Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Troian Bellisario

Γεια σας!
Μία νέα Superstar κούκλα βγήκε στο Stardoll! Την λένε Troian Bellisario και είναι μια αμερικανίδα ηθοιποιός! Αυτό είναι το γραφικό της στο stardoll:


Μερικά πράγματα για αυτή:

Η Troian Avery Bellisario γεννήθηκε 28 Οκτωβρίου 1985 είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός. Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Spencer Hastings στη σειρά ABC Family στο Pretty Little Liars.
H Troin έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία 1988 Last Rites από την ηλικία των 3. Από το  1990 - 2007, φιλοξενούμενος στο Quantum Leap, Tequila and Bonetti, JAG, First Monday and NCIS, τηλεοπτική σειρά που παράγεται από τον πατέρα της, Donald Bellisario . Το 1998, συμπρωταγωνιστούσε με Mary-Kate και Ashley Olsen στην ταινία Billboard Dad. Ξεκινώντας το 2006, Μπελισάριο άρχισαν να εμφανίζονται σε μια σειρά από ανεξάρτητες ταινίες μικρού μήκους, δηλαδή Unspoken , Archer House και Intersect. Τον Νοέμβριο του 2009, η Bellusario έπαιξε ως Spencer Hastings στην τηλεοπτική Pretty Little Liars που βασίζεται στη σειρά βιβλίων με το ίδιο όνομα με την Sara Shepard.

Μερικές φωτογραφίες:





Σας αρέσει;

Φιλάκια πολλά,

 FashionPennyFun
(Νέο Banner)
 

5 σχόλια:

  1. 1 com!!:D
    a) teleio banner! to latrevw!!
    b) kapou tin exw 3anadei afth! kalh einai:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi! Μπορώ να πω κάτι άσχετο με αυτό το topic αλλά είναι σχετικό με το υπέροχο και δημιουργικό blog σας! Στο chat κάποιοι λένε τα προβλήματά τους και λύνουν τις διαφορές τους με κάποια άλλα μέλη! Βρίζονται και λένε πολλά τέτοια! Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να κάνετε έναν έλεγχο για την ασφάλεια του blog σας! Αυτό δεν θα το κρίνω εγώ αλλά νόμιζω πως πρέπει να το ξέρετε και οι ιδιοκτήτες του blog, οι συνεργάτες αλλά και τα μέλη! Γι'αυτό πάρτε κάποια μέτρα! Μπορεί να υπάρχουν και μικρά παιδιά ! Δεν θα πρέπει να δουν κάτι τέτοιο!
    Στο stardoll λέγομαι: ariel_preveza
    Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;