Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Φεύγω.

Γεια σας τι κάνετε ,ελπίζω καλά.
Ήθελα να σας πω ότι αποχωρώ από το μπλογκ επειδή έχω πάρα πολλά μαθήματα και γράφουμε καθημερινά  διαγωνίσματα . Το καλοκαίρι ελπίζω να είμαι πάλι μαζί σας .

Φιλιάάάάά....
~Aggy~


8 σχόλια:

  1. FYGETE OLOI OI WRITERS KAI ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΝΙΝΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑ8ΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΠΙΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΗΣ BLG ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΙΝΟ ΣΤΟΥΣ WRITERS ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
    ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Η ΚΟΝΙΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΟΛΗΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΕ΅ΟΙ ΡΑΙΤΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣΣ!!

      Διαγραφή
    2. EXETE DIKIO PAIDIA!! NA FUGOUN OLES OI WRITERS KAI NA KATSEI MONH THS NA ASXOLITHEI ME TO BLOG THS

      Διαγραφή
    3. σωστοοοος και εγω συμφωνω

      Διαγραφή
    4. Και να φύγουν σιγά μην κάτσει να γράψει ρε παιδιά! Απλά το blog θα παρακμάσει, κι ύστερα θα διαλυθεί και απλώς θα είναι άλλο ένα blog που έκλεισε... Οπότε μην κάτσετε να σκάσετε, δεν έχει νόημα! Όσο για την Κονίνα, είναι απαράδεκτη που δε γράφει ΠΟΤΕ, αλλά ξέρετε τι κάνει στη real life; Ίσως να προσπαθεί να μελετήσει και να μην έχει χρόνο για blogging.. Τέλος πάντων, καληνύχτα και.. φιλικά... Get A Life! ;)

      Διαγραφή
    5. στα απλα κοριτσια που εχουν σταρδολλ δεν δινουν σημασια δωστε λιγη σημεσια και σε μας καντε μας δωρα σταρδοολαρσσσ μονο τισ γνοστεσ σας ψηφιζετε και αυτες που ειναι στην ομαδα σας ςςςςςςς ελεοσσσσσσσσσσσσ

      Διαγραφή
  2. Κάντε κανένα άρθρο!Και διαφωνώ απολύτως με όλους σας!Η κονίνα όταν επέστρεψε στο blog είχε πει οτι χρειάζεται καινούριους writers και δεν θα ασχοληθεί και πολύ νομίζω και καθόλου με το μπλογκ!Μην την κατηγορείτο αδίκως!Για δείτε προηγούμενα άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποτε το μπλογκ ηταν τοσο διασημο τρ δν παταει κανενας χαιρεσε σκατο κονινα ?
    το μπλογκ εγινε χαλια σαν την μαπα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;