Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Q&A

Γεια σας! Λοιπόν επειδή εγω και η φίλη μου Θεώνη (ThewniLove111)  ετοιμάζουμε ένα περιοδικό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! :)

Θέλω να μας αφήσετε στα σχόλια κάποιες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε κι εμείς να σας τις απαντήσουμε! :) Σας ευχαριστούμεε! ♥





11 σχόλια:

  1. Εγω δεν πολυ καταλαβα!αλλα θα σας πω μια απορια μου...εγω εχω ενα σορτς που ειναι ασπρο και μια μπλουζιτσα που ειναι πρασινη με καρδουλες:μπλε,κοκκινες και πορτοκαλι εγω πιστευω ο'τι δεν ταιριαζει καθολου ...αλλα η μεγαλη μμ αδερφη πυστευει οτι ετσι ειμαι κουκλαρα!τη θα γινει πια;σας παρακαλω βοηθηστε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sto stardoll pos se lene?
      anyway i apantisi sou tha einai sto periodika! ♥
      (ftiaxnoume ena periodiko kai theloume na kanoume ena Q&A dld esis na rotate kapoia pragmata kai emis tha ta apantame :) den to exeis dei pote se kapoio periodiko?

      Διαγραφή
  2. Einai klammeni idea apo tin liakigataki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pos tolmas na mas apokalis antigrafis ! ola ta periodika exoun q&a den iparxei kamia klemenh idea! kai kses gt gt den to skeftike auth! oi dimiourgoi ton periodikon to skeftikan ! AN EINAI DINATON POIA

      Διαγραφή
  3. μπορειτε να γραψετε για την ζωη μιας non-superstar mias superstar kai mias royalty εγω στο σταρδολλ ειμαι η stefi.cool kai eimai non-superstar σκεφτηκα στην ζωη του νον-σουπερσταρ να με ρωτησετε εμενα για την ζωη μ στο σταρδολλ οπως και τον αλλων νον-σσ (πιστευω πως αυτα που αν με ρωτησετε για την ζωη του νον-σσ να ταιριαζουν για ολους αν καταρχας ρωτησετε εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tha grapso gia tin zoh olon auton pou eipes1 ♥ epikinonise mazi mas gia na mas pis tin gnomi souuu

      Διαγραφή
  4. Ναιι συμφωνω και εγω!αα και ThewniLove111 (ειμαι αυτη που εγραψε πρωτη)σε παρακαλω το e-mail μου ειναι το katsarou@yandex.ru στειλε μου ιδοποιητικο mail για να με ενημερωσεις (μην παρεξενευτεις ειναι ρωσικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδιαεχω μια ερωτηση εκτος stardoll....μπορειτε να απαντησετε?με λενε στο stardoll,pop123diamond

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ εδώ και πολύ καιρό μπαίνω εδώ 3έρεις για να βλέπω δωρεαν πραγματα και τετοια αλλά δν είναι αυτό το 8έμα μου....λοιπόν; Μια μέρα στο stardοll είχα μπει και είχα 34 stardollars και την άλλη μέρα που μπήκα είχα 2 αλλά δν είχα δώσει που8ενά τον κωδικό μου γτ μ έγινε αυτό???

    Μαρίνα............Καλο Καλοκαιρι παρακαλω απαντηστεεεε

    στο σταρντολλ με λένε brighellaBella πλιζ κάνε με φίληη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σόρρυ για την ενόχληση!Εγώ φτιάχνω εφημερίδα που την συνεχίζω εδώ και 4 χρόνια.Επίσης κάθε μήνα βγαίνει και το περιοδικό μου.Αν θυμάμαι καλά που τσέκαρα χτες το Guest Port(για τους αναγνώστες) η εφημερίδα έφτασε τους 500.000.000.Πραγματικά,το περιοδικό είναι βέβαια 4 μηνών αλλά έχει και αυτό 200.000 αναγνώστες.Εννοώ ότι τόσοι ειναι οι αναγνώστες του καθενός κάθε φορά που διαβάζουν το καινουργιο.Μιλώντας φυσικά είναι online και παράλληλα προβάλει την εφημερίδα και το περιοδικό ενώ είναι ολόκληρο blog με εκατομμύριους αναγνώστες και επισκέπτες,με πολλούς writers και διαφημιστές αλλά όλα αυτά επειδή είχαμε υπομονή και είμαστε ενεργοί πάντοτε.Είμαστε πολλά άτομα,έχουμε ένα απολύτως συνεργάσιμο και τελειοποιημένο Blog/Website και πριν ακόμα φτιαχτεί ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.Συνεχίζουμε να διατηρούμε δημιουργικό το ελληνικό μέρος μας.
    Υ.Γ.Η εφημερίδα,το περιοδικό και το Blog/Site αφορούν το Stardoll μόνο.
    Φιλιά στις ομορφιές του Stardoll:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;