Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα souperstar κούκλα..


Γεια σας..Το ξέρω πως έχω να σας γράψω πολύ καιρό αλλά βλέπετε έχω πολύ διάβασμα...Και μια βρήκα την ευκαιρία...Είπα να σας γράψω....Η νέα ss κούκλα είναι η Diana Dalziel


Μαρικά στοιχεία...



Diana Dalziel (29, Ιουλίου 1903, στο Παρίσι - 22 Αυγούστου, 1989, στη Νέα Υόρκη), πιο γνωστή ως Diana Vreeland, ήταν μία Γάλλίδα οίκο μόδας, αρθρογράφος και συντάκτης. Εργάστηκε για διάσημα περιοδικά όπως το Vogue και Bazaar Harper. Vreeland ήταν διάσημη για τη δημιουργικότητα και τη στάση της.
Αν και γεννήθηκε στη Γαλλία, η μητέρα της ήταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι συνέχισα στη Νέα Υόρκη. Το 1924, παντρεύτηκε τον Thomas Vreeland και το 1929, μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου άνοιξε μια επιχείρηση εσωρούχων. Το 1937, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της μόδας ως αρθρογράφος για Bazaar Haper του. Το 1962, πήρε τη θέση της ως editor-in-chief για Vogue - όπου έμεινε μέχρι το 1971, ανατρέπουν το σκηνικό της δημοσιογραφία μόδας. Diana Vreeland πέθανε το 1989, που πάσχουν από καρδιακή προσβολή.

Να και μια Φώτο..
Αυτά για την ss κούκλα...Αλλά πριν σας χαιρετίσω θέλω μια χάρη...
Είναι μια φίλη μου το glikaki123. Μια κοπέλα την έχει αντιγράψει και αυτό που θέλω είναι να της κάνετε φραγή και αναφορά....Σας παρακαλώ...Η άλλη κοπέλα λέγετε glikaki134.(πατίστε πάνω στο όνομά της για να την δείτε....)
Αυτά από εμένα Πους πους..-elenh1999-


7 σχόλια:

  1. πο ελεος κοπελια απο το google traslator το εγραψες? τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ox nai ,exeis dikaio tr p t diabasa k ego apo to google translator prepei na to grace !eleos...ekeinh kai monh ths kalutera ua to metefraze ,apla mallon bariotane -.-

      Διαγραφή
    2. ακούστε βλέπετε έχω και σχολείο....Δεν θα ασχολούμαι μόνο με το stardoll....Συγνώμη άνθρωπός είμαι κάνω λάθη...Πωωωω

      Διαγραφή
    3. Και ανώνυμε 2...Δεν ξέρω και τέλει αγγλικά και δεν πάω δημοτικό αλλά γυμνάσιο...Και δευτέρα δεν είναι εύκολο να τα βρήσκω να τα μεταφράζω και μετά να τα ανεβάζω....Βλέπετε δεν είναι η μόνη απασχολεία μου το stardoll και τα blog αλλά και η ΖΩΗ ΜΟΥ που είναι πιο δύσκολη από ποτέ....Απλά αυτά λέω...Και ελπίζω να μην ξανά πείτε κάτι..

      Διαγραφή
  2. poli neoteri tin kanoyn na fenete sto stardoll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατι δηλαδη να την κανουμε εμεις φραγη για να βρουμε τον μπελα μας να την κανεις εσυ και δηλαδη επειδη την αντεγραψε σιγα και εγω αντιγραφω σιγα τωρα μη βρω εγω τον μπελα επειδη εσυ δεν 8ες να αντιγραφουμε μωρε τι μας λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dikeo exei exei k alla na kanei tora 8a ka8ee mia ora na to grafei patise mia antigrafei k auto itan de 8a xalaei tsapma xrono!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;