Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Αυτό παρατράβηξε...!

Αγαπητοί αναγνώστες και writters!..., (κυρίως writters!)

Με μεγάλη λύπη παρακολουθώ το blog και βλέπω ότι τα πράγματα είναι απαίσια! Μόλις διάβασα την τελευταία ανάρτηση της EllieSmile Stardoll ότι φεύγει απογοητεύτηκα ...όμως είχε ένα δίκιο!

Τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου από τότε που η koninalove1 σταμάτησε ''μυστηριωδός'' να μπαίνει stardoll (koninalove1 δεν σε κατηγορώ αν αυτή την στιγμή διαβάζεις αυτην την ανάρτηση, καταλαβαινω). Είναι σαν να έφυγε κάποιος από το 'σπίτι του και γίνετε ερείπια! Όπως το Blog!Πριν ένα χρόνο είχαμε πιο πολλούς αναγνώστες, μα τωρα όχι, και το chat πλεον δεν έχει ζωή!

Το Blog χρειάζετε μια αναβάθμιση! Αλλά αυτό δεν γίνεται χωρίς τον ιδιοκτήτη του! Άμα κάποιος βρει την koninalove1, να της πει ότι πρέπει επιγώντος να δει το blog! Εφόσον κάποιες writters δεν μπορουν και δεν έχουν τον χρόνο να γραφουν ας έρθουν κάποιες άλλες! Πραγματικά! Ξέρετε πόσες θέλουνε να γίνουν writters εδωπέρα εφόσον το ίδιο το stardoll δεν τις αφηνει να γινουν starbloggers?

Και όπως είπε η EllieSmile Stardoll: '' Είμαι ήδη 1,5 χρόνο writer και έχω αλλάξει από τα Designs και τα μυστικά σε Δωρεάν ένα θέμα που δε μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί δεν έχει κάτι το ξεχωριστό! Όλα τα blogs και όλα τα άτομα τα βρίσκουν από το How to get Free stardoll items επομένως κανείς δεν περιμένει εμένα και την Άννη να τα μεταφέρουμε. Το παλιό μου θέμα ήταν τέλειο γιατί έγραφα διάφορα Tips, πράγμα που με ευχαριστούσε γιατί είχα ασχοληθεί πάρα πολύ!''
Και εγώ θέλω να αλλάξω θέμα! Βαρεθηκα τα δωρεάν! Εγώ θα ήθελα κάτι πιο ελέυθερο, εδώ και μήνες ήθελα το Θέμα: ''Νέα εκτός stardoll'' (δεν νομιζω οτι υπαρχει στις θεσεις των writter σ' αυτο το Blog, το σκεφτηκα εγω) αλλά δεν είναι σωστο να κάνω κάτι χωρίς την άδεια κάποιου!

Για να μην σας κουράζω... Έχω δίκιο;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ Koninalove1! Την είδε κανεις; Της μιλησε;;

Με εκτίμιση,
Anii (Ani4ever123)

35 σχόλια:

  1. ειδα την konialove1 ειχε να μπει πριν 2 μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ξερω,το γραφει κατω απο το προφιλ της...αλλά μήπως της μίλησες;

      Διαγραφή
  2. και εγω την ειχα δει!αλλα μολις μπηκα εκεινη βγηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν κανει κατι η ιδιοκτητρια,καντε κατι μονες σας.Θα ηθελα να σας βοηθησω αλλα δεν ξερω τι να κανω. Με λενε antodivinawild.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι όμως πως το Blog δεν μας ανηκει και δεν μπορουμε να ''προσλαμβανουμε'' νέες writters (διοτι μπορει να το κανει αυτο μονο Η Κωσταντινα), και δεν μπορουμε να αλλαξουμε θεματα των αλλωνων με το ''έτσι θελω'' γιατι δεν θα ηταν σωστο. Αλλά εχεις και ενα δικιο.

      Διαγραφή
    2. γνωριζει κανενας απο εσας την ιδιοκτητρια;Να της πειτε οτι πρεπει να μπει επειγωντως.
      Τι το θελει το blog;αφου δεν μπαινει!

