Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Super Ντούπερ Νέα!

Γειά σας!Τι κάνετε;Καλή σχολική χρονιά εύχομαι σε όλους!Επιτέλους μετα από τόσο καιρό τα σχολεία άρχισαν και είδαμε τους παλιούς μας φίλους αλλά κάναμε και νέους,είδαμε και τους δασκάλους μας.Όλοι ανυπομονούσαμε να έρθει αυτή η μέρα!Λοιπόν όπως όλες οι writters,έτσι κι εγώ θα γράφω αλλά αν μερικές φορές δεν σας γράφω μην με παρεξηγείτε...έχω κι εγώ τα φροντιστήρια,τις δραστηριότητες και φυσικά τα μαθήματα του σχολίου!Όμως ας τα αφήσουμε αυτά κι ας πάμε στα Σούπερ Ντούπερ Νέα της ημέρας.Επίσεις ευχαριστούμε πάρα πολύ το www.underneathstardoll.net:

Νεα Voile:

(Αν θυμάστε σε μία ανάρτηση για spoilers είχαν δημοσιευθεί τα ρούχα του voila!Όπως και τότε ξέραμε οτι αργά ή γρήγορα τα ρούχα αυτά θα αποτελούσαν νέους ορόφους του voile!Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγένθηση)

Nεο Millionaire Mansion Fashion μαγαζι:

 Να και κάτι ακόμα που περιμέναμε!Εάν θυμάστε καλά πάλι είχαμε ξαναδεί μία εικόνα στα spoilers που έγραφε τον τίτλο του μαγαζιού!Φυσικά και καταλάβαμε αμέσως οτι η εικόνα σημαίνει οτι κάποιο νέο μαγαζί θα φιλοξενήσει το starplaza!Εμένα τα ρούχα μου αρέσουν πολύ και σκοπεύω να αγοράσω κάτι.(Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγένθυση)


Nέο κρυμμένο μαγαζί ''Designed Remix'':

                                  Για να αγοράσετε κάτι από το μαγαζί πατήστε ΕΔΩ!

Για περισσότερα κρυμένα μαγαζιά πατήστε επάνω στον παρακάτω    σύνδεσμο:http://stardollingreece.blogspot.gr/p/blog-page_19.html

Μεγένθυση ρούχων:

Μπορείτε να το δείτε κι εσείς!Στο stardoll μπορείτε να μεγενθύνετε και να μικρίνετε ρούχα,όπως επίσεις και να τα ''πλαγιάζετε''.(Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθηση)









30% stardollars παραπάνω προσφορά:

 Νομίζω η προσφορά,δηλαδή το μύνημα είναι σαφέστατο!Για όσους λοιπόν αγοράσουν stardollars ΜΟΝΟ τότε το γεναιόδωρο stardoll με τις καταπληκτικές του προσφορές μας προσφέρει επιπλέον 30%stardollars μαζί με αυτά που θ'αγοράσουμε!ΟΜΩΣ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ!Η προσφορά ισχύει για όσους αγοράσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ STARDOLLARS και ΔΕΝ ισχύει για όσους αγοράσουν μία απλή superstar συμμετοχή.Επίσης ΔΕΝ ισχύει και πάλι για όσους αγοράσουν το πάσο Μiss Stardoll World.

Aυτά από εμένα!Περιμένω τα ωραία σας σχολιάκια!Στην επόμενη ανάρτησή μου την Πέμπτη θα σας γράψω για έναν τρόπο που ανακάλυψα μόνη μου τυχαία ωστε να κερδίσετε πολλά starcoins και stardollars και πραγματικά κανένας άλλος δεν τον ξέρει αυτόν τον τρόπο.........

ΥΓ.Σας έχω βάλει ένα τραγουδάκι για την καλύτερη σχολική χρονιά.....Δυστυχώς δεν μπορούσα να βρω καλύτερο....:( Τέλος Παντων

Πολλά Πολλά Φιλάκια και......καλό διάβασμα









14 σχόλια:

  1. OMG τα Voila σου μεσα.. :@
    ειπαμε λεγονται VOILE! Και σαν writer θα επρεπε να το ξερεις... ασε που ειναι χρονια στο Stardoll το μαγαζι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μάζεψε την γλώσσα σου!Και αν έχεις τα κότσια έλα πες το ονοματάκι σου,αλλά βέβαια τα κότσια να βρίζουμε σαν Ανώνυμος τα έχουμε ε;!Αμα ήσουν η ιδιοκτήτρια να μου έλεγες τι να κάνω!Αλλά τώρα μην μιλάς οκ?

