eisai agenestath!
    Sou ftanoun auta h na gra4w ki alla?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι μέρος της ''δουλειάς'' σου! Μπορείς να το καταλάβεις?
    2η φορά που το λέω!
    Αν δεν μπορείς να ανεχτείς τέτοια σχόλια τότε δεν είσαι writter!
    Το άρθρο αυτό χαλάει την εικόνα του blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Diagrafi tou ar8rou TWRA! Alliws den 3anadiavazw to blog, kai polu 8a to kanoun auto gt vare8ikame..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιτα καταρχην η συμπεριφορα σου σε αυτο το ποστ ειναι πολυ αναρμοστη μετα συγχωρησεως.Θα μπορουσες να πεις απλα το παραπονο σου και να να εξηγηθεις στους followers νομιζεις μονο εσυ το εχεις παθει?Πολλες φορες το εχω παθει η τελευταια φορα ηταν προχθες αλλα εξηγησα πολυ απλα στους followers και ζητησα συγνωμη για την συμπεριφορα μου που ηταν αυθόρμητη.Επισης δεν χρειαζεται να βριζεις γιατι ετσι οχι μονο νευριαζεις αλλα οι followers θυμωνουν ακομα περισσοτερο!Εχεις απολυτο δικιο,ειμαι μαζι σου γιατι και εγω το εχω παθει!Αλλα θα μπορουσες να το πεις με αλλο τροπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα να σου πω την αλήθεια είσουν στην ανάρτηση αγενέστατη! Δηλαδή όταν γίνεις writer σε ένα blog πρέπει να περιμένεις τα σχόλια όλων... Ασχέτος αν είναι κακά ή καλά... Και εγώ έγινα writer πρόσφατα... Και να σου πω την αλήθεια άμα δεν θέλεις να σε βρίζουν απλός μην βάζεις και εικόνες ή σχόλια άσχετα με το θέμα... Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν οι αναρτήσεις σου αλλά δεν θα κολήσεις στο σχόλιό μου! Απλός προσπέρασέ το, γύρισέ του την πλάτη, αγνόησε το... Και βασηκά δεν έχεις δικαίωμα να βρίζεις τους άλλους, δείξε ανώτερο επίπεδο και αγνόησέ τους... Και να σου πω την μαύρη αλήθεια τώρα έβρισες όλους τους follower και τους writer ΑΔΙΚΑ γιατί απλά και μόνο έκανες μια ανάρτηση προς όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re paidia ena mono exo na po eiste para polu kakoi avto akribos ennoei to koritsi olaa avta ta lete apo zilia k mono k kserete kati DIKIA tis einai i zoi k oxi dikia sas na tin kanete oti thelete kai lete eseis oti sas vrizei koitaksate katholou ta sxoleia .OXI. gt akoma k eseis p lete oti vrizei eiste oi idoi p vrizete to koritsi k anti na zitisete siggnomi sinexizete k tin prosvalete tin vrizete k tis lete na figei apo to bolg to an tha figei i to an tha meinei einai apofasi tis koninas telos panton sas zalisa :P k to grafik einai oraio :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε βουλωαστε το ολοι!! Η κοπελα ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!
    Απλα ΖΗΛΕΥΕΤΕ! Καλα κανει και τους απανταει γτ κανεις δεν εχει το δικαιωμα να βριζει τον αλλον! Και τι εννοειτε ''ειναι μερος της δουλειας σου''? Παιδια 3υπνηστε ειμαστε στο γυμνασιο και καποια αλλα παιδια στο δημοτικο. Δεν ειναι γιατρος,writer ειναι!! Απλα εσεις οι υπολοιπες writers που την κακολογειτε σιγουρα το κανετε γτ δν εχετε χιουμορ και δν μπορειτε να κανετε τετοιες αναρτησεις! Και εγω εχω κουραστει να βλεπω σχολια που την βριζατε! Λοιπον κοφτε το και αφηστε την να κανει τη δουλεια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι αναρτησεις της γιατι τετιος τυπος ειμαι απλως δεν τον δειχνω στο blog.Στο συγκεκριμενο ποστ ομως εχει δειξει μια συμπεριφορα πολυ περιεργη η οποια δεν αρμοζει και πολυ σε writter.Θα μπορουσε απλα να πει το παραπονο της.Αυτη ειναι η αληθεια απο την δικη μου πλευρα τωρα δεν ξερω για τους αλλους writters τι σκεφτονται και τι λενε και ασφαλως δεν ειναι θεμα του καθενος αν φυγει ή αν μεινει ειναι θεμα της Κονινας και μονο...Κι εσυ χωρις παρεξηγηση δεν χρειαζονταν να βρισεις θα μπορουσες απλα να υποστηριξεις την κοπελα...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Βασικά δεν θα το βουλώσουμε καθόλου! Θα πούμε την γνώμη μας γιατί αυτό τον ρόλο έχουν τα σχόλια! Απο τη δική σου μεριά μπορεί να είναι τέλεια μα από την δική μου όχι! Τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε κανέναν... Και δεν ζηλεύουμε... Δεν μας αρέσει τελεία και παύλα... Δεν θα μας πεις εσύ τι κάνουμε!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Α και κάτι ακόμα!!! Εγώ έχω πολύ χιούμορ... επειδή εσένα σ' αρέσουν δεν χρειάζεται να μας λες τι έχουμε και τι όχι γιατί απλός δεν μας ξέρεις! Και προσωπικά δεν την έβρισα... Απλός είπα ότι δεν μου αρέσουν... Και από που κι ως που να μας βρίζει;