      Διαγραφή
  4. Και εγώ αυτό σκέφτομαι! Αν την βρούμε, θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα κι αν το θέλει κι εκείνη μπορώ να μείνω & το blog να γίνει καλύτερο από πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. thelo polu na gino writer se auto to blog ... exo ginei writer se ola ta alla (me ligoterous anagnostes) omos den mporo me tpt na bro tin koninalove1 mesa kai na tis miliso :( zouzou_10 re su an tin petixeis pes tis ligo plz! ;'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαρούμε πολύ εμεις και οι αλλες writters να σε εχουμε στην ομαδα μας, αλλα δυστηχως οπως αναφερω στο αρθρο η Κωσταντίνα δεν έχει μιλήσει σε κανέναν (δημόσια) για τουλάχιστον 4 μηνες (και βαλε)

      Διαγραφή
    2. Θεώνη μου, σε θέλουμε πολύ στην ομάδα μας γιατί μας είσαι και πολύ χρήσιμη εδώ & είσαι και τέλεια σαν άνθρωπος οπότε θα συνεργαζόμαστε όλοι ευκολότερα. Μακάρι να μπει η Κωνσταντινα και να μας μιλήσει, για να την ενημερώσουμε!

      Διαγραφή
    3. Θεώνη μου, σε θέλουμε πολύ στην ομάδα μας γιατί μας είσαι και πολύ χρήσιμη εδώ & είσαι και τέλεια σαν άνθρωπος οπότε θα συνεργαζόμαστε όλοι ευκολότερα. Μακάρι να μπει η Κωνσταντινα και να μας μιλήσει, για να την ενημερώσουμε!

      Διαγραφή
  6. auto den einai alh9eia...den antloun ola ta blog plhrofories apo to how to get free stardoll items exo ola ta europaika kai ta amerikanika proxies k caxno monh m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το γνωρίζω αυτό, απλά είναι δύσκολο για τα άλλα παιδιά να φτιάξουν proxies! Εννοώ κυρίως η πλειονότητα! :]

      Διαγραφή
  7. Γεια σας , καταρχην να πω οτι κανετε εκπληκτικη δουλεια , πιστευω πως η σκεψη για θεματα εκτος σταρντολλ δεν θα αφορουσαν πολλους διοτι το blog ειναι για το stardoll.Ομως συμφωνω απολειτα , θα ηταν πολυ καλη ιδεα να βαλετε περισσοτερα για το stardoll και λιγοτερα απο τα δωρεαν.Θα προτειμουσα ιδεες ντυσιματος,μακιγιαζ...κατι τετοιο.Το εχω αναγκη και θα μ'αρεσε πολυ.Δεν ξερω ...αλλα ισως θα αρεσει και σε αλλα κοριτσια αυτο...
    -ευχαριστω για το χρονο σας =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πιστευω πως τωρα ειδικα δεν θα θελησει να μπει... και αν βλεπει ολα οσα εχουν γραφτει λογικο ειναι οτι αν ειναι ετσι η κατασταση να μη θελει να εχει καμοια σχεση πια... :/ θα μπορουσε να κρατησει πολυ ακομα το ψαξιμο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα εγω βασικα νομίζω οτι τον τελευταιο καιρο που έχει ''χαθεί'' μπορεί να ήταν απασχολημένη με τις εξετάσεις του σχολείου και τώρα να είναι διακοπες.

      Διαγραφή
  9. Και εγώ θα ήθελα να γίνω writer αλλά αφού δεν μπαίνει η Κωσταντίνα αποκλείεται να γίνει αυτό ποτέ. ☻☻☻ Βέβαια λυπάμαι και τις writer που έφυγαν, την κατάσταση του blog και τις writer που γράφουν για κάτι που δεν θέλουν. ☻☻☻ Θα ήθελα να βοηθήσω αν μπορώ στο stardoll με λενε athinagkrinioti.♥♥♥ Επίσης θα ήθελα πολύ να γίνω writer αυτού του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοριτσια, αφου δεν μπαινει η Κωνσταντινα, προφανως παρατησε το σταρντολλ ή δεν εχει χρονο... Γιατι δεν κανετε ενα δικο σας μπλογκ;; Ειναι μια καλη ιδεα! Σκεφτειτε την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ λέω πως αφού την konina δεν την νοιάζει καθόλου πλέον το blog (Γιατί αν την ενδιέφερε έστω και το καλοκαίρι που όλοι έχουμε ελεύθερο χρόνο θα έμπαινε τουλάχιστον για μια φορά) να φτιάξετε ένα καινούργιο blog που θα έχει ακριβώς το ίδιο όνομα και να αλλάξετε το πρότυπο, να προσθέσετε writters και με λίγα λόγια να κάνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σε αυτό (λόγω του οτι η koninalove1 είναι ο διαχειριστής και μόνο αυτή μπορεί να κάνει τέτοιες αλλαγές εδώ). Νομίζω πως αν κάποτε στο μακρινό μέλλον ξαναμπεί η Κων/να στο blog αυτό και δει ότι μεταφέρθηκε όχι μόνο θα χαρεί αλλά θα σας ευγνωμονεί κιόλας που κρατήσατε το blog ζωντανό. Ελάτε κορίτσια η ιδέα μου πιστεύω είναι πολύ καλή και αν πραγματικά σας νοιάζει αυτό το blog θα την εφαρμόσετε. Πιστεύω πως όλοι θα χαρούν με το νέο blog♥ Φιλάκιαα, Νιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!Ωραια ιδεα...αλλα αυτο δεν θα ειναι "προδοσία"?

