Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Νέοι Όροφοι+Λίγα λόγια...!!!

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε καλά.
Εγώ είμαι μια χαρά άλλα πρώτα θα πρέπει να καθαρίσω μερικά θέματα.
1.Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στην zouzou_10 και να της πω ότι το παραδέχομαι ότι το παράκανα λίγο...εντάξει...πολύ.Ίσως δεν κατάλαβα τι ήθελε να μου πει εξάλλου άνθρωποι είμαστε λάθει κάνουμε...σωστά?Εκτός από αυτό ήθελα να της ζητήσω και πάλι συγνώμη αν την πλήγωσα με κάποια κουβέντα που της είπα.
2.Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και στην ThewniLove111 αν την έχει πειράξει κάτι που της είπα.Βασικά της ζήτησα συγνώμη και προσωπικά θα το έκανα αυτό και με την zouzou_10 άλλα δεν την έχω δει μέσα οπότε της το λέω από εδώ νομίζω πως το ίδιο κάνει.
3.Θα ήθελα να σας ζητήσω και εσάς συγνώμη μπορεί κάποια στιγμή να σας έχω πληγώσει ή έχω πει άσχημα λόγια για εσάς μπροστά σας ή και πίσω από την πλάτη σας.
Αφού είπα αυτά που έπρεπε να πω θα ξανά ζητήσω και άλλη μια φορά συγνώμη.
Τώρα πριν ξεκινήσω να γράφω το θέμα μου θα ήθελα να σας ζητήσω μια μικρή βοήθεια.Λοιπόν θα μπορούσε κάποιος  να με βοηθήσει λέγοντας ή δείχνοντας μου πως να κάνω μια όμορφη παρουσίαση σαν και τις παρακάτω.


Όχι ολόιδια άλλα στο περίπου.Δηλαδή θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω εκείνο που λέει You Only Love Once ή και αυτό που γράφεις κάτι από μέσα και μπορείς να το πας πάνω κάτω.
Τώρα όμως πάμε στο θέμα μας.

"Νέοι Όροφοι"

Οι "Νέοι Όροφοι" ή και τα "Νέα Μαγαζιά" είναι τα εξής:Louboutin Tribute και Pet-a-Porter Safari.
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες που σίγουρα θα σας έχουν έρθει στα μηνύματα.


Εμένα μου αρέσουν πολύ τα νέα μαγαζιά ιδιαίτερα το μαγαζί Louboutin Tribute απλά όλα τα παπούτσια είναι μόνο με Stardollars άλλα και τα ζώα από τον "Νέο Όροφο"του μαγαζιού Pet-a-Porter Safari είναι με Stardollars και τώρα βρίσκομαι σε μια πολύ δύσκολή θέση για Stardollars παρόλο που θέλω να πάρω κάτι.

Αυτά από εμένα.
Πολλά Φιλάκια.
enxhi-aliaj
χχχχχ
:)♥

Περιμένω σχόλια από εσάς.
Τα λέμε σύντομα.
:*♥
(Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που οι φωτογραφίες είναι λίγο μικρές της μεγάλωσα όσο μπορούσα άλλα ήθελα η εικόνα να μου βγει ολόκληρη)








12 σχόλια:

  1. ena paidi eksipno , omorfo , gluko, kalosinato ftiaxnei oles autes tis panemorfes parousiaseis! ton lene __charly__ ! exei ena blog (psakse sto google stardoll presentation) pou ftiaxnei nees parousiaseis ! einai panemorfes kai talantouxes alla se parakalo min antigrapseis tin dikh mou mou tin ekane prosopika etsi opos akribos tin ithela giati einai filos mou... kai kati akoma giati ta gramata tis parousiashs mou bgenoun arial? esu to exeis rithmisei etsi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Η παρουσίασή σου μου αρέσει πολύ απλά θα την ήθελα λίγο πιο με ανοιχτά χρώματα οπότε μην ανησυχείς γιατί δεν πρόκειται να την αντιγράψω.Βασικά ούτε την δικιά σου ούτε κανενός.Και σχετικά με τα γράμματα δεν ξέρω γιατί βγαίνουν έτσι...

      Διαγραφή
    2. ThewniLove111,αφου ο charly ειναι απο αλλη χωρα πως γινεται και να τον ξερεις και να ειναι φιλος σου;-ξερω και εγω το blog επειδη παλια δανειζομουν παρουσιασεις-.τελωςπαντων αυτο δεν ειναι σαν απειλη και να ξερεις πως απλα ηθελα να κανω μια ερωτηση και σε θαυμαζω οπως και τις αλλες starbloggers

      Διαγραφή
  2. Εγω ξερω πως να κανεις τετοιες παρουσιασεις!Πρωτα πρεπει να πας εκει που ζωγραφιζεις και να ρυθμησεις γραμματα!και χρωματα,στυλ,φωτισμο..και αλλα!μετα οταν τελειωσεις την πρεσσ σου κανεις αντιγραφη επικολληση και το κολλας στο σδ σσ!^^ελπιζω να σου εδωσα της πληροφοριες που χρειαζοσουνα γτ μονο αυτο ηξερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ αν σου είναι εύκολο σε παρακαλώ δώσε μου το όνομα σου στο Stardoll για να μου λύσεις κάποιες απορίες που έχω σχετικά με αυτό.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Όπως το βλέπεις δεν διαφημίζομαι μόνο βοήθεια ζήτησα για κάτι που είχα ανάγκη...

      Διαγραφή
  4. Μπορείς να βρεις πάρα πολλές παρουσίασεις στο blog του charly__6__

    Το λινκ είναι στο τέλος της παρουσίασής μου! :]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείς να βρεις πάρα πολλές παρουσίασεις στο blog του charly__6__

    Το λινκ είναι στο τέλος της παρουσίασής μου! :]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου,ειμαι αυτη που εγραψε "πηγενεις εκει που ζωγραφιζεις και ρυθμιζεις στυλ,μεγεθος,φωτισμο και αλλα,ελπιζω να σε βοηθησα γιατι μονο αυτο ξερω"και μου ζητησες εσυ το ονομα μου το σδ!ε!λοιπον το ονομα μου στο σδ ειναι katsaroufun και κανε με αντ να σου εξηγησω!=]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;