Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Παρατηριση!

Γεια σας σημερα ειμαι εξω φρενων!!Λοιπον στο ποστ που εκανα για καποιες ενημερωσεις και για τα legofriends εχθες το βραδυ, δεχθηκα κατi προστυχα σχολια κατω απο την αναρτηση απο 2 ανωνυμες η μια κοροιδευε και η αλλη με προσβαλε και με εβριζε ασχημα!Λοιπον αν εχετε τα κωτσια εσεις οι 2 ανωνυμες πεταξτε τις μασκουλες σας και πειτε ποιες ειστε!!Για να δουμε τωρα...Αντε γιατι εχω γινει εξω φρενων!!!

Νευριασμενα φιλακια στις καλες και μονο καλες αναγνωστριες του blog!
xrusa2004...

19 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. μαλλον γενικα ζηλευουν το μπλογκ και τις writters!

      Διαγραφή
  2. επειτιδες το κανουν για να σε νευριασουν μην δινεις σημασια αλλιος ετσι οπως κανεις τις δινεις περισσοτερο θαρρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος μερικά άτομα εκμεταλλεύονται ό,τι μπορούν να σχολιάζουν ανώνυμα και γράφουν ό,τι γουστάρουν και τους "κατέβει". Μην δίνεις σημασία κούκλίτσα έτσι εκφράζουν την ζήλια τους. Μπουχαχα.
    Haters πότε θα σταματήσετε να ζηλεύετε ανώτερους !?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρύσα μου γλυκιά ζηλεύουν μόνο!!!Θέλουν να είναι καλύτεροι άλλα δεν τα καταφέρνουν!!!Κι εγω τα ιδια παθενω...με βριζουν γιατι ειμαι Royalty....Πες στην Κωσταντίνα να ρυθμίσει τα σχόλια για να μην γράφουν ως ανώνυμοι... γίνετε!!Μόνο με τα κανονικά τους προφιλ θα γράφουν και χωρις "Μάσκες"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριέσαι σε ζηλεύουν γιατι όλη μέρα λιώνουν στον υπολογιστή τους και δεν κάνουν τίποτα ενώ εσυ είσαι κανονικό κορίτσι και ζηλέυουν!!!!

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ :) εισαι πολυ καλη και μαλλον εχεις δικιο θα της το πω!

      Διαγραφή
  5. Μην τους δινεις καμοια συμασια το κανουν γιατι θελουν να κανουν τους μαγκες.Παντα θα υπαρχει ενας κακος που θα γραφει ασχημα λογια.

    ΦΙΛΑΚΙΑ,
    GlossyStarGirl9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Δηλαδή έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα! Και εμένα με βρίζουν γιατί είμαι ρόγιαλτι, γιατί έτσι γιατί αλλιώς, γιατί είμαι writer, γιατί δουλέυω σε αυτό το μπλογκ, γιατί γιατί. Εάν έχουν τα κότσια οι ''κοτούλες'' βγάλτε την μασκούλα σας και πείτε μας ποιοι είστε!
    Και από μένα νευριασμένα και κατσούφικα φιλιά..χΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χΔ με καταλαβενεις και εσυ!περισσοτερο απο ολους επειδη εισαι writter...!:Ρ ποπο αυτο το μπλογκ σου δινει και καλη φημη και ασχημη!τι να προτο διαλεξεις δλδ

      Διαγραφή
    2. Xrusa2004 είδες κι εσύ..και μένα τα ίδια σχόλια μου αφήνουν στις αναρτήσεις μου!Τους αρέσει τόσο πολύ να μας κάνουν έξω φρενών.....επειδή θα τα διαβάζουν άλλοι που παρακολουθούν το blog και για να κατηγορούν και οι υπόλοιποι συνέχεια τους εμάς τους writters!Αυτούς του Ανώνυμους πρέπει να τους κάνουμε ban.Άσε που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχω καθόλου επικοινωνία με το Κονινάκι....Άστα να πάνε!
      Φιλάκια
      blair.anto0001

      Διαγραφή
  7. επισκεφτειτε αυτην την ιστοσελιδα:
    http://stardol-for-all.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;