Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση.

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Νομίζω ότι είστε καλά εξάλλου χτες τα είπαμε.

Λοιπόν όπως βλέπετε και από τον τίτλο θέλω να κάνω μια πολύ σημαντική ενημέρωση που έχει ως κύριο θέμα της την εφημερίδα ή το περιοδικό που σας είχα υποσχεθεί από το Πάσχα.Το περιοδικό θα γίνει απλά χωρίς την zouzou_10 γιατί δεν συνεργάζεται διότι λέει ότι έχει πολύ δουλειά.Οπότε θα χρειαστώ να το κάνω μόνη γιαυτό μπορεί σε 2-3 μέρες να είναι έτοιμο άλλα αν θέλετε να βγει γρήγορα χρειάζομαι λίγη βοήθεια  από εσάς.
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε 3,2 ή μια από της παρακάτω κατηγορίες αναλόγως πως σας πάει.

Κατηγορίες:

1.Χρειάζονται 4 κορίτσια για διαφήμιση.
2.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση Suitas.
3.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση Club.
4.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση NCG.
5.Χρειάζεται 1 κοπέλα για συνέντευξη.
6.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση Bazar.
7.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση άλμπουμ.
8.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση σκηνικού.
9.Χρειάζονται 5 κορίτσια για διαφήμιση Desing.
Ενώ τα άλλα είναι στο χέρι μου.
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε 3,2 ή μόνο 1 κατηγορία από αυτές.Για απλή διαφήμιση  διαφήμιση Suitas και συνέντευξη πρέπει να είστε πάνω από το 20 επίπεδο.Αυτό ισχύει και για διαφήμιση αν τρέχετε αυτόν τον μήνα για NCG.Για διαφήμιση Club το Club  σας πρέπει να έχει πάνω από 30 μέλη ενώ για διαφήμιση Bazar πρέπει να είστε Superstar ή Διαμάντι και να πουλάτε και με Stardollars και με Starcoins.
Για να πάρετε μέρος στην εφημερίδα πρέπει να γράψετε στα σχόλια:
Επιλέγω 1,2 και 3 κατηγορία.Είμαι πάνω από το 20 επίπεδο και έχω πάνω από 30 μέλη στο Club μου.
Αν τώρα κάποιος από εσάς διαλέξει 3 κατηγορίες ή 2 ή απλά 1 και μέσα σε αυτές υπάρχει το  NCG πρέπει να γράψετε επίσης πότε τρέχετε.
Υ.Γ:Μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα της Medoll σας και το ξαναλέω γιατί μερικοί δεν το καταλαβαίνουν διαλέγουμε μέχρι 3 κατηγορίες.Στολίστε της Suites και ντύστε της κούκλες όμορφα και κομψά γράψτε μια παρουσίαση που να γράφει όμορφα λόγια και να είναι περιποιημένη όπως το άλμπουμ και το σκηνικό σας.Επίσης αν διαλέξετε διαφήμιση σκηνικού μπορείτε να διαλέξετε μόνο 3 σκηνικά οπότε μην ξεχάσετε να γράψετε τα ονόματα τους στα σχόλια και το πιο σημαντικό κρατήστε το Guestbook,το Club και οπουδήποτε μπορούν να σας γράφουν σχόλια ανοιχτά απαντήστε πάντα όμορφα και ωραία για να αφήστε εντύπωση και κάνετε ενδιαφέρον διαγωνισμούς και θέματα στο Club σας.
Άντε να βγαίνω και εγώ σιγά σιγά γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Αυτά από εμένα,
Πολλά Φιλάκια
enxhi-aliaj
χχχχχ
:)♥



 
  



39 σχόλια:

  1. enxhi ... ego h thewnilove111 kai h zouzou_10 exoume ftiaksei sxedon oles tis selides tou periodikou exoume parei sinenteuksi kai exoume ftiaksi arthra :) imaste etimes gia tin sinarmologish to periodiko einai etimo ... h zouzou_10 den se enimerose? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη άλλα εγώ το έχω υποσχεθεί στα παιδιά και η εφημερίδα θα είναι έτοιμη σε λίγες μέρες τα θέματα όλα είναι έτοιμα μέχρι και το δώρο έκπληξη οπότε πρέπει να κρατήσετε τα αρχεία σας για τον επόμενο μήνα γιατί αυτήν την φορά θα δημοσιευθεί η δική μου εφημερίδα.Η zouzou_10 δεν με ενημέρωσε εγώ διάβασα το άρθρο και της είπα και κανονικά έπρεπε να τελειώσουμε την εφημερίδα μαζί γιατί μαζί το ξεκινήσαμε άλλα τώρα αφού αυτή δεν θέλει και τεμπελιάζει το κάνω μόνη μου γιατί πάνω σε εμένα βασίζονταν όλα.

      Διαγραφή
    2. katarxas pos tolmas na les pos tempeliazei!? exeis skeftei pos mporei na exei doulies ? ego kai ekini ta exoume ola etima kai tha dimosieusoume ta panta an esu thes na dimosieuseis tin efimeridoula sou kanto ... den katalaba gt emis prepei na to kanoume ton alo mina? gia auto ligo na prosexeis pos milas kai na rotas prin grapseis! exoume apo to eksofilo mexri ta credits etima ....

      Διαγραφή
    3. Πω ρε παιδί μου.. όταν μιλάω με γράφουν όλοι εμένα! Είπα ότι θα το έκανα το Πάσχα αλλά έκατσα και διάβασα και τώρα δεν μπορώ να χαρώ ένα καλοκαίρι! Ωραία το λες.. τεμπελιάζω, δε συνεργάζομαι.. Συγχαριτήρια!

