Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Κατανόηση...

Γεια σε όλους...
Παιδιά δυστηχώς για μένα δεν θα έχω πολύ χρόνο να γράφω στο blog. Χίλια συγνώμη αλλά θα έχω και το σχολειο μου και επίσης και τα 2 μου φροντηστηρια!Πέρσυ Πήγαινα φροντηστηριο κάθε: Δευετρα,Τριτη,Τεταρτη και Πέμπτη! Οπότε δεν θα ξέρω αν θα μπορω να γραφω και γω συχνα.Και τον τελευταιο καιρο ακομα δεν μπορω! =/ Αρχιζω και εγω τις προετοιμασιες για το σχολειο αφου έρχεται στις 11! Δηλαδη σε 4 μερες? Τι να κάνω δεν θα μπορω να γράφω συχνά παιδιά! Παντως 1 φορα την εβδομαδα θα μπορω :D Ξέρω οτι δεν ειναι θέμα μου αλλά σημερα θα ήθελα να σας γράψω κάποιες συμβουλες για το σχολείο! :) Ελπίζω να σας βοηθήσουνε!

Συμβουλες:
  • Το σημαντικότερο ξεκινάει πάντα από το σχολείο! Άμα σε ενα μάθημα έχεις δυσκολία (π.χ. αρχαία) καλύτερα να τα παρακολουθησεις απο την αρχή και να είσαι ενεργος στο μάθημα και να μην χαζεύεις! Να θυμάστε: Η προσοχή στο σχολείο είναι το μισο διαβασμα στο σπίτι!
  • Να έχεις ντοσιέ για κάθε μάθημα ωστε να μην χάνεις φωτοτυπίες και εργασίες που μπορεί να σου δώσει ο δάσκαλος!
  • Τα δύσκολα πράγματα που μπορει να μην θυμάστε, καλύτερα να τα υπογραμμίζετε με ένα εντονο φωτιστικο μαρκαδοράκι!
  • Επίσης για να μην ξεχνάτε να κάνετε τις εργασίες σας στο σπίτι θα ήτανε καλο άμα έιχατε κάποιο τετραδιο ή μπλοκάκι ή σημειωματάριο ώστε να γράφετε τις εργασίες σας στο σπίτι και να μην τις ξεχνάτε.Πρώτα φυσικα διαβάζουμε τα μαθηματα μας και μετα τηλεόραση, υπολογιστής και ότι άλλο θέλετε!Βέβαια πρέπει να κάνουμε και διαλείματα όταν διαβαζουμε γιατι και το πολυ διαβασμα δεν κανει καλο. Αλλα ειπαμε όχι διάλλειμα με τηλεοραση και τα παραπανω χΔ.
  • Και αυτό που ξέρουν όλοι είναι οτι την τσάντα για την επόμενη μέρα την ετοιμάζουμε απο το βράδυ! Το πρωι ο εγκέφαλος δεν έχει ξυπνήσει τόσο καλά και μπορεί να μην προλάβεται ή να βάλετε λάθος βιβλία!
Αυταα που λέτε!
 
Καλή σχολική χρονιά σε όλους! ;)
 
 
 
 

14 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει γλυκια μου.Πρωτα το σχολειο και μετα τα υπολοιπα!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ,
    GlossyStarGirl9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασα να σου πω:σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και καλη σχολικη χρονια να εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      ΦΙΛΑΚΙΑ,
      GlossyStarGirl9

      Διαγραφή
    2. Τίποτα γλυκιά μου! Χαρα μου να σε βοηθώ με λιγοστες συμβουλές ;).
      Ευχαριστω επισης γλυκια μου! Κλη σχολικη χρονιά!:)

      Διαγραφή
  2. Δεν πειραζει καλή μου!!!!Α και συγνώμη anni αλλα με λένε Fairy_Eva στο stardoll και με έχεις βάλει φραγή!Θα μπορούσες να μου τη βγαλεις;Και πολύ καλές συμβουλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το συζηταμαι πρωτα το σχολειο και βεβαια αμα μεινει χρονος για τα υπολοιπα ......;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αυτά τα κάνω πάντα...Χωρίς να θέλω να φανώ κάποια το λέω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα εισαι πολύ καλή μαθητρια :)
      Επισης Καλή σχολική χρονιά!

      Διαγραφή
  5. Κι εγω αυτα κανω..Δεν μπορώ να τα αφήνω για την τελευταία στιγμή. Και άμα δεν προλάβω κάτι το βράδυ [π.χ. μια άσκηση στα μαθηματικά] σηκώνομαι μια ώρα νωρίτερα για να έχω τον χρόνο μου. Άμα μου περισσέψει χρόνος, ξανακοιμάμαι ή βλέπω τηλεόραση..χΔ =Ρ
    Κι εγω δεν θέλω να φανώ κάποια απλά το λέω..=]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε 'σεις! Αυτές οι συμβουλές είναι κλεμμένες από ένα άρθρο της sofia-alina στο StarBlog! Ξέρετε ότι μπορούν να σας κάνουν αναφορά;

    Ani4ever123, θα έχει κάθε δίκιο αν σου κάνει καμιά αναφορά ή καμιά παρατήρηση;

    Wuyagemini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα?? Δεν τις εκλεψα! :ο Και εγω δεν εχω χρόνο να βλέπω το starblog... Μάλλον έγραψα παρόμοιες χωρίς να το ξέρω.. χδ Τι λες ρε δεν μου κανουνε αναφορα! Αλλος ιστοτοπος το stardoll και αλλος εδω, ετσι κι άλλοτε σιγα και όλα τα μπλογκ δεν αντιγραφουνε τα δωρεάν από το htgf και το USD?

      Wuyagemini δεν νομιζω πως ξέρει ατο το blog και δεν την νοιαζει! Ετσι κι άλλοτε νομίζω πως θα ητανε χαρούμενη που ακολουθουμε το σωσο παραδειγμα να το πουμε και σε άλλους :)

      Διαγραφή
  7. δεν το συζηταμαι πρωτα το σχολειο και βεβαια αμα μεινει χρονος για τα υπολοιπα ......;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;