Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νέα εντος/εκτος (επι ταυτα! :Ο)

 Ένα πράγμα θέλω να πω...Τον τίτλο 8α τον καταλάβουν ΜΟΝΟ τα γυμνασιόπαιδα :Ρ...

Νεανικά νέα... :Ο (εντόςςς!!!)

http://www.sdcdn.com/cms/i/sitemessages/bkg/upload/WED_Sitemessage.jpg 

Ταντανταν!!! Ι'm a superman!!!

Αυτό δν σας θυμίζει? :Ο... Ο Σούπερμαν του σταρντολλ που έκανε αλλαγή φύλου!!! Μόλις την πατάτε (την εικόνα...μην έχεις πονηρό μυαλό...)...βλέπετε μια σελίδα ειδικά φτιαγμένη για την Γαλαξία ή Γαλάξια (ή όπως την λένε...τεσπα!) που λέει κάτι μπούρδες στο κάτω μέρος...να μειώσεις το ντους κατα 2 λεπτά...[δηλαδή x-678%+1230-444= 132337890-132337800-30-2=90-30-2=60-2= 58 λεπτά ντους..(μαθηματικό μυαλό ε?)]...Λέει επίσης να πείσω τα μέλη της οικογενείας μου να ανακυκλώνουν και να κλέισω ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικές συσκευές μόλις φύγω...Εγώ το μόνο που κάνω είναι να πατάω τέλος και να σου τα δωράκια στην σουίτα!!! Εσείς αν είστε χαζά ή έξυπνα (όπως θέλει κανεις...) και τα κάνετε αξίζετε BRAVO!!!...Α! Όχι μπράβο με θαυμαστικό αλλά μπράβο να σας προσέχει (:Ο χΔ)...Τέσπα πάμε και στα εκτός...



Νεανικά νέα...(εκτόςςς!!!)

Πάμε στα 10 πιο τοπ?[Σήμερα μόνο τα 5 ;)]


10)  Σαν σήμερα στις 12 Ιουνίου του 2004 η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και κερδίζει την διοργανώτρια ομάδα της Πορτογαλίας με 2-1!!!





 

9) Νέο ρεκορ γκίνες ανακάλυψαν!!! Για δείτε τι γλώσσα έχει!!!! Το μήκος της είναι 9,75 cm!!!!








8) Έχει σχέση με το σταρντολλ!!! Λοιπόν παιδιά η Callie.Stardoll ανέβασε φωτογραφία της!!! Για take a look! Eίναι εκείνη με τα γυαλιά!!!!







7) Tα πιο σπάνια ρούχα στο σταρνολλ!!!
(πατήστε την εικόνα για να τα δείτε!)









6) Το 1ο φόρεμα που βγήκε στο σταρντολλ και ήταν για περιορισμένο χρόνο...2 λεπτά!!! Αρε τυχερές που είναι κάποιες!














5) To πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο είναι 1 κινητό!!!... Το τηλέφωνο με την ονομασία "Ο Εκατομμυριούχος" είχε φτιαχτεί από λευκόχρυσο 18 καρατίων και ήταν διακοσμημένο από 1.800 διαμάντια 120 καρατίων και αξίζει...888.000€!!! Δείτε!!!










Τo be continued...

pennyyo!!!! :*
Τ νέα ρ?

37 σχόλια:

  1. Εισαι τελεια κοριτσι μ! Δεν εχω λογια!! Οι αναρτησεις σου ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα!Γράψατε στις εξετάσεις για τις γωνίες εντός-εκτός και επί τ'αυτά; χΔ ( εγώ πέρυσι τις έκανα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι πληροφορίες που δίνεις είναι λάθος ούτε αυτά είναι τα πιο σπάνια ρούχα στο σταρντολ, ούτε το φόρεμα εκείνο ήταν το πρώτο και σίγουρα δεν ήταν διαθέσιμο μόνο για 2 λεπτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy p to 3ereis re kopelia?pantos oi goneies edos ektoss kai epi t ayta eixan plfash!mravo s pennyyo!

      Διαγραφή
    2. ΚΟΠΕΛΙΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ? πασχεις???

