Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νέο HB

Γεια σας .Μόλις βγήκε καινούργιο hb .Είναι ένα παντελόνι από το μαγαζί Evil Panta ,το οποίο κάνει 18 sd .Για να δούμε και μια pic...



Πως σας φαίνεται ?Εμένα μου αρέσει αρκετά γιατί δεν είναι άλλο ένα απλό συνηθισμένο τζιν .Είναι ξεχωριστό και θα το αγόραζα .Του βάζω 4/5 =))

Ερώτηση (Γιατί δεν είδα καμιά writer να ασχοληθεί ) :Πως σας φάνηκε η MSW 2012 ?Είστε ικανοποιημένοι  με την θέση της Ελλάδας (25η ) ?Περιμένω σχόλια !!!=))

Τα λέμε
Φιλάκια ,
amaira

10 σχόλια:

  1. εισαι πουτανααα!και καριολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολίαστο -.- .Ούτε καν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου ...την επόμενη φορά βάλε και κάνα ονοματάκι από κάτω ,μην φοβάσαι ,δεν δαγκώνουμε ;P

      Διαγραφή
  2. Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος/η με την θεση της Ελλαδας!Η nikol_n μας ειχε εκπροσωπησε αξιοπρεπες και μας ειχε φτασει πιο ψυλα και απο οτι γινοταν να παμε!Η StarGianna αδιαφορουσε δεν εμπαινε δεν ειχε καλη ντολλ και σουιτα ηταν χαλια!Το κοριτσι που κερδισε ηταν ....κανονικη ντολλ οι θεσεις 2,3,4,6 ηταν πολυ καλυτερες παρα πολυ καλυτερες!Η του ρκια πατος!!!Πιο πατος και απο εμας χΔ!!!χιχιχΗ δαναη θα μας εβαζε με τοσα μπροαντς που θα εκανε 3αδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τα περισσότερο από αυτά που λες ...Αλλά ποια είναι η Δανάη ?=))

      Διαγραφή
  3. Aπο 5η (2011) - 25η (2012) χαχα χα αστειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την danae_8ea εννοω λεγοντας Δαναη!☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν καταλαβαινω γιατι η ελλαδα το 2012 σε ΟΛΟΥΣ τους διαγωνισμους που πρεπει να διαγωνιστει με αλλες χωρας[και δεν λεω μονο για το MSW αλλα και σε διαγωνισμους εκτος STARDOLL]βγαινει παντα σε χαλια θεσεις.Και νομιζω οτι ατα ατομα που μας εκπρωσωπουν[και οχι μονο για το MSW]ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ποτε.Δειτε διαφορος διαγωνισμους και πειτε.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ?

    aristi111

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε λοιπόν εγώ συμφωνώ με τα περισσότερα απ 'όσα λες =)) .

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;