Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν!

Γειά σας παιδιά! Συγνώμη για την μεγάλη μου απουσία απο το Blog όμως όπως σας έχω πει έχω πολλες σχολικες υποχρεώσεις. Επειδή σήμερα δεν προλαβαίνω να σας γράψω δωρεάν θα σας γράψω για διαφορα νέα εκτός stardoll. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ STARDOLL ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ! Ζητώ ταπεινά συγνώμη στην Κονίνα Χριστούγεννα:
Το ξέρατε παιδιά οτι μας μένουνε 63 μέρες για τα Χριστούγεννα?? Κι όμως είναι αλήθεια! Σε λίγο καιρό πλησιάζει μια απο τις πιο αγαπημένες γιορτές όλων! Άμα θέλετε να βλέπετε κάθε μέρα όλο τον χρόνοσε πόσο ερχονται τα Χριστούγεννα μπορείτε να μπένετε εδώ --> http://www.xmasclock.com/ Facebook:
Σας αρέσει το facebook? Και εμένα! Πρόσφατα έφτιαξα και χρησιμοποιώ! Είναι ένα πολύ ωραίο site κοινωνικοποίησης με φίλους. όμως και το facebook δυστηχως πολλές φορες μπορεί να είναι επικίνδινο. Πρωσωπική συμβουλή: Μην κάνετε add αγνώστους και να μην πατάτε ότι συνδεσμους που σας στελνουν διότι μπορεί να είναι κακόβουλο λογισμικο και να κάνει ζημιά στον υπολογιστή σας!! ;) Υ.Γ: Πως σας λένε στο facebook?? Αυτα για την ώρα!! Θα προσπαθήσω να γραφω πιο συχνά! Φιλιά, Anii <3

12 σχόλια:

  1. Αν τώρα μας βγάλαν και το fb καλό site δικτύωσης...Άσε:Ρ.Εγώ θα κάνω μόνο και μόνο επειδή έχουν όλοι μου οι κολλητοί,αλλιώς δεν με ψυχαγωγεί και ούτε μου έχει κάποια ιδιαιτερότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω θα κανω για τον ιδιο λογο αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσει !!!!! Βαλια♥

      Διαγραφή
  2. MIKRHNE THN EIKONA SOY KAPELIA !ANTE N MN POO TPT M TN MLKIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;