      Διαγραφή
    3. Κοριτσια ηρεμιστε.Στο κατω κατω αμα οι αναρτησεις της δεν σας αρεσουν να το πειτε στην konina.Αν και νομιζω πως αν δεν της αρεσαν θα την ειχε βγαλει απο writter.Ομως δεν το εκανε.Λοιπον πενυ γιο χΔ εμενα μου αρεσουν οι αναρτησεις σου και πιστευω οτι ειναι και ενημερωτικές.Να σου πω?σοβαρα τωρα αυτη ειναι η Callie.Stardoll ? Πες μου οτι μου κανεις πλακα γτ δεν θα το αντεξω αυτο

      Διαγραφή
    4. Πάσχω; οκ κοπελιά εσύ το ζήτησες

      Η κοπελιά αυτή που το παίζει ότι ξέρει ένα google search σε εικόνες έκανε για "rare stardoll clothes" ή κάτι τέτοιο

      και έβαλε την πρώτη φωτογραφία που βρήκε η οποία είναι από εδώ κλεμμένη:
      http://stardoll-socrvplayr7.blogspot.gr/2008/08/rare-clothes.html¨

      και όσο για το φόρεμα η φωτογραφία από το google search είναι κλεμμένη από εδώ:
      http://anarchyonstardoll.blogspot.gr/2010/07/goth-dress.html

      το ζήταγε ο οργανισμός σου. είμαι στο στάρντολ από το 2006 και ξέρω πολλά πράγματα για τα σπάνια για να μου λες εσύ ότι πάσχω!!!

      Δεν είναι τα πιο σπάνια και το Mcqueen Dress δεν έμεινε για δυο λεπτά..!!! λάθος πληροφορίες δίνεις!! απλά παραδέξου το

      Διαγραφή
    5. χαχα! σε ξεφτίλισε. το παίζεις ότι σου παίρνει και ώρες να τα βρεις!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    6. ΟΚ παραπληροφόρηση ! αλλά και πάλι δεν πήγε να κάνει κάτι κακό , ήθελε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Stardoll που στην ουσία αυτό είναι το θέμα του blog.Μπορεί εσείς να τα προλάβατε αυτά αλλά είναι και άλλοι όπου δεν τα πρόλαβαν ! γιατί να μην ενημερωθούν ?
      Αλλά και πάλι ησυχάστε!!! το Stardoll είναι για να διασκεδάζουμε το blog για να μας δίνει πληροφορίες για το Stardoll και παράλληλα να διασκεδάζουμε με αυτό μέσα απο τους διαγωνισμούς κ.α. απ την στιγμή που σε όλες τις συζητήσεις γίνετε καβγάς έχει χάσει πλέον το σκοπό του και κατα την γνώμη μου αυτό είναι το λάθος όπου έχει αλλάξει στο blog και δεν είναι όπως παλιά πείτε ότι θέλετε αλλά με τρόπο !!! για να μην δημιουργείτε καβγάς (γενικά μιλάω):)

      Διαγραφή
    7. ρε κοριτσια .... τι προβλημα εχετε πια με τν pennyyo?? ελεος δλδ .. με το που εγινε writer την πηρατε με εναν τροπο .. σαν τις μουρες σας (δεν θελω να προσβαλλω καμια .. το λεω σαν εκφραση .. ΓΕΝΙΚΑ..) σκεφτειται λιγο να σας συμπεριφεροναταν με τετοιο τροπο .. θα σας αρεσε ??? δεν νομιζω .. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ !!!!!! ΑΠΛΟ ... και ελατε λιγο στην θεση της .. μην τν αποπαιρνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ .. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. Ναι μωρε, λες και την νοιαζει την βρομιαρα τι γραφουμε!Δηλαδη νομιζεις πραγματικα πως στεναχωριεται??Αν διαβαζες πιο πανω θα εβλεπες πως απαντα σε καθε αναγνωστρια του site που της γραφει αρνητικο σχολιο! Μου αρεσει κ ολας που ειναι writter! Κονινα HELP!Βγαλε την Πενυ απο writter!!!

      Διαγραφή
    9. βρωμιαρα? βρωμιαρη να πεις τον κωλο σου! και ναΙ! με νοιαζουν τα σχολια ξερεις! δεν θα αφησω ΚΑΝΕΝΑ να με προσβαλλει ετσι! Και η Κονινα καποιους λογους θα εχει να με βαλει writer!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. κι εμενα!πέρυσι το εκανα αυτο το μαθημα.στα μαθηματικα!παιχνιδακι ειναι =D

      Διαγραφή
  5. Μην μου θυμήζεις μαθηματικά πλζζζ! Το λατρεύω το μάθημα αλλά η καθηγήτριά μας πάσχει! Πάντος μου άρεσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dn katalaba ton titlo.logiko m fainetai afou pao ekth dhmotikou kai oxi gumnasio tespaaa..kalooo ar8ro!!!!!
    floramy123

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Exei na kanei me kt ywniec cta ma6hmatika!<3

      Διαγραφή
    2. Ναι μην ανυσηχείς είναι πολύ εύκολα! Αρκεί να τα καταλάβεις και πίστεψε με αν ο καθητής σου θα ειναι γκαου-μπιου τότε ζητα βοηθεια!