      Διαγραφή
  2. Θελω να ειμαι για την συνεντευξη ειμαι η stefi.cool επιπεδο 47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο σταρδολλ ειμαι η supersmile17 και θελω για τοο club..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με λενε pop123diamond level 50 και ... οτι σε βολευει αγαπη μου!♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Οκ εξάλλου το έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο.

      Διαγραφή
  6. γεια με λενε Δημητρα και στο stardoll με λενε starleila53 ειμαι επιπεδο 30 και επιλεγω κατηγορια 1,2 το gmail μου ειναι xlapatsas45@gmail.com μη σχολιασετε για το gmail το ονομα του gmail το βρηκε ο αδελφος μου...;p αν μπορω να μπω στο περιοδικο να μου στειλεις mail να ξερεις οτι τσεκαρω το inbox μου καθε μερα οποτε οποτε και να στειλεις θα το δω.ευχαριστω πολλυ και σορρυ για το μεγαλο σχολιο ου ισως να μην διαβασες πολυ γιατι βαριεσαι.. :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ θα το φροντίσω εγώ δεν πειράζει για το G-mail σου έχω δει και πιο παράξενα και να ξέρεις ότι διαβάζω όλα τα σχόλια χωρίς εξαιρέσεις.Θα ενημερωθείς μόλις μαζευτούν πολλές συμμετοχές.:*♥

      Διαγραφή
  7. Γεια σας με λενε Κατερινα και στο stardoll με λενε katsaroufun ειμαι επιπεδο 33 και επιλεγω κατηγορια 5!το e-mail μου λυπαμε πολυ αλλα ειναι ρωσικο χδ!^^και ειναι το katsarou@yandex.ru σε παρακαλω θελω να γινω δημοσιογραφος οταν μεγαλωσω και ειναι μια τεραστια ευκαιρια για μενα! :] φιλακια!και ελπιζω να με βαλεις στο περιοδικο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ μόλις μαζευτούν αρκετές συμμετοχές θα ενημερωθείς και εσύ από το E-mail σου.Φιλάκια και σε εσένα :)♥

      Διαγραφή
  8. θέλω να είμαι για συντευξη και κλαμπ!Eimai i theano3 epipedo 55!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. a kai to email mou einai www.theano58@gmail.com

      Διαγραφή
    2. Οκ μόλις μαζευτούν αρκετές συμμετοχές θα ενημερωθείς και εσύ.

      Διαγραφή
  9. με λενε antodivanawild ,ειμαι επιπεδο 45 και διαλεγω την συνεντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ θα ενημερωθείς σύντομα άλλα επειδή πολλά άτομα διάλεξαν συνέντευξη θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζί μου σύντομα.

      Διαγραφή
  10. Με λένε agnilive, είμαι στο 64 επίπεδο και θελω να διαλέξω την διαφήμιση με το club (το 3) και έχω πάνω από 1000 μέλη στο club μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ μόλις μαζευτούν αρκετές συμμετοχές θα ενημερωθείς όπως όλοι.

      Διαγραφή
  11. γεια σας ειμαι η angelapartylike level 52 κι επιλεγω συνεντευξη σε παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ονομα μου στο stardoll ειναι lovegoldvannesa δεν εχω προβλημα για κανενα απο αυτα τα παντα μπορω να κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραία το έκφρασες! Δε συνεργάζομαι! Κανείς δεν είπε ότι θα το κάναμε μαζί! Εσύ το είχες αποφασίσει! :/ Πφφ.. Ο καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς η 2 θα κάναμε βίντεο άλλα γιατί δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία είπα να το κάνουμε εφημερίδα εσύ τώρα γιατί δεν είχες χρόνο το φόρτωσες όλο σε εμένα και αυτό σημαίνει ότι δεν συνεργάστικες και αυτό δεν είναι καθόλου ευγενικό διότι με παράτησες και πήγες με μια άλλη κοπέλα για να κάνετε μαζί ένα περιοδικό.Εγώ θα συνεχίσω να κάνω το περιοδικό μου εσύ κάνε το δικό σου θέμα σου λοιπόν αυτό άλλα εγώ θα πάρω την γνώμη των παιδιών οκ?

      Διαγραφή
  14. γεια σας στο σταρδολλ με λενε prettylina5 και επιλεγω την κατηγορια 3(εχω πανω απο 30 μελη)...αν με βαλεις στο περιοδικο πλζζ πες το μου στο γβ μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου και παλι,ειμαι η Κατερινα που διαλεξε συνεντευξη!Να σε ρωτησω κατι γλυκια μου;Ποτε θα ειναι ετοιμο το περιοδικο;κι ποτε θα μας ενημερωσεις ολους μας;Το ξερω ο,τι πρεπει να παρουν κι αλλοι μερος αλλα εχω απιστευτη αγωνια...*0*♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω κανονίσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία άλλα σε κάτι μέρες πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο για΄τι έχει πάρα πολλά θέματα και δεν μπορώ να τα κάνω όλα.

      Διαγραφή
  16. Mporo na voifiso? fa ifela gia tin diafimisi! Me Lene Cooldiva_123 sto stardoll! LEVEL 33!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. λεγομαι iroulaki και θα ήθελα να διαφιμίσω club ή οτιδήπωτε...δεν εχω προβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια στο stardoll λεγομαι Legeorgia και θα ηθελα συνεντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. onoma karate1do1 a h8ela diafimisi shsouitas parakalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. λεγομαι patty-layra (46 level)και θα ηθελα για διαφημηση σουιτασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;