Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Καινουρια writer.

Γεια σας.Χαιρομε πολυ που σας γνωριζω!Εγω ειμαι η καινουρια σας writter και στο stardoll με λενε pitsapeniapitsa.Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω και να με γνωρισετε .Ειμαι 11 χρωνον και θα σας γραφω για την επιλογη της ημερας!Ελπιζω να σας αρεσουν οι αναρτησεις μου και θα προσπαθω οσο πιο πολυ μπορω!Επισης θελω να ευχαριστησω την misskaterinoyla που της ζητησα και μου εφτιαξε ενα δικο μου graphic να σας το δειξω κι ολας!



Σας αρεσει;Περιμενω τα σχολια σας!



Αυτα απο εμενα
φιλακια,
pitsapeniapitsa


14 σχόλια:

  1. geia sou pitsapeniapitsa...xairomai para polu pou 8a exoume mia kainouria writter....☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω σε ξερω ηδη!Καλως ήρθες στο blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρέπει να προσέχεις λιγο τα ορθογραφικά σου...;) καλη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει, αποκλείεται να είσαι 15 χρονών και να γράφεις με αυτόν τον τρόπο!
    Δεν είναι μόνο ότι κάνεις πολλά ορθογραφικά...αλλά και το στυλ - το προσωπικό σου στυλ γραψίματος - το όποιο διαμορφώνεται με το πέρασμα του χρόνου, που υποτίθεται πως θα είχε αναπτυχθεί αρκετά σε μια 15χρόνη, σου λείπει.
    Εμένα μου φαίνεσαι γύρω στα 10-11.
    Δεν θέλω να σε προσβάλλω με αυτά που είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mi les cemata oute 13 den eisai mi les cemata ,tespa kali tixi toulaxiston prosexe pos grafeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. από που να αρχίζεις και που να τελειώσεις,μία συμβουλή,να προσέχεις τα ορθογραφικά,δεν το λέω για εμένα αλλά για εσένα γιατί θα φας κράξιμο από μερικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομιζω να ειναι 10-11!!Πρεπει να ειναι πιο μικρη!!Οταν εγω ειμουν 10-11(δεν θελω να το πενευτω ή να το παιξω καποια)εγραφα αρκετα καλα(λιγο τα ορθογραφικα,λογικα βεβαια....)!!Συγγνωμη αν σε προσβαλαν τα λογια μου χρηση μου!!Και καλη διασκεδαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλια η παρουσιαση σου ελεγε οτι πας πεμπτη. εισαι μεγαλη ψευτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για το δικο σου καλο καλυτερα στις αναρτησεις να βαζεις και τονους και συμφονω με τα αλλα κοριτσια γραφεις σαν μικροτερη αλλα δεν ειναι και κακο να πεις την αληθεια εγω ειμαι writter και εχω πει οτι ειμαι και 12 =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοριτσια φενεται πως στην αναρτηση γραφει 11 χρονο =) δεν θελω να υπαρχουν παρεξηγισεις αλλα το κοριτσι το ειπε απο την αρχη πως ειναι 11 + οτι eleni στην Πεμπτη 11 χρονων εισαι εκτος και αν χανεις χρονια ;) ! Καλως ηρθες λοιπον πλ ωραια η αρχη σ ... χρειαζεσαι καποιες μικρες διορθώσεις στα ορθογραφικα λαθακια σου βεβαια , αλλα οκ ολοι καμια φορα στην βιασύνη μας κανουμε λαθη ! Καλη συνεχεια σου ευχομαι ! =))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;