Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη από την Kathlin2010


Γεια σας και πάλι! Τι κάνετε; Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη που πέρνω και ελπίζω να σας αρέσει!

1. Πως σε λένε και πόσο χρονών είσαι?
Γεια! Πρώτα απ’όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους ένα ευτυχισμένο 2012 γεμάτο χαρά & υγεία! Με λένε Μαρία-Ραφαέλα αλλά με φωνάζουν Ραφ και είμαι 15 χρονών.
2.Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου!
Όπως είπα παραπάνω ονομάζομαι Ραφ , λατρεύω την rock/punk & metal μουσική και η μεγάλη μου αγάπη είναι οι Red Hot Chili Peppers! Θα έλεγα ότι είμαι κλειστή ως χαρακτήρας αλλά ταυτόχρονα μου αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους με προσωπικότητα και style που διαφέρει (:
3.Πως αισθάνεσαι που βγήκες national covergirl,και τι πιστεύεις ότι βοήθησε?
Βασικά, δεν νοιάστηκα από την αρχή για το αν βγω ή όχι, η προσπάθεια μετράει αλλά χάρηκα αρκετά (: Και εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσω την AnastasiaVR98 και το club 
της –Cosmopolitan- για την υποστήριξή τους! 
4.Πως θα χαρακτήριζες το στιλ σου?
Όσο αναφορά το style μου στο stardoll, θα το χαρακτήριζα ως punk/rock αλλά μου αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορα style (: Όσο αναφορά το style μου στην πραγματικότητα, θα το χαρακτήριζα ως casual με μια δόση από rock :)
5. Τι πιστεύεις οτί μετράει στο stardoll?
Κατά την γνώμη μου στο stardoll μετράει το να αποδέχεσαι το διαφορετικό διότι υπάρχει ποικιλία χαρακτήρων& style και απλά να είσαι ο εαυτός σου, αυτό που πραγματικά είσαι χωρίς να σε νοιάζει για το τι θα πουν οι άλλοι :)
6.Θέλεις να πεις κάτι στα άτομα που διαβάζουν την συνέντευξη?
Θα ήθελα να τους πω να είναι πάντα αυτοί που είναι και να μη πάψουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους και στα πιστεύω τους. Ακόμα, πάντα να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και ακόμα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, να μην απογοητευτούν γιατί η ζωή συνεχίζετε ότι και να γίνει (:

Η Kathlin2010

Λοιπόν...
Τα λέμε σύντομα!
Φιλάκια


8 σχόλια:

  1. Kathlin2010 πρεπει να εισαι ενα πολυ γλυκο κοριτσι.MaratCi καλοσωρισες στο blog
    StarArian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalosorises na se rotiso kati pos grafetai stin istoselida? e? pos giati endiaferomai ki pou briskete ta hoy bues ? se parakalo kanemai fili sto sreadoll legomai stefi.kara27 ki na milisoume h apantisemou apo edo perimaino.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hi!!!!1sugnwmh kai gia to 8arros alla kai gia thn enoxlish.na kai egw san an8rwpos exw ena onoiro.auto to onoiro einai na mou kanoun kai emena mia shnenteu3h.kai pio shggekrimena mia shnenteu3h apo auto to blog!!!1auto einai to diko mou onoiro kai an einai eukolo mporeite na mou to pragmatopioisete????sas parakalw!!!
    (an 8elwte me lene -elenh1999- sto stardoll)auta kai einai mia souper shnenteu3h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poli wraia!!! 4ever.ado (onoma stardoll)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bravo kathlin2010 ! sto stardoll se thaumazo kai prepei na eisai kai poli kalo koritsi..kapote sto stardoll onireuomai na ginw san kai esena sto stardoll me lene katepunkangel kai 8a epi8imousa poli na ginw fili s!episis maratCi kalosir8esss :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. wow bravo kathlin dn to h3era -se exw add-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;