Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Make-up through the decades




Πριν κάποιες μέρες σας ειχα δειξει μερικες εικονες με looks που σκοπευα να χρησιμοποιησω για το επομενο μου βιντεο! Το βιντεο ειναι ετοιμο και μπορειτε να το παρακολουθησετε τωρα!

Τα 4 looks ειναι μακιγιαζ των 20s, 30s, 50s & 80s.
Εχω χρησιμοποιησει και μουσικη για καθε εποχη!
Πειτε μου την γνώμη σας στα σχόλια.



9 σχόλια:

  1. Συγνώμη Δανάη,αλλά ένα παρόμοιο make-up βίντεο με το όνομα DECADES είχα φτιάξει 28 Μαιου με την ίδια μουσική και το είχα δημοσιεύσει στο blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω ιδεα, εγω δεν αντιγραφω ποτε. Αυτο το βιντεο ειναι δικη μου ιδεα, δικη μου παραγωγη. Εξ' αλλου δεν εισαι η μονη που εχεις φτιαξει βιντεο με μακιγιαζ των παλιων χρονων.. Εγω εκανα 4 looks, εσυ σε αυτο το βιντεο ειχες κανει 1, και η μουσικη αυτων των χρονων ειναι παρομοια ετσι κι αλλιως.

      Διαγραφή
    2. Τωρα το ειδα το βιντεο σου. Το μακιγιαζ δεν εχει καμια απολυτως σχεση. Το μονο κοινο ειναι η μουσικη, βεβαια εγω εβαλα 3 τραγουδια εκ των οποιων το 1 ηταν αυτο που εβαλες και εσυ. Ουτε που το ηξερα φυσικα, και εξ' αλλου το τραγουδι δεν ειναι δικο σου, δε το εφτιαξες εσυ αρα οποιος θελει χρησιμοποιει το ιδιο.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Κοιτα,δεν θελω να σε κατηγορεισω για κατι,αλλα ελα λιγο και στη θεση μου.Εχω φτιαξει παρομοιο βιντεο με την ιδια μουσικη και το ονομα DECADES και ερχομαι στο SD IN GREECE και βλεπω make-up σου με το ονομα DECADES ενω προηγουμενως που ειχα νικησει σε ενα διαγωνισμο στο blog σου , σου ειχα πει να πας στο blog μου και να διαλεξεις οποιο make-up μου σου αρεσει για να το δημοσιευσεις στο blog σου ως δωρο.Ετσι σκεφτηκα πως ειδες το βιντεο μου και πηρες την ιδεα μου...και βασικα με ενοχλησε λιγακι αυτο...

      Διαγραφή
    5. Το βιντεο σου δεν το ειχα δει πριν ανεβασω αυτο το βιντεο στο youtube. Τα δυο αυτα βιντεο δεν εχουν καμια απολυτως ομοιοτητα οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση.

      Διαγραφή
    6. Παιδιά λίγο σεβασμός στην δουλειά της Δανάης. Κατ' αρχάς η Δανάη Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να αντιγράψει ΠΟΤΈ κάποια! Και οι 2 μεικ απ άρτιστς του μπλόγκ είναι 100% original. Σας το λέω γιατί ξέρω την DanaiHelen προσωπικά (και μάλιστα αρκετά καλά) ώστε να είμαι σε θέση να εκφράσω την άποψη μου αυτήν ακριβώς τη στιγμή.
      Μπορεί να είχατε την ίδια ιδέα...κακό είναι αυτό;

      Ένιγουεϊ, τα μακιγιάζ είναι εκπληκτικά, Δανάη!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;