      Διαγραφή
  7. Ωραίο άρθρο άλλα αυτό για την οικολογική συνείδηση δεν επρεπε να το σνομπάρεις...Ο πλανήτης μας έχει ανάγκη.Κατα τα άλλα τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥμφωνω μαζι σ δν ειναι ωραιο να σνομπαρει η writter ενα τοσο σημαντικο θεμα!Το stardoll δεν θελει να πρωτοπορησει σε αυτο το θεμα θελει να μας δημιουργησει οικολογικη συνειδηση αλλα απο τι βλεπω σε καποιους φαινετε πολυ αστειο αυτο.Χωρις παρεξηγηση αλλα η γνωμη που εκφραζεις στην αρχη της αναρτησης ειναι χυδαια και απρεπης pennyyo.
      Αληθεια πως μπορεις να περιφρονεις κατι τοσο σημαντικο?Η σταση σου ειναι ακρως ανωριμη σε αυτο το θεμα(δεν σε ξερω κιολας για να πω γενικοτερα) αλλα στο συγκεκριμενο κατα τη γνωμη μου ετσι ειναι!

      Διαγραφή
  8. ase entos ektos epi tauta ola auta m spane ta neura pli kl p exoum klo ma8hmatiko ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζουζουνάκι μου λατρευω τον τροπο που γραφεις! μπραβο σου! με λενε omorfoula_1234

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μπορουσες απλα να πεις Euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o titlos skizeiiii!!!ta varethika ta mathimatika...pali kala p egrapsa kai teleiwsa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ θα πάω τον Σεπτέμβριο γυμνάσιο και καταλαβαίνω μια χαρά τον τίτλο, ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τέλειο το άρθρο σου αλλά και πάλι (λίγοοο..) προσβλητικό. Εγώ δηλαδή που τα κάνω αυτά είμαι χαζό και θέλω μπράβο? Μπράβο μου λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειπα πως εισαι χαζο...απλα ειπα πως δεν ειναι αναγκη να κανουμε αυτα που λεει ;)

      Διαγραφή
  14. Πού σε βρικαμε ρεεεεεε?Που βγαινεις νομιζοντας πως εισαι καποια και κορο'ι'δευεις την οικολογικη συνειδηση του καθενος...Συγνωμη κι ολας που προστατευουμε τον κοσμο που μας φιλοξενει!Μηπως ετυχε να ακουσεις για καμια μεγαλη πυρκαγια στον Δημο Σαρωνικου??Μηπως σου αρεσε κ ολας που καταστραφηκαν τεραστιες εκτασεις δασων και πνευμονες οξυγονου για τον κοσμο??Εισαι απαραδεκτη!!Κατι τετοιοι τυποι ειναι που καταστρεφουν τις ομορφιες του πλανητη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ κοπελια...μου φαινεται πως παραποιεις λιγο τα πραγματα και υπερβαλλεις...-.-

      Διαγραφή
  15. Συμφωνώ με τον ανώνυμο και την depiand! Δηλαδή αίσχος! Τι σχολιάζεις το καθετί και πόσο μάλλον για την οικολογία! Δηλαδή το αστείο που είναι, και εμείς γιατί είμαστε χαζά? Επειδή ανακυκλώνουμε, σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές και είμαστε οικολόγοι? Έχω παρατηρήσει ότι όλα τα σχολιάζεις αρνητικά! Δλδ έλεος απορώ πως σε έβαλε η Κονίνα για writer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωπω...πως αρπαζεστε ετσι ολοι? :Ο ειπαμε οικολογοι, νοιαζομαι για το περιβαλλον αλλα ολα κι ολα! δεν θα κανουμε οτι μας πει το σταρντολ!!!!!!!!!! OH GOD ΔΗΛΑΔΗ!

      Διαγραφή
  16. χαχαχαχα εντος/εκτος επι τα αυτα..μην μου τα θυμιζειιις :ΡΡ πατνως τελεια νεαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;