      Διαγραφή
    6. Λοιπον δεν 6α κατσω να ασχολη6ω και οπως εγω δν σας 3ρ ουτε εσεις 3ερετε την pennyyo! Αλλα δεν αντεχω και γω αλλο να μπαινω στο μπλογκ και να βλεπω τους παντες να την βριζουν!!! ααα και δεν χρειαζεται να λες οτι εχεις χιουμορ και να το παιζεις καποια! εντα3ει? ολες μας ειμαστε πανω-κατω στην ιδια ηλικια και καλο 6α ηταν να καταλαβαιναμε η μια την αλλη!

      Διαγραφή
    7. Κοιτα εγω εχω χιουμορ.... φυσικα και δεν την ξερω μα καταλαβα πως μιλαει οταν εκνευριζεται... οχι οτι εγω θα μιλουσα διαφορατικα αλλα τεσπα... αν θελει να μην την βριζουν εχει 3 επιλογες... 1) να σταματησει να γραφει (που δεν νμζ γτ ειναι τιμη να γραφεις σε αυτο το μπλογκ) 2) να σταματησει να κανει τετοιου ειδους αναρτησεις 3) να τις αγνοει εντελος και να ανεχεται τα σχολια! αυτή θα διαλέξει...

      Διαγραφή
    8. Κοιτα ισως και γω να φερ6ηκα υπερβολικα! Αλλα δεν μου αρεσει να μπαινω σε ενα μπλογκ και να βλεπω ολο βρισιες κλπ. Και δεν αναφερ6ηκα σε σενα, γενικα μιλησα!

      Διαγραφή
    9. oκ, μη νομίζεις ότι σε εμένα αρέσει...

