Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Νέα ss κούκλα


Γεια σας!Τι κάνετε;Βγήκε η χθεσινή ss κούκλα και ζητώ συγγνώμη που δεν έγραψα χθες είχα πολλά διαβάσματα!Ονομάζεται Shala Monroque.Ας δούμε το βιογραφικό της:
Η Shala Monroque είναι συντάκτρια,Socialite, και ένα εικονίδιο ύφους. Είναι επίσης ενθουσιώδης στην τέχνη, και χρονολογεί αυτήν την περίοδο το Larry Gagosian, ένας έμπορος έργων τέχνης. Κατοικεί στην πόλη της Νέας Υόρκης, και μπορεί να δει τη πρώτη γραμμή στα διάφορα γεγονότα της μόδας και τις λειτουργίες φιλανθρωπίας. Έχει μια ιστορία της διαμόρφωσης, και κλήθηκε να συμμετέχει ως πρότυπο στο κεφάλαιο της Αϊτής relif από το φίλο της η συντροφική πρότυπη Naomi Cambell. Η αγαπημένη γραμμή μόδας της είναι η «Prada» και δεν φοβάται το χρώμα. Το ύφος της είναι ένα μίγμα των κομματιών σχεδιαστών που αναμιγνύονται με τους εκλεκτές ποιότητας κλασικούς. Το Accessores της είναι συνήθως σύγχρονο στο ύφος με έναν ασημένιο ή ένα χρυσό κόσμημα και έτσι τελειώνει. Έχει χαρακτηριστεί στα περιοδικά όπως «η μόδα» και «Harpers Bazaar», και ακόμη και οι διάφοροι σχετικοί με τη μόδα ιστοχώροι όπως Style.com.Shala είναι επίσης μια μόδα blogger. Φωτογραφίζεται ''βαριά'' στις επιδείξεις μόδας, και ακόμη και η τέχνη την εκθέτει.

Ας δούμε πραγματικές της φωτογραφίες:


 
 
Είναι πολύ ωραία στην πραγματικότητα!Το Stardoll της έχει κάνει πλατύ χαμόγελο και δεν πολυαρέσει!Αλλά χρειάζομαι και την δικιά σας γνώμη...τι λέτε σας αρέσει;;
Πολλά φιλάκια sweetpinkstar7 - Δήμητρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;