Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Sylvie van der Vaart

Γεια σας!
Δυστυχώς αυτό τον καιρό ήμουν εκτός internet και δεν μπορούσα να γράφω.. Τέλος πάντων! Μια καινούργια κούκλα βγήκε στο Stardoll. Είναι μόνο για Superstar μέλη και την λένε Sylvie van der Vaart! Είναι ολλανδέζα μοντέλο και τηλεοπτική πρωσοπικότητα. Αυτό είναι το γραφικό της στο Stardoll:


Ας μάθουμε μερικά πράγματα για αυτή:

Η Françoise Sylvie van der Vaart (γεννήθηκε 13, Απριλίου 1978), της Ινδο-Ευρασιατική καθόδου από τους πατέρες της πλευρά,  είναι μια ολλανδική τηλεοπτική προσωπικότητα και το μοντέλο, και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Rafael van der Vaart. Έκει κάνει καριέρα στην Ολλανδία και στην Γερμανία.Sylvie είναι σε μια σχέση με ποδοσφαιριστή Rafael van der Vaart από το 2003. Στις 10 Ιουνίου 2005, Η Sylvie πατρέυτηκε τον Rafael και στις 28 Μαΐου 2006, ο γιος τους Damián Ραφαήλ γεννήθηκε. Μερικά από τα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν το ζευγάρι ως το "νέο Beckhams" αλλά και οι δύο από αυτούς αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι απλά προτιμούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.
 
Μερικές φωτογραφίες:




Για να την ντύσετε πατήστε ΕΔΩ.

Σας αρέσει;
Φιλάκια πολλά,

FashionPennyFun

4 σχόλια:

  1. brhka kt kainourio an 8es na to po???/
    sto stardoll me lene mani888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin ksero einaai polu oraia k glikia tin exo deei k se mia seira p paizete stin germania k ton mikro tis gioo ton ksero einai fantastiki :DDDDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ashleylove1999: και εγω συμφωνώ! :)
    @Ανώνυμος: Ωραίαα! Ναι και εγώ συμφωνώ! Ειναι πολύ όμορφη(:♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;