      Διαγραφή
  14. Εγώ πάντως θα πω τη γνώμη μου.Εγώ θεωρώ πως η κοπέλα είναι πολύ καλή writter σε αυτό το blog αλλά ίσως μπορεί να αφαιρέθηκε και να έγινε αγενείς αλλά αξιοπρεπείς διότι δεν ανέφερε τα ονόματα των κοριτσιών που της μιλούσαν άσχημα.Προφανώς της κοπέλας της το έχουν κάνει πολλές διότι την ζηλεύουν κάποια μικρά κορίτσια που δεν είχαν την τύχη να γράφουν σε αυτό το υπέροχο blog.Καλά έκανε και το δημοσίευσε για να δουν κάποιοι τη άτομα υπάρχουν στο stardoll.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν.....
    Τα άρθρα σου προσωπικά μου αρέσουν αρκεί να βγάλεις κάποια που είναι άσχετα όπως το παστίτσιο φωτογραφία δίπλα απο ρούχο και κάι τέτοια...
    Παρόλα αυτά είναι πολύ χιουμοριστικά και ωραία.Μόνο την υπερβολή να βγαλεις και είσαι....SUPER..
    Παρακολουθώ το θεμα πολυ καιρό και έχω να πω:
    1)Δεν υπάρχει ''κλέβω'' το στυλ ενός συντάκτη όπως σε κατηγόρησαν μερικές.Αυτό λέγεται ''υιοθετώ'' το στυλ ή απλά κάνω το δικό μου το οποίο όμως είναι εμπνευσμένο απο άλλο.
    2)Όταν είσαι συντάκτης δέχεσαι όλα τα σχόλια ή....τα αγνοείς.Αν δεις οτι πολλοί διαμαρτύρονται για το ίδιο μην παραπονιέσαι απλά προσπαθησε να δεις αν όντως κατι δεν ειναι καλό.
    3)Δεν πρεπει να γραφεις αρθρα ασχετα οπως αυτο επειδη σε κανεναν δεν αρεσει να διαβαζει την ''μουρμουρα'' μιας συντακτριας...(καταλαβαίνεις τι εννοώ...έτσι;οχι αρνητικα)
    Στον καθε ενα αρεσει να μπαινει σε ενα μπλογκ επειδη εχει το περιεχομενο που του ταιριάζει.
    Εχω και εγω μπλογκ για κοριτσια(ασχετο του stardoll) και σε καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να ικανοποιείς τις απαιτήσεις όλων...Δεν ειναι δυνατόν ΚΑΝ.Απλα κανε αυτοκριτική και οχι των αλλων.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ γλυκιά μου...
    Εγώ δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου ίσα-ίσα που τα αρθρα σου τα βρισκω πολυ χιουμοριστικά,ενδιαφέροντα και...διαφορετικά.
    Αυτά!!!Φιλακια και σκεψου αυτά που σου είπα...Φιλάκια.
    και για να μην είμαι ανώνυμη,ChryssakiGolden
    Επισης θα ειμαι μαζι σου αν θελεις κατι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλα ενταξει συμφωνω μαζι σου αλλα τουλαχιστων να το ελεγε στην κωνσταντινα ή ενταξει να διμωσιευε αυτην την αναρτησηση αλλα να μην βριζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε ρωτήσω κάτι?Γιατί αντιγράφεις αναρτήσεις από το blog μου και τις γράφεις σε άλλο blog??-άσχετο δν πρζ-.

      Διαγραφή
    2. εμενα λες?αν εμενα ποτε καλε?και βγαλεμε απο γραφη θελω να ειμαστε φιλες πλζζ

      Διαγραφή
  17. Ρε παιδιά! Κοφτε το με τα αγενέστατα σχόλιά σας! Απλώς λέει την γνώμη της και αυτό είναι πάρα πολύ καλό! Θέλει κότσια για να το κάνεις! Βουτήξτε λίγο την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν γράφετε κάτι -,-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε εισαι τελειως ηλιθιο;;;συνυθιζα ν διαβαζω αυτο το blog,αλλα αφου ηρθανε κατι βλαμμενες σαν εσενα,τα παραταω....μ κανεις τ νευρα τσαταλια,κ σ περιοδο εξετασεων....εχεις δυο επιλογες,ή ν κοψεις το ψευτουφακι σ κ ν καταλαβεις οτι ο ρολος σ δεν ειναι ν βριζεις,ή ν παρατησεις αυτο τ καταπληκτικο blog....:@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσένα ο ρόλος σου δεν ειναι να βριζεις και το κανεις και ανωνυμα.και με το να γλύφεις για το μπλογκ δεν βοηθαει να σε προσλαβουν για να γραφεις με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ γουστο...Αν βλεπεις η Πενυ ειχε δοκιμαστει στο you write blog και τα πηγε....ΓΑΜΑΤΑ (σορρυ για την εκφραση) και την παω με χιλια...Και αμα βλεπεις πρεπει να την αφησεις ησυχη οπως εκαναν και τα αλλα 5χρονια νανιαρα απο το νηπιο σου....Αντε Μπράβο...Και δεν εβρισα οκ?Για αυτο και δεν προκειται να σου δωσω το name μου...Δεν κολωνω και το εχω δωσει πολλες φορρες αλλα τωρα οχι γιατι με εκνευριζεις.Ασε που ειναι και κακο για σενα γιατι θα καταλαβω ποια εισαι και θα πεσει αναφορα που παει....ΣΥΝΝΕΦΟ..
      Και αφου οπως λες παρατας το μπλογκ αντε να το πραματοποιησεις...Τι μας το λες;Να στεναχωρηθουμε;Να σε λυπηθουμε;Το μπλογκ αν εχει 100.000 αναγνωστες και φυγεις εσυ αλλαζει μονο....χμ...1 ατομο...και μπορουμε να φερουμε μετα άλλα 50...Οπότε; Μας συμφέρει.Δεν συνηθιζω να μιλαω και ετσι και sorry απο τα αλλα κοριτσιααλλα δεν μπορω με κατι τετοια