      Διαγραφή
    2. simfwnw me ton anonimo kai apo tin stigmi pou to ksereis oti einai lathos gt den to diorthwneis? apo peisma?? xaxa kopelia to mono pou kataferneis einai na fainesai noob
      kai an thes na 3es kai mena mou ti spaei auto to voila opote gt na mazepsoume tin glwssa mas? tin gnwmi mas leme k eleu8era... etsi oste toulaxiston auto to blog to opoio diavazw toso kairo na min kataliksei se mia vlakeia me noobish writers san k esena

      Διαγραφή
    3. Aν νομίζεις οτι και εσύ αλλά και ο Ανώνυμος παραπάνω θα με κάνετε να πέσω στο επίπεδό σας γλυκιά μου έχω να σας πω πως δεν τα καταφέρατε!Και πιστεύω οτι και οι δυό σας είστε από τις Ανώνυμες που ζηλεύουν εμας τους writters του blog.Πραγματικά κρύβεται έναν πολύ κακό χαρακτήρα από πίσω!Εμείς έτσι μπορούμε να γράφουμε και άμα σας αρέσει!Και μίλα και πιο καλά γιατί δεν έχω σε τίποτα να πω στην Κονίνα να σας κάνει ban όλες εσάς με τα αρνητικά και γελοία σχόλιά σας.Και το λέω γενικά....δεν έχετε σπάσει μόνο τα δικά μου νεύρα αλλά και των άλλων writters!Απορώ που το βρίσκετε τόσο θράσος.

      Διαγραφή
    4. DN zhleuoume tis writer t blog k gt alloste na tis zhlecoume? poies eiste dld? kamoia star pamplouth k panemorfh? ena aplo noob eisai p nomizeis pws eisai kapoia epidh grafeis sto blog. k 9a eprepe na 3ereis pws to lene voile k oxi voila. K gia na mhn lete pws oi anwnumoi kruvontai pisw apo to daxtulo tous sto sd me lene missicynorra.

      Διαγραφή
    5. Νοοb είσαι και φαίνεσαι!Ρε αντε πήγαινε σε κανα σχολείο ''missicynorra''να μάθεις να γράφεις ελληνικά,ακόμα δεν βγήκες από το αυγο που θα βρίσεις εσύ την ξαδέρφη μου!Ποιός;Εσύ;Και αν θες να ξέρεις την ζηλέυεις γιατί έχει και πολλές σουίτες,και πολύ πιο όμορφη doll έχει και είναι και writter στο blog αυτό!Και εσύ και η άλλη η κοπελιά τα έχετε χάσει τα μαλλιά σας και νομίζετε οτι είσαστε οι ''αρχιβασσίλισες''αλλά και οι δύο είσαστε οι βασίλισσες της κακίας.
      Και για να ξέρεις με λένε Τinkerantonella!Eίμαι ξαδέρφη της blair.anto0001

      Διαγραφή
    6. χεστήκαμε πατόκορφα ξαδέρφη της blair.anto0001
      και πώς να πέσεις κούκλα μου στο επίπεδό μας; αφού έχεις ήδη πιάσει δάπεδο
      χαχαχα Voila!!!!

      ααα και προσεξε λιγο τα ορθογραφικα σου που γραφεις και σε ελληνικο blog:
      κρύβετε οχι κρύβεται
      και προσεξε και λιγο τα αγγλικα σου, είναι writers οχι writters

      και δεν μπορείς να μας κάνεις μπαν ούτε εσύ ούτε η Κονίνα, σταματήστε τα ανώνυμα σχόλια και θα συνεχίσουμε να γράφουμε με τους κανονικούς λογαριασμούς μας... άντε γιατί πολύ αέρα πήρατε και 1 εκατομμύριο ευρώ να μου δίνατε εγώ δεν θα έγραφα για αυτό το κατεστραμμένο blog με αγενείς, ανορθρογραφες και άπειρες writers σαν και σένα.

      και επειδη δεν με νοιάζει καθόλου και να στα πω από το stardoll όλα αυτα...
      - cretegirl

      Διαγραφή
    7. Άμα δεν σου αρέσει το blog γιατί το παρακολουθείς;Να κοιτάς την δουλίτσα σου και να ξέρετε όσες γράφετε τα άσχημα σχόλια θεωρήστε πολύ ξεπουλημένες για μένα!Εγώ χαραμίζω τόσο χρόνο για να είναι όλα τέλεια και εσείς δεν το υπολογίζετε!ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ!Και η κοπέλα παραπάνω δεν είναι ξαδέρφη μου.Ξέρετε κάτι εγώ παλιά τα έβαζα με τον εαυτό μου που με βρίζατε και με κοροϊδεύατε και στεναχωριόμουν!Αλλά τώρα που κατάλαβα πόσο μα πόσο ανοήτες και χυδαίες είστε ....έχω καλύτερα πράγματα για να κάτσω να σκέφτομαι την κάθε ψωνάρα!Και όσο για τα ορθογραφικά δικό μου θεμά.Το κατάλαβες κοπελιά;

      Διαγραφή
  2. ax to tragoydi aayto einai teleio otan eixe protokykloforhsh eimoyn 7 xronvn!!!moy arese pollh tote kai to akoyga synexia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ax glukia m..!! kaneis toso TELEIES anarthseis!! Pragmatika einai YPEROXEES!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι τελεια οσα εγραψες το εννοω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ!Και ευχαριστώ και τους υπόλοιπους μαζί με εσένα που με ενθαρρύνουν με τα γλυκά σχόλιά τους!

      Διαγραφή
  5. Γράφεις πολύ ωραία :) Αλλά διαφωνώ με τις κοπέλες παραπάνω που έκαναν θέμα μια λέξη,που στο κάτω κάτω να λένε την γνώμη τους,αλλά να μην βρίζουν!( μου 'μαθε το κάθε νιάνιαρο να βρίζει )Μόνο 1 πράμα έχω να πω:Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς τις writters που κάθεστε και ανέχεστε τέτοιους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;