Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Jean-Paul Gaultier Tribute

Γεια σας!Τι κάνετε?Εγώ πετάω απ'την χαρά μου!Σήμερα πήραμε βαθμούς και τα πήγα τέλεια!Εσείς?Τέλος πάντων...Σήμερα,βγήκε ένα καινούργιο μαγαζί το Jean-Paul Gaultier Tribute.Τα ρούχα είναι με μια λέξη ΑΠΊΘΑΝΑ (για λίγους όμως όπως πάντα...).Τα χρώματα,τα σχέδια είναι μοναδικά,ενώ τα ρούχα δεν είναι όπως τα συνηθισμένα δηλαδή έχουν κάποιο ιδιαίτερο κόψιμο κ.α. όπως και τα παπούτσια είναι ιδιαίτερα.Επίσης έχει και μια περούκα πολύ ... περίεργη...τι να πει κανείς...


*Δυστυχώς,δεν μπορώ να σας δείξω ούτε ορόφους ούτε συνολάκι λόγω ενός προβλήματος του υπολογιστή μου...τίποτα σοβαρό,απλά δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες =(

Αυτά για τώρα.Φιλούμπες,

Lol-yta


8 σχόλια:

  1. οκ... καλη ειναι η αναρτηση ! Συνχαριτηρια για τους βαθμους που πηρες και εγω τα πηγα περιφημα αλλα εχουμε παρει βαθμους εδω και αρκετο καιρο :P τελος παντων .... κοιτα θα ηταν οντως πιο ωραια να βλεπαμε φωτογραφιες αλλα θα μπορουσες να μας δειξεις οροφους + συνολακια με το προγραμμα ζωγραφικης ! Υπαρχει ενας τροπος να κανεις κατι τετοιο και ειναι πολυ πιο απλο απο το να βγαζεις φωτογραφιες [ με τον ηλεκτρονικο υπολογιστιση ] ! Ωραιο κειμενο αλλα κατα την γνωμη μου θελει καποιες μικρες διορθωσουλες χωρις παρεξηγιση ! Anyway σου ευχομαι καλη συνεχεια και εαν διορθωσεις τα λαθακια πιστευω πως τα θεματα σου θα σκιζουν ! =))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κουμπί PrntScr πατάμε...αλλά μετά δεν μου βγάζει κάτι...οπότε δεν το πολυξέρω =/ για το ότι δεν έδειξα το συνολάκι και τους ορόφους το λέω =) Ευχαριστώ που είπες ότι σου αρέσουν οι αναρτήσεις μου,και δεν με πειράζει αυτό για τις μικρές διορθωσούλες =)

      Διαγραφή
  2. εισαι μια απο τις καλες συγγραφεις αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι ωραια εκφραση το φιλουμπες!αλλα παρολα αυτα εισαι σουπερ μπραβο συνεχισε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπον για να μιλησω σωστα και να ειμαι σαφης με οτι λεω ... συμφωνω απολυτος με την κοπελα [pitsapeniapitsa ] εισαι οντως μια απο της καλυτερες writter μα προσωπικη μου γνωμη ειναι πως πρεπει να προσεξεις για την ακριβεια να συμπληρωσεις καποια στοιχεια στην εκφραση σου , με αυτο εννοω πως ενω εισαι πολυ καλη μπορεις να στολισεις ακομα πιο ομορφα το κειμενο σου !!! Αυτη ειναι μια φιλικη συμβουλη απο εμενα αυτο εννοουσα και οταν ελεγα '' λαθακια '' σου ευχομαι καλη συνεχεια και να ξερεις αν βελτειωσεις αυτα που σου ειπαμε θα γινεις ακομα πιο τελεια !!! Γιατι εισαι μια καταπληκτικη writter και εσυ ! Γι αυτο σου αξιζουν συνχαριτηρια οπως και στα υπολοιπα κοριτσια που ειναι συγγραφης σε αυτο το τελειο μπλογκ !!!

      Διαγραφή
    2. Οκ δεν έχω πρόβλημα να μου λέτε να κάνω διορθώσεις =) και ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. ακριβως ! Και πιστευω πως τωρα στα επομενα θεματα που εχεις κανει εχεις διορθωσει τοσο τον τροπο εκφρασης σου που τα θεματα σου σκιζουν ! Στα καινουρια θεματα ειδα πως εβαλες παρα πολυ style και εκφρασες την γνωμη σου με υπεροχο τροπο ! Συνχαριτηρια =))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;