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗ Μ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΔΝ Σ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ,ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΝ ΕΑΥΤΟ Σ....Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,ΔΝ Σ ΖΥΤΗΣΑ Τ ΝΑΜΕ Σ ΓΤ ΑΠΛΑ ΔΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΣΕ ΛΓ,ΓΤ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΝ ΑΜΑΝΕ...ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ Τ ΚΑΛΑΜΙ Σ Κ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ν ΛΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ...!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Μ...Τ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;;;

      Διαγραφή
  19. Εγω συμφωνω απολυτα με τν writter γτ εχει και πολυ τν ζαλιζετε δν τν αφηντε ( πο0 λεει ο λογος) να ανασανει ! η κοπελα προσπα9ει! απλα η9ελε να σασ δωσει να κατλαβετε να μν ειστε τοσο πιστικη μαζη της καιπιστευω πως καλα λεει !! Εγω εσενα wirtter σε 9αυμαζω και 9α η9ελα πολυ να μπορεσω να σ μοιασω 9αυμαζω τν δο0λεια σ και ευχομαι να τα πας και ακομα καλυτερα απο οτι εισαι ευχομαι και να δεις το μυνημα και ευχομαι να σε χαροποιησα! =) ( στην writter το λεω ) α και εβαλα ανωνυμος χρηστης επειδη τα υπολιπα πο0 γραφει δν 3ρ τι ειναι και ετσι για να κοινοποιησω αυτο το μνμα αβαλα ανωνυμος =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλω, σταματα τα ανωνυμα σχολια γιατι ξερω οτι εισαι η Πενυ :)
      Το graphic ειναι αθλιο, ουτως ή αλλιως μας ζητησε(ς) την γνωμη μας και αυτη ειναι η δικη μου, οκ;

      Διαγραφή
  21. Δεν ηταν σωστο να μιλησεις ετσι!εγω και μονο με αυτα που λες,σε θεωρο πολυ αγενης και ανωρημη...θα μπορουσες απλα να το εξηγησεις με τον ιδιο ευγενικο τροπο που χρησιμοπουν ολες οι αλλες writers!και οχι!δεν μου αρεσδει το γραφικ...ειληκρινα σκεφτομαι αν μην ξαναμπω stardollingreece ετσι οπως μιλατε εδω μεσα ορισμενοι!συγνωμη αν μιλαω με ασχημο τροπο αλλα μου φενεται ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1.Αν δεν σου αρεσει να σε βριζουν τοτε σταματησε να εισαι writter!
    2.Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μας βριζεις ολους δημοσιως.
    3.Δεν εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια που την βριζουν, απλα αγνοησε τες και θα δεις τα αποτελεσματα.
    3.Ολοι εχουμε καταλαβει πως τα καλα 'ανωνυμα' σχολια που γραφουν καποιοι καποιοι ειναι δικα σου Πενυ!
    4.Αν νιωθεις πολυ πιεσμενη τοτε απλα επισκεψου εναν ΨΥΧΟΛΟΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. sugmomh an auto se pira3ei h sas peira3ei apla eblepw mia pros mia ths anartiseis ka8es kopelias....koita3a k ta sxoleio ka8e anartish dn eixai pola sxoleia ante 5-6 to polu....omws tn penyyo mono tn krhnete...ta alla koritsia dn tous lete tpt kako gia tns dhmosieushs tous.....auto einai k adiko gia esas k gia olous tespsa...egw allo h8ela na pw pws me auta pou anebazete k lete(hbristiko le3oilogio,asxetes anatrhsh k.a.)dn exoun apotelesma(ston na tn dio3oun h na tn stenazorisoun polu)apla exoun ws apotelesma to na katastrefoun auto to blog k na to kanoun xideo prepei na epebei h kwstantina k na labei drastika metra auth einai h dhkia m lhsh....(-elenh1999-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. to blog ayto den einai gia ta parapona olon.min anakatebeis kanenan kai diladi ti asxeto ayto me to γκραφικ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;