Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

2 Νέα!

Γειά σας!Συγνώμη που δεν έγραψα νωρίτερα αλλά δεν μπόρεσα γιατί είχα κολλήσει με το νέο χειριστήριο Playstation!Αλλά σας γράφω τώρα.

1)-50% σε άλλα είδη του Tingeling:

   





Κάθε μέρα έχουν έκπτωση σε διαφορετικά είδη!Τα συγκεκριμένα δεν μου αρέσουν καθόλου,μα καθόλου,μα καθόλου!Τι τις βάζεις τις εκπτώσεις ρε stardoll αφού κανένας δεν θα αγοράσει τίποτα από αυτά!Και τα προηγούμενα χάλια ήταν.







2)Νέο online βιβλίο έρχεται στο stardoll:


Από οτι βλέπετε το stardoll λέει:''Το stardoll και το Random House ξεκινούν ένα νέο βιβλίο,και θα μας άρεσε να συμβάλλουν και τα stardoll μέλη!''Αυτό εμφανίζετε  ως διαγωνισμός στην Αμερική!Μάλλον δεν θα έρθει αυτός ο διαγωνισμός στην Ελλάδα!Λογικά αφού το stardoll ξεκινά ένα νέο βιβλίο τότε ανοίγει και λενα νέο μαγαζί!

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω graphic λόγω κάποιου προβλήματος στο Laptop!

Ευχαριστούμε το underneathstardoll 

Περιμένω σχόλια!

Blair.anto0001 

8 σχόλια:

  1. χαλια πως περιμενετε να τα αγορασουμε ολααα αυτα εαν δεν εχουμε χρηματα ε;Δεν μπορειτε να μας κανετε κανενα δωρο τακτικα οπως 100-200 starcoins καθε εβδομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ρε παιδι μου πως κανεις ετσι;τι σε ενδιαφερει;ηρεμησε;αν τα θελεις πραγματικα να μαζεψεις λευτα δεν καταλαβα!και σιγα που θα καθονται εσενα και σε ολο τον κοσμο να δεινουν του κοσμου τα λευτα!αντε απο δω ρρ!τεμπελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;