Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Επιστροφή.!

Για σας αγαπητές/οι αναγνώστες του Stardoll In Greece.Είμαι η Χριστιάνα μια από τις writers του blog.Μπορεί να με θυμάστε από παλιά.Τον τελευταίο καιρό δεν έγραφα καθόλου.Ο λόγος ήταν το πρόβλημα που μου προέκυψε με το mail.Κάτι είχε γίνει με τον κωδικό μου αλλά πλέον είναι όλα εντάξει.Λοιπόν θα σας ξανασυναντηθώ για όσους δεν με θυμούνται ή δεν με πρόλαβαν. Το όνομά μου όπως ανέφερα και παραπάνω είναι Χριστιάνα και στο Stardoll, Christianaki.Εγώ θα γράφω για θέματα που έχουν σχέση με την μόδα είτε στο Stardoll είτε στην πραγματικότητα.Ελπίζω να σας αρέσουν τα άρθρα μου.Σε λίγες ώρες νέο άρθρο...Για όσους δεν μπουν μετά να έχετε ένα όμορφο μεσημέρι.
Φιλιά.
Christianaki/Χριστιάνα

9 σχόλια:

  1. Άντε να έρχονται οι παλιοί(Christianaki) και να φεύγουν οι καινούριοι(pennyyo)!! Επιτέλους κουκλίτσα μου! Ήρθε κι ένας σοβαρός writer!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έλειψες πάααραα πολυ!Ναι σε θυμαμαι απο παλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!:D.

    Αριαδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8elv na sas rvthsv kati ti paranv kaneis otan eisai Royalty sto stardoll giati xtes egina Royalty kai den jerv ti parapanv kaneis apo otan eisai superstar? ama jerete plz panthste mou !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλωσόρισες και πάλι γλυκιά μου!!!!!!!!
    Να και ενα καλό νέο....
    Μας είχες λείψει πολύ...έχουν γίνει πολλά πράγματα στο blog...Ελπίζω με ένα τόσο καλό κορίτσι όπως εσένα να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα στο blog...Σε αγαπάμε πολύ Χριστίνα και περιμένουμε με ανυπομονησία το ΞΑΝΑ-πρώτο σου άρθρο!!!!
    1.000.000 χαρούμενα φιλάκια, Χρύσα ή ChryssakiGolden

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kλωσορισες και παλι στο blog.....και ελπιζουμε να μην ξαναφυγεις.....ελπιζω τωρα που αρχιζουν να ερχονται και οι παλιοι writers να ηρεμησουν καπως τα πραγματα στο blog,που οι ανωνυμοι δεν θελουν τις καινουριες writer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλως ηρθες και παλι στο μπλογκ ! Οχι δεν σε εχω γνωρισει απο παλια ... ομως περιμενουμε ολοι να σε γνωρισουμε ητε για πρωτη φορα ητε να σε ''ξαναγνωρισουμε'' μεσα απο τις αναρτησεις σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;