Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

H μεγάλη νικήτρια!

Γειά σας!Τι κάνετε;Ελπίζω πολύ καλα...Και ναι ΤΕΛΟΣ ...γιατί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ....ακόμα πιο ωραία με την μεγάλη νικήτρια!
Και η μεγάλη νικήτρια έπειτα από την ψηφοφορία στο Poll code(συνολικοί ψήφοι 68) με διαφορά 12 ψήφους από την άλλη είναι η μία και μοναδική δωρεάν writer zouzou_10!Συγχαρητίρια!
Ένα ακόμα μεγάλο μπράβο να πούμε και στην ωραία Depy.Και οι δύο  είχατε καταβάλλει μία μεγάλη προσπάθεια για να νικήσετε...Όμως οι readers(αναγνώστες) μίλησαν!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ZOUZOU_10 NA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

 

ΧΙΛΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
blair.anto0001

9 σχόλια:

  1. Χίλια ευχαριστώ σε όλους όσους με ψήφισαν! Σήμερα μπαίνω πρώτη φορά μετά από τη Δευτέρα -είμαι από κιν-κ χάρηκα πάρα πολύ! Συγχαριτήρια στην Depy γιατί μπορώ να πω ότι η συμμετοχή της ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Hey hey! Πρώτον, συγχαρητήρια στη νικήτρια, αλλά φυσικά και σε όλες όσες συμμετείχαν, επειδή ήταν όλες υπέροχες! Δεύτερον, τι εννοείς με το <> ανώνυμε/ανώνυμη; Έχεις κάποια διαφωνία με τα αποτελέσματα; Αν ναι, για ποιο λόγο; Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι η zouzou_10 νίκησε τίμια! Αλλά κι οποιοδήποτε άλλος να νικούσε, πάλι δίκαιο θα ήταν, εφόσον δεν έγινε κάποια απάτη! Οπότε, εάν θεωρείς ότι έπρεπε να νικήσει κάποιος άλλος, είναι δική σου γνώμη, όμως τι κάνουμε; Δεν γίνεται να γίνεται πάντοτε ό,τι θέλουμε... ;)

      Διαγραφή
    2. :) Σε ευχαριστώ γλυκιά μου.. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα κατά τη διάρκεια του διαγωνμισμού και δεν ζήτησα από κανέναν να με ψηφίσει. Απλά το μόνο που ελπίζω είναι όσοι με ψήφισαν πραγματικά να τους άρεσα!

      Διαγραφή
    3. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ ο διαγωνισμός κι όλες οι συμμετοχές αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να παρω μέρος... Αλλά και πάλι συγχαρητήρια σε όλες!

      Διαγραφή
  3. ΑΖΑΠΠΠΑΡΑΑΑ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΠΑΡΒΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λισαρεσ γαμο τι πουτανα μου

    Likite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. stamatiste rr dextite auto pou egine aman pia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;