      Διαγραφή
    2. Ma gt n ein prdsia? +fwnw pl m tn proto anonimo telia idea i knoninaaana to exei grameno t blog

      Διαγραφή
    3. Καλή ιδέα... αλλά ΜΟΝΟ αν ειχε δηλωσει οτι φευγει απο το stardoll (και γενικα το Blog) θα ηταν σωστο να κανουμε ενα δικο μας...

      Διαγραφή
  12. Λοιπον βρηκα την koninalove1 και της εστειλα μυνημα.Παντως εχει να μπει 1 βδομαδα stardoll.Πιστευω πως ειναι διακοπες η εχει καποια σημαντικη δουλεια....δεν ξερω παντως οντως εχετε δικιο ολοι σας δεν ειναι σωστο να παραταει το blog της τα καλα καθουμενα χωρις να εχει ειδοποιησει καποιον(δε σε κατηγορω koninalove1 αμα το διαβαζεις αυτο).Παντως την κουκλα μου την λενε JaneBlack1(δεν το λεω για διαφημηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδια σκεφτητε και την μικρη περιπτωση να της εκεψαν τον λογαριασμο,δεν ξερω μου φενεται λιγο ανοητο αλλα μπηκα στην σουιτα της και μου φανηκε....καπως!!ειχε τα μαλλια που ειναι πιασμενα πανω ενα κομματι απο αυτην την ετοιμη σκια,τα χειλη τα θυμωμενα....δεν ξερω απλα μου φαινεται λιγο περιεργο...που ειναι η μοδατη koninalove1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι.. μια μικρη περίπτωση ίσως είναι και αυτή! Αλλα άμα της είχανε κλεψει τον λογαριασμό, δεν θα έλεγε κάτι στο blog για να το ξέρουνε όλοι;

      Διαγραφή
    2. για αυτο λεω πως ειναι λιγο ανοητη περιπτωση.....αλλα απο την αλλη μπορει να εχει να μπει ετσι και αλλιως πολλη καιρο και να μην το εχει αντηλιφθει!!

      Διαγραφή
  14. Κοριτσια πιστευω πως σπαταλαμε υπερβολικο χρονο στο θεμα.... ολες την ψαχνουν και παραπονιουνται γτ απλα δν συνεχιζετε την απιστευτη σας δουλεια το μπλοκ σας ειναι καταπληκτικο και μπορειτε να τα βγαλετε περα χωρις την Κωσταντινα και οταν απαντησει ή σας δωσει καποια πληροφορια τοτε ξανασχολιθειτε . Μην σας καθηστερει εκεινη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι δεν φτιαχνετε ενα δικο σας blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδια το blog ειναι της κωνσταντινας και αν δεν την ενδιαφερει ας το πει ετσι ωστε οι writers να ξερουν τι να κανουν. Ειναι αδικο να ασχολουνται μονο αυτοι για το ΔΙΚΟ ΤΗΣ blog. Αυτη τα εχει παρατησει ολα και ερνω μπαινει για λιγο καπου καπου δεν εχει αφησει ουτε ενα μηνυμα στο μπλογκ της εστω ενα αντιο! Προφανως θα εχει βαρεθει το μπλογκ και αγηνει τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Συγνωμη αν ειαμι σκληρη ομως αυτο το μπλογκ μου αρεσε πολυ και το βλεπω να καταστρεφεται εξαιτιας της ανευθυνοτητας καποιων! Κανονικα κοριτσια μου πρεπει να φτιαξετε ενα δικο σας μπλογκ οπου θα μπορειτε να προσκαλεσετε οσους writers θελετε και οσα θεματα θελετε. Γιατι εδω ουσιαστικα ειστε παγιδευμενες στους πρωην τιτλους σας που δεν σας αρεσουν κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ Η ΚΩΝΙΝΑ..8Α ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;