Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Αποτελέσματα Έρευνας!

Γειά σας και
καλό μήνα σε όλους!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που δώσατε στην έρευνά μου (με βοήθησε πάρα πολυ)! Παρότι είχα μόνο 8 σχόλια κατάφερα και έβγαλα συμπέρασμα! :)


  Λοιπόν, οπότι κατάλαβα όλοι έχουμε φίλους. Και κάποιοι από αυτούς μπορεί να μας κάνουν παρέα επειδή έχουν κάποιο ''υλικό'' λόγο και κάποιοι άλλοι ''πνευματικό''. Ο ''υλικός'' λόγος είναι ένας λόγος τον οποίο κάνουμε (η μας κάνουν) κάποιοι παρέα επειδή π.χ: τους δανείζουμε ''και καλά'' χρήματα :Ρ,
και ο ''πνευματικός'' λόγος είναι αυτός που έχουμε κάποιον φίλο γιατί είμαστε δεμένοι στην καρδιά (όπως είπε ένας ανώνυμος/η).
  Άρα οι φίλοι που μας έχουν φίλους για ''υλικούς'' λόγους δεν είναι πραγματικοί, ενώ αυτοί που έχουν ''πνευματικούς'' λόγους είναι αληθινοί.
Αλλά και καμιά φορά και οι φιλίες που νοιώθουμε πραγματικά δεμένοι με έναν φίλο μας σπάνε επειδή έχουμε διαφορές και ένα σωρό άλλα. ;/

Μόλις το σκέφτηκα αυτό με έφερε σε ένα αδιέξοδο.

Στα τελευταία 2 σχόλια όμως που με έφεραν στην ΛΥΣΗ της έρευνας έλεγαν:

(Κάντε κλικ στην εικόνα για να τις δειτε καλυτερα)

Άρα η απάντηση στην ερώτηση είναι:
''Ναι υπάρχει, αλλά είναι πολύ σπάνιο, δύσκολο αλλά πρέπει να έχεις βρει τον κατάλληλο φίλο.''

Συμφωνείτε;

Φιλιά,
Anii <3 (Ani4ever123)
 

7 σχόλια:

  1. pragmatika variemai tooooooooooso sto blog sas.... zZzZz
    egw ftaiw pou mpika na dw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα έκανε κατά την γνώμη σου πιο ενδιαφέρον το blog? ^^

      Διαγραφή
  2. Φιλία δεν υπάρχει πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λές αυτο? Πολλοί αυτό μου λένε αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Εγώ με τους καλύτερους μου φίλους νιώθω αυτό το δεσιμο.

      Διαγραφή
  3. ναι...σπανια! εγω ειμαι παααααρα πολυ τυχερη που γνωρισα την κολλητη μου! την λατρευω οσο τιποτα αλλο♥ ειναι το αλλο μου μισο! ή οχι, ολη μου η ζωη♥
    στο stardoll με λενε anamagbf και την κολλητη μου lusyfer !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Paidiaaa to deutero sxolio einai diko mm ^^ (happiness)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ι λαβ τζέιμς μάσλοου29 Ιουλίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

    κάποια στιγμή θα καταλάβετε οτί έστω και ένας από την παρέα σας δεν ήταν φίλος σας..5,5 ολόκληρα χρόνια νόμιζα οτί είχα μία πραγματική φίλη αλλά τελικά απέδειξε οτί ήθελε περισσότερο να έχει καινούριους φίλους παρά να κρατήσει τους παλιούς..
    Επίσης ήταν πολύ ζηλιάρα...Εγώ καθόμουν ολοήμερο επειδή οι γονείς μου δουλεύουν και είχα βρει μία φίλη από την τάξη μας...Μου έλεγε οτί είναι κακιά θέλει να γίνεται το δικό της και οτί θα προσπαθήσει να γίνει κολλητή μου .. Την ημέρα των βαθμών άργησε να φύγει(ήταν στους τελευταίους) και ήθελε αφήσω την άλλη μου φίλη για να έρθω μαζί της.. Εγώ τότε της λέω οτί η άλλη είναι μαζί μου κάθε μέρα στο ολοήμερο και μου έχει σταθεί πολύ και δν σκοπεύω να την παρατήσω..εκεί ακολούθησε καυγάς και τέτοια... Μετά από καιρό έβλεπα γραμμένο το αρχικό της σε μία παρέα χωρίς το δικό μου αν και προσπάθησα πολύ γιατί ήξερα οτί εκεί τα παιδιά είναι ξεκάθαρα και με συμπαθούν απλά άργησαν να το καταλάβουν... Οπότε μη μου λέτε για φιλία μέχρι να είστε σίγουροι..Εγώ σπάνια θα έιμαι σίγουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;